Şimdi Ara

DEVRE ÇİZİM PROGRAMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
12.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar endüstriyel elektronik öğrencisiyim (1. sınıf) basıt kullanışlı devre çizim programları arıyorum isim verirseniz sevinirim

• ExpressPCB ExpressSCH bunların ikiside programı kurdugunda çıkacak olan basit dewre çizimleri
    ARES 7 Professional ISIS 7 Professional bunlarda aynı şekilde kuruldugunda bunlarda çıkıyor ama bu üsttekine nazaran zor bence üstteki daha kullanışlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 11 Şubat 2008; 14:32:50 >
  • Electronics Workbench (devre çizim)
    Eagle (çizim ve baskı devre)
  • Poretus var zaten genellikle bunu öğretiyorlar.Öğrenince bayağa işine yarar.Tek baski devre çizilmez aynı zamanda devre simulasyonunu yapabilirsiniz.
    En iyi yazılım ise proteldir.Tabiki bu çok profesyoneldir.Yani daha ben bile öğrenemedim proteli, umarım yardımcı olmuşumdur.
    saygılar..
  • Proteus yardımı ile devrelerini çizebilir, mikrodenetleyici deneyleri yapabilirsin. Proteus ile entegre gelen Ares ile de baskı devrelerini çok rahat çizebilir isteiğin biçimi verebilirsin :)
  • elektronik 1 öğrencisisin,lab.deney raporu,sunum vs gibi işler çok çıkacak karşına.
    lab deneylerin çok hızlı kuracağın kolay modifikasyon yapcacağın bir program lazım.
    ben sınıfta bir program dağıttım millete.bir ay sonra herkes sadece bu programı kulanıyordu.
    diğerlerini bilmiyorum ama bu program tam elektronik öğrencisi için.
    rapor ,sunum hazırlaya biliyor.kolay grafik alabiliyorsun vs vs.
    adı tinapro.
    google ara.veya emule den direk indir. 6.008 versiyonu emulede yaygın
  • DipTrace
    %100 Türkçe Baskı Devre Çizim Programı
    http://www.diptrace.com/tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devre çizmek için program
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanbencegay

arkadaşlar endüstriyel elektronik öğrencisiyim (1. sınıf) basıt kullanışlı devre çizim programları arıyorum isim verirseniz sevinirim

Nick
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orjinalden alıntı: orhanbencegay

arkadaşlar endüstriyel elektronik öğrencisiyim (1. sınıf) basıt kullanışlı devre çizim programları arıyorum isim verirseniz sevinirim

Nick

Süper nick
  • nick BAK ŞİMDİ MERAK ETTİM BU PROGRAMI
  • azıcık üşenmeyip arasan hepsinin adını bulurdun adamlar araba garajında dünya devi google denen arama motorunu kurmuşlar bizler için.ama biz değerini bilmiyoruz.konu açmadan önce arama yapın bu konu 10 defa açıldı

bu forum sizler sayesinde yükseliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.