Şimdi Ara

Devre çizim programı ile ilgili Yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaptığım deneylerin raporlarını vermek için devrelerin presnsip şemalarını çizmem gerekiyor. Sizce hangi programı kullanmalıyım elimde workbench var ama ondada çizdiğim şekillleri word e atamıyorum??? yani jpg yada bmp formatında kaydetse kullanabilirim ama olmuyor.

Workbenchte bunu yapmanın yolunu bilen varsa lütfen yardım edin. Yada hangi programı kullanmalıyım???

Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 15 Ocak 2006 1:28:46 >

• printscreen den sonra paint i aç düzen menüsünden yapıştır de ufak bir rutuşdan sonra kaydet wordu aç resim ekle de ( dosyadan ) veya doğrudan printscreen de, word dede yapıştırde, itele gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: r2d2droids

printscreen den sonra paint i aç düzen menüsünden yapıştır de ufak bir rutuşdan sonra kaydet wordu aç resim ekle de ( dosyadan ) veya doğrudan printscreen de, word dede yapıştırde, itele gitsin

iyide ekrana sığmayacak kadar buyuk devreleri napıcam normalde bende öyle yapıyorum.
  • dostum o zaman scale yi azaltacaksın. yani bunun başka bir yolu yok artı bunu word e yazdığına göre kağıt üzerindede küçük görünmesini istersin dimi veya şöylede yapabilirsin madem devre sığmıyor devrenin çıkdısını workbenchden alırsın ve word çıkdıları ile birleştirirsin yine dediğim gibi itelersin biz böyle yapardık garibanlık işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: r2d2droids

dostum o zaman scale yi azaltacaksın. yani bunun başka bir yolu yok artı bunu word e yazdığına göre kağıt üzerindede küçük görünmesini istersin dimi veya şöylede yapabilirsin madem devre sığmıyor devrenin çıkdısını workbenchden alırsın ve word çıkdıları ile birleştirirsin yine dediğim gibi itelersin biz böyle yapardık garibanlık işte

Tamam o zaman başka çare yok gibi teşekkür ederim. Birde sitenden proteus u indirdim ondada aynı değilmi?

• tabi ücretleri topdan alıyoruzda şunuda belirteyim proteus şemayı bitmap olarak kayededebiliyor şöyleki; file menüsünden export graphics diyorsun ardından export bitmap diyorsun print to file altından da kaydedeceği yeri gösteriyorsun ok dedikten sonra resmin hazır.

kolay gelsin...
  • arkadaşlar bende bir pıc devresi varda bunun baskı devresini programla çizmek istiyorum eagle'yi kullandım fakat istediğim gibi olmadı eğer başka buna benzer program varsa gönderebilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • proteusu dene ,guzel program
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatemmi

arkadaşlar bende bir pıc devresi varda bunun baskı devresini programla çizmek istiyorum eagle'yi kullandım fakat istediğim gibi olmadı eğer başka buna benzer program varsa gönderebilirmisiniz

DipTrace'i deneyebilirsin. indir -->http://www.diptrace.com/downloads/dipfree_en.exe
    Kullanmasını Öğrenmek için indir (döküman türkçedir)--> :http://www.megaupload.com/tr/?d=YCCJUKAJ (** yerine mega ile başlayan upload sitesinin adını yazın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimci -- 18 Ocak 2006 10:40:52 >

• Eagle layout editor'u da deneyebilirsin.Şemayı çizdikten sonra sırasıyla File-export-image diyosun sonra ebatları,kaydedceğin dizini ve tercihine göre diğer seçenkleri de girdikten sonra çizimi bmp olarak alabilirsin istersen jpg'ye çevirmek için resmi paintte açıp jpg olarak farklı kaydet diyebilirsin.
    Kolay gelsin.

www.cadsoft.de
  • ARKADAŞIM PROFOSYONEL OLARAK PROTEL 99 SE KULLANIYORUM .BEN TABİ BUNU ÖNERİRİM AMA BENİM BİLDİĞİM BÜTÜN OLMASADA BAZI PROGRAMLAR PDF FORMATINA ÇEVİRİYOR SENDE KULLANDIGIN PROGRAMIN BU ÖZELLİĞİ VARMI BAKMANI ÖNERİRİM PDF ÇEVİRDİKTAN SONRA FARKLI KAYDETTEN RESİM FORMATINA ÇEVİREBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ŞİMDİDEN İYİ ÇALIŞMALAR.
  • doatum senın yapmam gerelekn SmartDraw 7 yı yuklemek ve calısmalarını onun uzerınden saglamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.