Şimdi Ara

Devre Arasında Kazım İngiltere'ye Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    04 Ağustos 2008 Pazartesi 12:28
    Kazım, sözleşmesini uzatmak isteyen F.Bahçe yönetimine “Ben ısınamadım ve İngiltere’de oynamak istiyorum” yanıtını verdi
    Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz sezondan beri gözdesi olan ve “Gelecekte en az 15 milyon Euro bonservisle satarız” dediği Colin Kazım’a, sözleşmesinin uzatılması için teklif yapıldı. Kazım’ın babasının İstanbul’a çağırıldığı ancak oyuncunun ilginç bir yaklaşımla, ’teklifi geri çevirdiği’ öğrenildi. Aldığı yeni sözleşme önerisi üzerine “Türkiye bana uymadı” diyen Colin Kazım’ın, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere “Beni alıp buraya getirdiniz. Futbolumda büyük de bir aşama kaydettim. Ancak ne Türkiye bana uydu, ne de ben Türkiye’ye uyabildim. Burada çok sıkıldım. İşin gerçeği, bir türlü ne Turkcell Süper Lig’e, ne de Türkiye’ye ısınamadım. Ben İngiltere’de oynamak istiyorum. Bu yüzden sözleşme tarihimi kesinlikle uzatmayı düşünmüyorum” ifadelerini kullandığı belirtildi

DEVRE ARASI SATILABİLİR

2011 yılına kadar sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi bulunan Colin Kazım’ın, ‘gitme’ düşüncesinde olması nedeniyle F.Bahçe yönetimi akılcı bir taktik uygulayacak. Kazım’ın Şampiyonlar Ligi maçlarında sürekli oynatılacağı ve bu oyuncunun devre arasında teklif gelmesi halinde büyük ihtimalle satılması bekleniyor. Yöneticiler, özellikle Manchester City’nin, Colin Kazım’ı yakın takibe aldığını biliyor. Bu nedenle de iyi bir fiyat verilmesi halinde devre arasında bu transfer gerçekleşebilir

• Tüh ya tam da bizim de Ronaldo'muz var diye sevinmiştik. Neyse sağlık olsun .
  • Aman gene bi oyuncuya 25 milyon verip bunuda bonservisini eline verip kaptırmayında
  • Durun kaynağı ben söyliyim.FANATİK,FOTOMAÇ,FOTOSPOR
  • Yalandır yaw görmeden inanmam
  • Yalandır bu Haber Saçmalık kafadan uyduruyolar yine Psikoloji ustaları sanıyorlar kendilerini

Ben Kazım olsam böyle düşünürüdüm diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2011'e çok zaman var.Önümüzdeki sene çok iyi teklif gelirse satılabilir....
  • Uydurma haber.
  • Kazım ileride çok para edecek,bunu gösteriyor zaten.Aziz Yıldırım bunu görmeli.
  • ingiltere'de şu an oynayabileceği takım Fenerbahçe'den iyi olmaz.eğer premier ligin sıradan takımlarında oynamak isterse bir şey diyemeyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Kazım ileride çok para edecek,bunu gösteriyor zaten.Aziz Yıldırım bunu görmeli.

haberin ilk cümlesinde zaten Aziz Yıldırım'ın kazımı ne kadar beğendiğini söylüyo yani Aziz Yıldırım da biliyor kazımın ne kadar değerli olduğun ama zorla imzalatamayız dimi
  • Adamın zaten 2011 yılına kadar sözleşmesi var. Yönetim niye uzatma teklifinde bulunsun ki. Haberin yalan olduğu buradan belli zaten.

+ Aziz Yıldırım bu oyuncunun geleceğini iyi gördüğü için kolay kolay satmaz. Satarsa da çok iyi bir paraya satar.
  • bende duymuştum bu haber ama son yıllarda büyük kulüplerin sıkca yaptığı ipodek kuralı varmış heralde onunla 3 sene daha uzatmayı düşünüyolardı yönetim ama böle olması normal adam gerçekten kalite devre arasında değilde sene sonunda tutmayız elimezde gibi geliyor.
  • Abi Kazım açıklama yapıyo "ben ingiltereye gitmeyi istiyorum ama önce fernerbahçede büyük başarılara imza atmak olmaz" diyor. Sonrasında böyle bir haber ortaya atılıyo.Anlamak güç.
  • giderse bence fener bahçe için kayıp olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Aman gene bi oyuncuya 25 milyon verip bunuda bonservisini eline verip kaptırmayında

• deivid bi röportajda her arkadaşının taklidini yapıyordu fbtv'de
    sıra kazıma gelince şunu dedi "annemi çok özledim..."
    ingiltereyi özlüyor gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knock Out

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Aman gene bi oyuncuya 25 milyon verip bunuda bonservisini eline verip kaptırmayında

istersek 50 veririz para fenerbahçenin parası değil mi gerekiyoki veriyolar sen gelip niye her konuda bunu yazıyon senin cepinden mi çıkıyor parası
  • Geç bunları anam babam geç bir kalemde... yalan haber bunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.