Şimdi Ara

Devlet Hastanesinde Diş Çekimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet hastanelerinin diş bölümüne daha önce giden var mı?

3 tane çürük dişim var ve çektirmek istiyorum. Doktorlar acele mi ediyor yoksa olması gerektiği gibi mi davranıyor? Endişelerim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Devlet Hastanesinde Diş Çekimi

Devlet hastanelerinde diş çekimi hizmetleri sunulmaktadır. Bu hizmetler, ihtiyaç sahibi vatandaşların diş sağlığını korumak için önemlidir.

Devlette Diş Çekimi Ücretli mi?

Devlet hastanelerinde diş çekimi genellikle ücretsizdir. Ancak, bazı özel işlemler veya malzemeler için ek ücretler talep edilebilir. Ücretler, hastanenin bulunduğu il veya ilçeye ve tedavi edilen dişin durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Diş Çekimi Devlet Hastanesi

Devlet hastanelerinde diş çekimi, genellikle diş hekimleri veya diş hekimliği uzmanları tarafından gerçekleştirilir. Diş çekimi işlemi, dişin durumuna göre değişebilir. Basit diş çekimleri genellikle lokal anestezi altında yapılırken, daha karmaşık çekimler genel anestezi gerektirebilir.

Devlet Hastanesinde Diş Çekimi Var mı?

Evet, devlet hastanelerinde diş çekimi hizmeti bulunmaktadır. Ancak, bazı devlet hastanelerinde diş çekimi bölümü olmayabilir. Bu nedenle, diş çekimi yaptırmak isteyen kişilerin en yakın devlet hastanesiyle iletişime geçerek bilgi almaları önerilir.

Devlet Hastanesinde Diş Çekimi

Devlet hastanelerinde yapılan diş çekimleri, özel diş kliniklerine göre daha uygun fiyatlı olabilir. Ancak, randevu almak ve tedavi süreci daha uzun sürebilir. Devlet hastanelerinde diş çekimi yaptırmayı düşünen kişilerin, bu faktörleri göz önünde bulundurmaları önerilir.

Devlette Diş Çekimi

Devlette diş çekimi hizmetleri, vatandaşların diş sağlığına erişimini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Bu hizmetler, özellikle maddi imkanları kısıtlı olan kişiler için önemlidir. Devlet hastanelerinde diş çekimi yaptırmayı düşünen kişilerin, gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak başvurmaları gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önce ince gene uyuşturucu iğneyi vuruyorlar çürük dişin olduğu diş eti bölgesine sonra yaklaşık 10 dakika bekliyorsun seni ismini okuyup çağırıyorlar ve koltuğa uzatıp doktor elinde pensemsi kerpetene benzeyen bir tıp aletiyle dişini çekiyor. Ama dua et eli yumuşak bir doktora rast gel yoksa dişini inşaat çivisi gibi çekerler.

Şayet bana öyle oldu.
  • Hocam 3 dis cekilir mi kafayi mi yediniz.Dolgu kanal tedavisi falan yaptirip disi kurtarmaya bakin ilk once

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki acele bir durum olmaz değil mi sonuçta önemli bir konu.

• QuattroFR kullanıcısına yanıt
    2 senelik dolgular düştü ve dişler de çürüdü iyice. Hangisini önce çekecekse onu çektiririm. Aynı anda 3'ü de olmaz zaten.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Acele durum olmaz çünkü devlet hastanesi, hasta çok olur iyi bir doktora gidersen şayet benim gibi babasına güvenip hastası az olan doktora gidersen dişi çektiğini bayağı bayağı hissedersin.
  • Sakın devlete gitme. Devlette çekilen dişten hayır gelmez, parana kıy özele git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet Hastanesinde dolgu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Babanıza diş çektirmek için gitmeyeceğim o halde.

• akıllıçoççuk kullanıcısına yanıt
    Neden?

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    :D :D Babam doktor değil muayene olacağım doktoru orda danışmada babam söyledi ben o zamanlar anlamıyordum bu işlerden.
  • Diş hariç her konuda devlete giderim, diş önemli hocam ve daha önceki devlette diş tedavisi yaptırma tecrübelerime dayanarak, devlette tedavi olmanızı önermem.
  • GİTME DEVLETE
  • Benim 20 lik diş bi gün bi ağrımaya başladı. Uykudan uyandırıyordu devletten randevu alayım dedim 1 ay sonrasına var. Gittim ilçe polikliniğine bi ağrı kesici yazdı. 4 gün falan kullandım. Sonra İstanbul a gittim orda özel hastaneye gittik normalde 250-450 arası çekiyolarmış ama doktorla muhabbet ettik öğrenciyiz falan derken 125 tl ye çekti. Toplamda 150-175 tl arası bi para verdim özele.

Özet: Özele git
  • akıllıçoççuk kullanıcısına yanıt
    Tabi sen zengin adamsın özel hastaneye de gidersin muzlu badem de yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takvim-i Vekayi -- 13 Ağustos 2016; 20:32:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlattım kusura bakmayın.
    Şuan devlet hastanesinde bekliyorum.
    Bebim de 3 adet çekilecek dişim var.
    Umarım bir sıkıntı yaşamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Hortlattım kusura bakmayın.
    umarım yaşamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Hortlattım kusura bakmayın.
    Sonucu yaz fikrimiz olur bizim de
  • Biraz korktum açıkçası.
    Diş hekimi dişlere bir şey yapmadı.
    Dişlerin ameliyatla alınacak dedi.
    Bu yüzden İstanbul'a gidicem.
    Cerrah ameliyat edicek galiba.
    Ya da özele gideceğim için hekim kendi çeker.

Belki böyle daha iyi oldu ama biraz para gidicek anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.