Şimdi Ara

Devlet blzl zehirlemek icin NBŞ şeker aliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tabi tabi bende yiyeceğim merak etme bunu bile bile kafayı yeyip buraya böyle yazacak değilim o yüzden sen kafanı yorma devlet bunları düşünür sana kalmadı bu ülke bu ülkeyi düşünen görevi başında olan insanlar var ki onlar da bu nbş 'leri yiyorlar bizi dışarıdan yönetmiyorlar yönetenler de bu ülkenin suyunu bu ülkenin şekerini yiyen insanlar o yüzden kimse kendi ayağına sıkacak kadar kafayı yemedi siz elinize koz geçirip ne kadar yıpratırım ne kadar ortalığı dağıtırım bu işten ne kadar karlı çıkarımın peşine düşmüşsünüz o yüzden açılan konu tamamen boş bir konu.. Böyle bir konuya da eğlenmek düşer..
  • Aahhahah sanki kendisi abd vatandaşı gibi yaşıyor da internetin başından kalkmayanlar mu bunu diyor görsen belki kendisi de ergen..
  • Bir kamyon ortalama 20 ton yük taşır, 20.000 ton NBŞ 1000 kamyon yapar.
    Bizlere, çocuklarımıza, “Kanserojen şeker” olarak da bilinen Nişasta bazlı şeker NBŞ yedirilirken sarayda bırakın NBŞ'yi normal şeker bile kullanmıyorlar.
    Süzme ballı “vanilyalı zencefil” içip, badem unu ve sütüyle hazırlanan "süzme ballı" kurabiye yiyorlar.

    Benim Michelin yıldızım Külliye’ye

    "· Bazı yemeklere mercimek unu kullanılıyor.
    · Badem sütü revaçta. Yemekler için beşamel sos, badem sütü ve unu ile hazırlanıyor.
    · Yaz bitiminde mutlaka bahçe domatesi konservesi hazırlanıyor, kış boyu kullanılıyor.
    · Yemeklerde çeşni olarak kullanılan kereviz, soğan, sarımsak ve kişniş tozları Külliye mutfağında hazırlanıyor.
    · Tatlılarda şeker ve unun yerini bal ve badem unu alıyor.
    · Son dönemin popüler gıdası chia tohumu da Külliye mutfağında."


    Üzerine de "beyaz çay" içiyorlar.

    Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sade hayat mutfakta

    "Ayrıca bitki çayları özellikle de sıklıkla Rize'nin beyaz çayını içiyor."

    Afiyet olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Senin işte aklın bu kadar eriyor sanıyorsun ki bu ülke de sadece RTE o şekeri yemiyor sanıyorsun o kadar millet vekili var bu kararı uygulayan onlarda rte ye bir şey olmasın ama bize her şey olsun diyorlar dimi bu milletvekillerinin evleri yok saraya da yaşıyor hepsi dimi bakanlar aileleri akrabaları dostları uzmanlar kurumlar seçilmiş kişilerin hepsi sarayın kalitesinden faydalanıyor ama ona oy vermeyenler nbş 'e mahkum ediliyor, ya yemin ediyorum bu rte sizi ne hale getirmiş böyle bir insan bu hallere düşebilir mi yaaa resmen ibretliksizsiniz, bak bende akp ye oy verdiğim için her ay saraydan evime 50 kg. şeker 1. sınıfında üstünde uber kalite şeker evime geliyor ben bakkaldan alınan ülker çikolata yemiyorum ülke akp ye oy verenlere özel çikolata üretiyor nbş 'siz biz onları tüketiyoruz aynı şey diğer şeker geçen ürünler içinde geçerli ve yabancı ülkelerde üretim yapan nestle ve bunun gibi nutella ile gizli anlaşmalar yaptık dedik ki ülke de akp 'ye kim oy veriyorsa onlara kalitelisini üreteceksin kalanına da nbş 'nin en üst seviyesi dozunu verir kafayı sıyırsınlar o kadar yüksek doz yesinler ki ne dediklerini ne yaptıklarını şaşırır hale gelsinler..

    Ahaahahahah hala gülüyorum yaaa..




  • Remlak kullanıcısına yanıt
    Al işte yazdıklarıma örnek bir üye daha ne desek boş bu kafalar bu kadar yaşıyor.. Ahahaahahaha..
  • İsyan eden çiftçi demişti zaten çoluk çocuğumuzla birlikte geberip gidecez diye. Ulan resmen vatana ihanet, millete ihanet ediyorlar.
  • Artık bu konunun neresini istismar edelim diye haber yapmışlar klasik sözcü haberi..
  • bırak abi çoluğu çocuğu kanser olup inleye inleye morfin yerken ama yol yabdı der idrak etçek kapasitesi yok doğal seçim
  • Ben onu ne olduğunu biliyorum, bana ık mık yapma.. Yok rte kendini düşünüyor ona bir şey olmuyor olan bize oluyor gibi saçma salak düşüncelerle yaşamıyorum ben.. Eğer kötü bir şey olsa nbş denilen şey bir dünya insan karşı çıkar buna bu kararı sadece rte alıp uygulamıyor orada bu işi yapan binlerce memur bakan müdür milletvekili var o yüzden onlar kendilerini düşünecek zekaya sahip ama siz de sorun var işte bunu aşamıyoruz çünkü nedeni rte kronik bozukluluğu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: everyonelovebisco

    bırak abi çoluğu çocuğu kanser olup inleye inleye morfin yerken ama yol yabdı der idrak etçek kapasitesi yok doğal seçim
    Ben edersem sende edeceksin merak etme.. Aynı gemideyiz o yüzden ben kafayı yemedim de sizleri düşünemiyorum artık..
  • subaortik S kullanıcısına yanıt
    Böyle besleniyorlar herhalde dostum napabiliriz yapacak bir şey yok, bunlar nbş 'yi yemeden hasta olmuşlar.. Baksana ne diyor rte badem sütü yiyecekmiş kalan herkes ölecekmiş.. Devlet bizi zehirlemeye kalktı, bunlarsa sorsan bir zamanlar darbe de tiyatro idi hee tabi devlet bize her şeyi yapıyor anasını satayım..
  • Adam bloklu ama var ya nasıl savunuyordur hala...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna inanan salaklarda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben açıkcası bu yaygaranın sebebini anlayamadım. Nşb itahalatı %5 ile sınırlandırılmış daha önce 10 muş bu demektirki artık daha az nşb girecek ama giren nşb den vergi alınmayacak. Burdaki tek sorun vergi kaybı. Benmi yanlış anlıyorum ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azimlibirisii kullanıcısına yanıt
    Donumuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41635B9FE

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Heee aynen.. Bak mesajının hemen altındaki ne güzel cevap vermiş..

    Radyasyonun kralını yaşayın telefonlarınızla, wi-fi modemlerinizle, suç aramak için biri bulmak içinde gidin birine kesin bileti yav he he derler adama..

    Yeter ağlamayın çatı çökecek artık kum torbaları yetmiyor artık belime kadar sular altında kaldım bela okuyacağım artık sizlere yeter kesin şu ağlamaları..
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Yok yok devlet bizi zehirleyecekmiş bir rte kalacakmış bu ülkenin başında hepimiz zehirlenip kanser olup ölecekmişiz, vergi kimin umrunda.. :) :) Arkadaşların iddiaları ama asılsız iddiaları.. Sözcü mü okumuşlar yine nedir!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Tabi tabi bende yiyeceğim merak etme bunu bile bile kafayı yeyip buraya böyle yazacak değilim o yüzden sen kafanı yorma devlet bunları düşünür sana kalmadı bu ülke bu ülkeyi düşünen görevi başında olan insanlar var ki onlar da bu nbş 'leri yiyorlar bizi dışarıdan yönetmiyorlar yönetenler de bu ülkenin suyunu bu ülkenin şekerini yiyen insanlar o yüzden kimse kendi ayağına sıkacak kadar kafayı yemedi siz elinize koz geçirip ne kadar yıpratırım ne kadar ortalığı dağıtırım bu işten ne kadar karlı çıkarımın peşine düşmüşsünüz o yüzden açılan konu tamamen boş bir konu.. Böyle bir konuya da eğlenmek düşer..
    bunun akıl sağlığından şüphe ediyorum ben
  • ben artık şekeri bıraktım günde 2 kesme şeker kullanıyorum onunda üzerinde %100 pancar yazıyor.arada kurabiye alıyorum onuda a101 ya da bimden almıyorum onlarda hep glikoz şurubu var. makbül kuruyemiş satan yerde glikoz mısır vs. şekeri olmayan kurabiyeler var onlardan alıyorum 1 kutu 1 hafta gidiyor çayla 1 tane yiyorum. biraz geç oldu ama neresinden dönersek kardır 2 yıldır şekeri azaltmıştım ama bu glikoz falan bilmiyordum hükümet sayesinde öğrendik daha ne kadar zararımıza iş yapacaklarsa o kadarınıda öğrenicez gerekirse ekmek yemiyeceğiz su içmiyeceğiz yağmur suyu damıtacağız yine de kendimizi koruyacağız
  • Sen gidiyorsan devam et gitmeye benim bir sıkıntım yok çok şükür.. Burada rahatsız olanlar gitsin RTE kronik bozukluğu için muayene ettirsinler üyelerimiz eminim iyi gelecektir..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.