Şimdi Ara

Devirdaim Motoru Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konu doğru yerde mi bilmiyorum ama açacak başka bir yer bulamadım...Ben bağımıza bir yapay şelale yapacağım bu şelalede suyun devirdaim etmesi için motor alacağım ama motoru nasıl seçeyim tereddütte kaldım.Zeminden en üst nokta yaklaşık 2.5 Metre.Bu motorun delik çapı ne kadar olmalı 1 parmak motor işimi görürmü suyun çok akmasını istiyorum.

• 1hp motorlu su pompası işini görür daha küçükleri de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edison3838

Merhaba arkadaşlar konu doğru yerde mi bilmiyorum ama açacak başka bir yer bulamadım...Ben bağımıza bir yapay şelale yapacağım bu şelalede suyun devirdaim etmesi için motor alacağım ama motoru nasıl seçeyim tereddütte kaldım.Zeminden en üst nokta yaklaşık 2.5 Metre.Bu motorun delik çapı ne kadar olmalı 1 parmak motor işimi görürmü suyun çok akmasını istiyorum.

1''(bir parmak) pompanın farklı yükseklikler için farklı tipleri var, düşük kot farkında çalışan pompaların gücüde düşük olur. Siz debiyi yazın ben size yardımcı olurum. Aynı güçte iki pompanın 2'' lik düşük kot farkında çalışan bir pompanın debisi 1'' lik yüksek kot farkında çalışandan çok daha fazladır. Yalnız içinde bakteri üreyip kokmaması için gün aşırı suyu değişmek gerekir, zaten bağ eviyse su kuyudan geliyordur size masrafı olmaz.

Saygılar...

• Teşekkür ederim arkadaşlar motoru aldım.
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar motoru aldım.

Hangi marka aldınız?
  • Markası aklımda değil ama 1 parmak 0,37 kw lık bir motor aldım
  • quote:

Markası aklımda değil ama 1 parmak 0,37 kw lık bir motor aldım

Yeterli olur, debisi çok yüksek olmaz ama havuz küçükse yeterli gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.