Şimdi Ara

Devir saatim yok nasil anlarim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kangon pampa lgli.devir saatim yok.2500-3000 devir arasi vites degismeli denir.nasil anlarim ben o devire geldigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sesinden anlaşılır zaten. ama ben anlayamıyorum diyorsan ikitelli çıkmacılara git komple gösterge satın al. devir saatli olanlarından.
  • forumda az konuşulmadı devir saati olayı
  • Yok masrafa gerek yok.sadece o 3000 deviri nasil hissedirim onu ogrenmek istiyorum.mesela kalkis 1 hemen 2 ye atarim 30km olunca 3 60 olunca 4 yapiyorum sehir ici.sese bakmiyorum.

• Aracın motor sesine göre vites değiştirilebilir fakat devirli kullanmak devir görülmediği için mümkün değil hıza göre değiştirme desek e ondada aracın hangi devirde kaç km hızla gittiğini bilmediğimiz için oda imkansız Tuning'lerden bir devir saati alınıp bir elektrikçiye bağlatılabilir.
  • Tahmini anlayacaksın yapacak bişey yok.
  • Anlamadıgım tek nokta her devır saatı olan her vıtes degısımınde devır saatıne mı bakıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Anlamadıgım tek nokta her devır saatı olan her vıtes degısımınde devır saatıne mı bakıyor

olduğu zaman bakıyorum elbette. niçin bakmayayım. ama yoksa motor sesine göre değiştiriyorum.
  • ilk başlarda mutlaka bakıyoruz, araca alışınca öncelikle motor sesine ve aracın hızına göre vites değiştirme işlemi yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

Kangon pampa lgli.devir saatim yok.2500-3000 devir arasi vites degismeli denir.nasil anlarim ben o devire geldigini

linkteki ürünü incelemenisi öneririm
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-devir-ve-isi-gostergesi-twingo-ford-ka-106-felicia-v-b-97675013/detay/
    montajını kandiniz yapabiliyorsunuz. ayrıca elektrikçiye ihtiyaç duymazsınız.

• motor sesine göre bakacaksın artık yapacak bişey yok. biraz bağırmaya canlanmaya başlayınca atarsın
  • motorun sesi rahatsız etmeye başlar gibi olduğu anda değiştir vitesi.
  • Motor sesinden anlaşılabilir. Her aracın sesi farklıdır. O yüzden ilk defa kullandığınız araçlarda bir gözünüzün devir saatinde olması iyi olur. Daha sonra zaten kendiniz alışıyorsunuz.

Kendimden örnek veriyorum. Şuan kullandığımız Renault 9 3 bin devirden itibaren inanılmaz bir gürültü yapıyor. Sesin frekansına iyice alıştım. Motor ağzını açamadan vitesi değiştiriyorum Yine de devir saati hala işime yarıyor. Mesela rolanti devrine bakarken veya araba stop edecek gibi olurken bir gözüm hep devir saatinde olur.

Devir saati taktırmak pahalı ve zor birşey değil. İhtiyacınız varsa taktırın gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.