Bildirim
Devir İşlemlerinden Anlayanlar Bi Baksın

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aveada yaklaşık 5 gün sürüyor devir işlemi hocam.birde hattı devir alınca numarayı taşıyamazsın 1 veya 3 ay(tam bilmiyorum) beklemen gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: genclik17
aveada yaklaşık 5 gün sürüyor devir işlemi hocam.birde hattı devir alınca numarayı taşıyamazsın 1 veya 3 ay(tam bilmiyorum) beklemen gerekiyor.
Doğru biliyorsun hocam,
Devirden sonra 3 ay beklemesi gerekiyor,
Ondan taşınmamış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
aveada yaklaşık 5 gün sürüyor devir işlemi hocam.birde hattı devir alınca numarayı taşıyamazsın 1 veya 3 ay(tam bilmiyorum) beklemen gerekiyor.
turkcell ve vodafoneda 3 ay olan sürenin aveada 1 ay olarak uygulandığı söyleniyor forumda!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: gaggag
quote:
turkcell ve vodafoneda 3 ay olan sürenin aveada 1 ay olarak uygulandığı söyleniyor forumda!!!
aynen bende dediğin gibi aveada 1 ay diğerlerinde 3 ay diye biliyorum hocam. -
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: WanteDTeam
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
ben turkcell den vodafone a 3 ay dolmadan tasidim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: differentt
quote:
devir aldıktan kaç gün sonra taşıdınız hocam? -
quote:
quote:
quote:
devir aldıktan kaç gün sonra taşıdınız hocam?
tam 2 ay olmustu.sanirim artik 3 ay sinirlama yok btk karari ile devir alinan hatlarda.btk karari ile ucretsiz devir alma ana konusunda son mesajlari okursaniz orda bi kac kisi daha beklemeden hattini tasiyabildigini soylemis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
devir aldıktan kaç gün sonra taşıdınız hocam?
tam 2 ay olmustu.sanirim artik 3 ay sinirlama yok btk karari ile devir alinan hatlarda.btk karari ile ucretsiz devir alma ana konusunda son mesajlari okursaniz orda bi kac kisi daha beklemeden hattini tasiyabildigini soylemis.
teşekkürler hocam ama ben 1 ay oldu alalı hatlarıda sıfırladılar sanırım taşıma olmaz ama denerim önümüzdeki günlerde olmazsada kaybedecek birşeyim yok sonuçta :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 6 Nisan 2013; 17:18:37 >
-
o zaman önce taşıyıp sonra mı devretmek lazım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X