Şimdi Ara

Devil May Cry HD Collection PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DMC3 Remake hakediyordu
  • Dmc5i merakla bekliyorum ps4 time exclusive olucak galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hiko9

    1-gow exclusive olduğu için daha özenli,cilalanmış ve kaliteli bir seridir.2-Hikaye anlatımı daha iyidir ve hollywood filmleri tadındadır.dmc gibi dizi hikaye anlatımına sahip değildir.3-Bir tane platforma geliştirilden dolayı grafik kalitesi çok daha iyidir ve ayrıca mekan tasarımlarındada dmc ye bin basar.4-Muzikleri efsanedir 1, 2 tane sound parçasından ibaret seri değildir.5-Boss dövüşleri o muziklerin eşliğinde dahada epiktir.6 dmc yi seviyorum dövüş sistemi çeşitlidir gow a göre:) ayrıca dante karakteride favorimlerindendir.


    1- exclusivlerden daha kaliteli oyunlar var. 2- god of warın hikayesi aman allahım dedirten bir hikaye olmadı (gerçi 2. oyunda oldu o yüzden favorim 2) dmc'nin hikaye anlatımı dizi tarzı demek ne kadar doğru bilmiyorum. 3-grafik umurumda değil(burada haklısın) :D dmc ninde bölüm tasarımları iyidir(özellikle 1. oyun favorim bu konuda) 4-her iki oyunun müzikleri iyidir ama ben daha çok dmc'nin müzikleri bana göre 5-gow'u bende seviyorum ama dmc aksiyonu bana daha fazla veriyor. 6-kratosu seviyorum ama dante daha eğlenceli :D 6- gowda ara sahneleri geçilmiyor (yanlış hatırlamıyorsam) 7- dmc bana john wick izlemek gibi geliyor aksiyonu bol kafanı fazla takmadan çatır çutur düşmanları kesme zevkini yaşatıyor.8- daha zor(bana göre tabi) 9-kısacası zevk meselesi :D 10- daha yazamayacam yeter artık yav :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Gow benim gibi zor seven biri için very easy bir oyun olduğundan devili her türlü tercih ederim,zordur öldüğüm zamanlar olur hatta baya oynamamış unutmuşsam bosslar her türlü yener.Ama gow da hiç öldüğümü bile hatırlamıyorum,zorluk diye yaratığın 1 vuruşta enerjinin çoğunu götürmesini yapmışlar bu zorluk değil saçmalık(gow 2 dev heykel).Devil de ise zorluk efsanedir adam normalde düz attığı silahı biraz daha zora alınca yukardan aşağı çapraza doğru atmaya filan başlar daha zor kaçarsınız vs.

    Ama gow evet müzikleri oyununundan bile iyiydi o ayrı sırf müziklerini dinlemek için oynadığım durduğum oyunda zamanlar olmuştur,hikaye anlatımı vs de iyidir ama oyun zevki zorluğu olarak devil olamaz.(Hatta dahada zoru var prince of percia warrior within oda bence gowdan iyidir zorluğu karanlığı başkaydı).

    Umarım pcdeki devil 3 ün kontrollerini düzeltip çıkarırlar,hepsini baştan bitiririm xbox gamepadiyle o zamanlar dandik gamepadlerle ne kombolar yapardık.

    Keşke Prince of percia hd de pcye gelsede en azından 1 ve 2 yi yeniden oynamayı isterim ama 3. bölümü gene oynamam çok kötüydü malesef.




  • Gow saymayın artık hack and slash değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oyundu be,serinin en iyisi 1 en kötüsü 2. oyundur.Umarım eski seri yeni bir oyunla kaldığı yerden devam eder.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu HD collection PS3'e de çıkmıştı en fazla 20 TL eder. 2018 de 15 yıllık oyun oynanmaz kufur gibi. Dmc5 yoksa No thanks diyorum
  • xbox 360 ve ps3 e hd olarak cıkmıstı bu ilk 3 oyun 1,2(2 rezalet) bitirmiştim 3 çok zordu :/
  • devil may cry ve castlevania varken gow un esamesi bile okunmaz boş beleş konuşmayın.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.