Şimdi Ara

Devil May Cry Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ps2 var sizce devil may cry serisine yeniden başlayayım mı? (Bütün seriyi bitirdim sıra sıra. Dmc 1'i bitireli oldu baya 2-3'üde öyle.)
    Sizce böyle bir çılgınlık yapayım mı? Animesinide izlemiştim. Youtube'de bir videosunu izleyince aşırı canım çekti.
    1-2-3 ü ps 2'de geri kalanını da pc'de bitirmeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

edit: O videoları izleyince inanır mısınız bilmem ama aşırı duygulandım ey gidi günler ey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 8 Aralık 2013; 16:35:46 >

• Geçenlerde Dead Rising 3' ü görünce benimde canım çekmişti, açtım ikinci oyunu oynuyorum şuan.
    Ama bunu foruma sormak? Hmm!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 8 Aralık 2013; 16:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Geçenlerde Dead Rising 3' ü görünce benimde canım çekmişti, açtım ikinci oyunu oynuyorum şuan.
    Ama bunu foruma sormak? Hmm.

Olsun hocam değer veriyorum ki fikirlerini alıyorum

Dead Rising'i hiç oynamadım başlasam mı acaba?

• PS3 varsa 2. oyunu oynayabilirsin. İlk oyun X360 exc. İyidir, keyiflidir.
    Ayrıca yine Ps3 ve 360 da DmC serisini Hd remastered şekilde oynayabilirsin. O zaman tekrar başlamaya değer.
  • quote:

PS3 varsa 2. oyunu oynayabilirsin. İlk oyun X360 exc. İyidir, keyiflidir.
    Ayrıca yine Ps3 ve 360 da DmC serisini Hd remastered şekilde oynayabilirsin. O zaman tekrar başlamaya değer.

Nasıl yani Xbox 360'ta bütün Devil May Cry serisi var mı?

O.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

quote:

O.O

DMC 1-2 yoktu ama sonradan çıkan HD koleksiyon ile 360'da da oynanabilir hale geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 8 Aralık 2013; 16:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

quote:

O.O

DMC 1-2 yoktu ama sonradan çıkan HD koleksiyon ile 360'da da oynanabilir hale geldiler.

PS2'de 1-2 yi bitirdikten sonra Xbox'a geçerim o zaman.

edit: mesajınızı tam anlayamadım 360'ta 1-2-3-4-5 hepsi var yani değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 8 Aralık 2013; 16:56:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil May Cry 5 Tr yama istek
    6 yıl önce açıldı
    Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet var hepsi 360'ta. HD collection haline 1-2-3 oyunları sunulmuştu sanırım. 4 ve 5 te zaten var 360'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Evet var hepsi 360'ta. HD collection haline 1-2-3 oyunları sunulmuştu sanırım. 4 ve 5 te zaten var 360'ta.

Sizce pc'de aynı tadı alır mıyım? (4 ve 5'i pc de bitirdim fakat pek etkilenmedim açıkçası.)
  • O sana kalmış HD collection paketinde grafikler elden geçirilmiş olduğundan ps2'ye göre daha iyi bir görsellikte oynarsın. 4 ve 5 te pc'de nasılsa öyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.