Şimdi Ara

Devil May Cry 4 türkçe yama hatası yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur her neyse hemen konuya gireyim dmc4 oynayacaktım baktım tr yaması var kurayım dedim ama bi türlü kuramadım bir parçası bulunamadı diyor dosyanın nasıl kurucam ben bu yamayı ilk defa tr yama kurarken sıkıntı yaşıyorum ya birazda eski bir oyun o yüzdende olabilir belki bi yardımcı olursanız çok iyi olur.gogul amcada arattım ama birşey bulamadım o yüzden konu açıyorum

Devil May Cry 4 türkçe yama hatası yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyigit -- 6 Temmuz 2016; 13:42:10 >

• selam eğer elindeki oyun sürümü Devil May Cry 4 Special Edition ise uyumlu değil uğraşma.sade sürümünde kullanabilirsin yamayı.
  • ve aleykumselam evet special edition ondan diyorsun yani doğru olabilir gogul amcada çok araştırdım bir sonuç bulamadım birde sadesine bakayım bari saol.mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyigit

ve aleykumselam evet special edition ondan diyorsun yani doğru olabilir gogul amcada çok araştırdım bir sonuç bulamadım birde sadesine bakayım bari saol.mantıklı

rica ederim.dene eminim çünkü.resident evil 5 yamasıda.gold editionla uyumlu değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil May Cry 5 Tr yama istek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.