Şimdi Ara

Watch dogs 2 türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
23.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyunun dil dosyasi sizce açılımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 oyun çevrilmedi o çevrilmeden bunun çevrilmesi anlamsız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranist -- 16 Mart 2017; 13:46:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence çeviri ekiplerinin pcleri kaldirmadigi için yeni oyunlara tr yama çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JaReD22

Daha birincisinin çıkmadı :)

Bence çeviri ekiplerinin pcleri kaldirmadigi için yeni oyunlara tr yama çıkmıyor

Oyunun dil dosyası kilitli ve ubisoft oyunu olduğu için malum, tool'unu paylaşan yok. Yoksa her çevirmenin sistemi kötü olacak diye birşey yok herşey ultra 1k'da 80-90 fps alarak bitirmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 20 Kasım 2016; 14:34:40 >
    Watch Dogs Türkçe Yama %100
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ruslarda tool var ama öpücükle vereceklerini sanmıyorum sonuçta herşey para olmuş bu devirde.

hangi rus sitesi merak ettim de
    Tam olarak bende bilmiyorum, şimdi orijinal Watch_Dogs'u indirip dillerine baktığımda rusçayı görmüyorum fakat korsan olarak indirip baktığımda rusça-ingilizce olarak görünüyor. Yani resmi olarak rusça yok fakat rusça dili çıkartılmış bir şekilde.
  • Animus Projesi ekibinde forgelerin icabına bakan tool var. Yıllardır Assassin's Creed oyunlarına Türkçe Yama yapılıyor neticede. Gelirse onlardan gelir ama şimdilik bu konuda yardım ettiklerini hiç duymadım.
  • Animus Projesinde bu oyunun toolsu yok. Ruslar kendi tooslarını yazıp, oyunları çeviriyorlar. Aynı zamanında Oyun Çeviri ekibinin yaptığı gibi. Ama onlarda Toolslarını başkasıyla paylaşmazlar. Ben satın almaya çalışıyorum :) Muhattap olup cevap yazmadılar daha.

Tam olarak bende bilmiyorum, şimdi orijinal Watch_Dogs'u indirip dillerine baktığımda rusçayı görmüyorum fakat korsan olarak indirip baktığımda rusça-ingilizce olarak görünüyor. Yani resmi olarak rusça yok fakat rusça dili çıkartılmış bir şekilde.

Oyunda resmi olarak rusça var ama şöyle; resmi olarak Ubi 2 sürüm çıkarıyor. Biri Multilanguage sürüm diğeri sadece RU sürüm o yüzden senin indirdiğinde Rusça bulunmuyor. Bu Rusyadan ucuz almanın önüne geçmek için yapılmış bi hareket. Ayrıca korsanda gördüğün Rusça-İngilizce çok kolay bir hamle tool gerektiren bir olayda değil. Rusça dil dosyalarını oyunun ana dosyası içindeki dil klasörüne at daha sonra Multi sürümde bulunan localization.lang dosyasını ana dizine at. Korsanda dil seçimine göre localization.lang dosyası değişiyor çünkü dil lock dosyası budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

quote:

Oyunda resmi olarak rusça var ama şöyle; resmi olarak Ubi 2 sürüm çıkarıyor. Biri Multilanguage sürüm diğeri sadece RU sürüm o yüzden senin indirdiğinde Rusça bulunmuyor. Bu Rusyadan ucuz almanın önüne geçmek için yapılmış bi hareket. Ayrıca korsanda gördüğün Rusça-İngilizce çok kolay bir hamle tool gerektiren bir olayda değil. Rusça dil dosyalarını oyunun ana dosyası içindeki dil klasörüne at daha sonra Multi sürümde bulunan localization.lang dosyasını ana dizine at. Korsanda dil seçimine göre localization.lang dosyası değişiyor çünkü dil lock dosyası budur.

hiç bir ihtimal yok mu . oyun için en azından

• Dediğin doğru sanırım fakat oyunun tool'unun olmadığı anlamına gelmez adamlar için artık gurur meselesi olmuş her ubisoft oyununun tool'unu yapıp karaborsaya düşürüyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Konsollarda var ama PC sürümü çıktımı ?

bufun çıktı inş tooll oluda şu oyunu oynarız türkçe
  • seyid42 S kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey varsa oha derim başka da bir şey demem. Oyunu satıyolar, oyundan birkaç gün sonra dlc leri satmaya başlıyolar bide utanmadan tool mu satacaklar? Böyle giderse yakında oyunu farklı dillerde oynamak isteyenlere dil dosyalarını da satar bunlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.