Şimdi Ara

Devil May Cry 4 satış rekorları kırıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oyuna bugün başladım gerçekten anlattığınız kadar iyiymiş. listede yerini hakediyo zaten
  • ya ben niye dante ile oynayamıyorum 9. bölüme geldim hala nero ile oynuyorum bundan sonraki bölümlerde mi açılcak dante ya da ben başlarken karakter seçimi gibi bişey vardı galiba onu otomatik seçtim bi ilgisi var mı yada bu otomatik ne işe yarar.Bu arada dmc nin birinciliğine şaşırmadım sonuna kadarda hak ediyo boru gibi oyun olmuş...
    edit:Arkadaşlar gözünüzü seviyim spoiler vermeyin evet ya da hayır şeklinde cevaplarsanız sevinirim...
    quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

ne firtinasi yaw ,bedava verseler oynarsam essegim,bence balon gibi sisiriyorlar bizzat oynadim demosunu sacma bir japon oyunu

yok artik .?

danteyle oynamak bir gurur/onur/romantizm/sehvet/vahset birseydir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 13 Şubat 2008; 18:55:13 >

• Dante ile 12 veya 13. mission'da oynayacaksın.

Ayrıca otomatik yapma onu.

Ordaki otomatik kılıç darbeleri ve kombolar otomatik oluyor o anlamda.

Yani sen tuşa basıyorsun o otomatik olarak kombo yapıyor ve de oyunun zevki kalmıyor.
  • yapma ya müdür 9. bölüme de geldim o ayarda şimdi başa dönemem.Neyse daha bu oyunu çok oynarım bitince manuel de başlarız tekrar zorluğuda arttırırız.Saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Hangi oyun gerçekki bütün oyunlar saçma ona bakarsan.

Cod 4'de bile mermi yağmuruna tutulan adam 10 saniye sonra iyileşiyor

Yani her oyun saçma.

Saçma olcakki zevki çıksın zaten.

hocam kirmizi ekran gecince iyilesmis olmuyorsun
  • Xbox'ı kapatınca oyunu saveliyorsun zaten ve de load game'e gelince seçiyorsun kaldığın bölümü.

Orda zaten tekrar soruyor otomatik mi normal mi diye ordan ayarlarsın.Yani automatic yazar orda sen de onu rb tuşu ile galiba normal yap.

Yani baştan başlamana gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Yani her oyun saçma.

Hayda

Kardeşim kırmızı ekran olunca dokunsalar ölüyorsun ama 10 saniye sonra ekran düzeliyor ve de dokununca değil de adam seni tarayınca ölüyorsun.

Yapma gözünü seveyim... adam 10 saniye sonra güç mü kazanıyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Yani her oyun saçma.

Hayda

Kardeşim kırmızı ekran olunca dokunsalar ölüyorsun ama 10 saniye sonra ekran düzeliyor ve de dokununca değil de adam seni tarayınca ölüyorsun.

Yapma gözünü seveyim... adam 10 saniye sonra güç mü kazanıyor.

kirmizi ekrandan sonra adam kendine geliyor o yuzden biraz daha gucleniyor ama yine de bir iki kursunla aliyorlar asagiya

• Her 10 saniyede bir kendine geliyor ve de bu gerçekci öyle mi

Ben öyle 6. kez de bile ölmediğimi bilirim.Kırmızı oluyor 10 saniye sonra kendime geliyorum 6 defa üst üste olmuştur böyle ve de bu gerçekci öyle mi ?.

Yani anlamakda zorluk çekiyorum yemin ederim.

Bu gerçeğin yanından bile geçmez ama bu tür saçmalıklar oyuna zevk katar.Bunu izah etmeye çalıştım ben.

Fakat buna gerçekcidir dedin ya helal olsun.

Mermiyi karton kağıt zannettin sen galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Şubat 2008; 19:20:44 >
  • belliydi dmcnin 1. olucağı çok doğru bir sıralama
  • nerede gerçekçi yazmışım ben oraya sadece kırmızı ekrandan sonra canının tam dolmadığından bahsetmek istedim;biraz daha gerçekçi olsun istiyorsan hardcore oyna;;;;;

gerçekte 1 kurşunla inersin hangi oyunda böyle bir şey var?Paintball oyna o zaman daha zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 13 Şubat 2008; 20:05:52 >
  • Zırh falan var 1 kurşunla ölmezsin ama kafana bir mermi gelince ölüyorsun oyunda orası gerçekci mesela.

Ama orda gerçekci demek istedin sen

Neyse ya oyun güzel mi bana göre güzel gerisi hikaye
  • quote:

Zırh falan var 1 kurşunla ölmezsin ama kafana bir mermi gelince ölüyorsun oyunda orası gerçekci mesela.

Ama orda gerçekci demek istedin sen

Neyse ya oyun güzel mi bana göre güzel gerisi hikaye

50 kalibrelik silah zırh mı tanır?Neyse dmc4 10 numara oyun olmuş almak lazım...
  • Sniper olduğu zaman tanımaz tabi.

Bak az önce ölmüyor dedin şimdi de mermi zırh mı tanır diyorsun
  • dmc4ün direk 1 numaradan listeye girmesinin sebebi fpsden millete gına gelmesidir sanırım.
  • quote:

Sniper olduğu zaman tanımaz tabi.

Bak az önce ölmüyor dedin şimdi de mermi zırh mı tanır diyorsun

hocam dikkatli okusana sen dedin gerçekte 1 kursunla ölmez ben dedim sniper ve örnek verdim sen diyorsun ki oyundan bahsettiğimi sandın biz boşuna yazıştık herhalde bir daha yazmam zaten ve de modlar silecek yüzde yüz
  • Ya valla konu saçma oldu o yüzden yazmaya üşeniyorum boşver tamam modlar silsin zaten dmc 4 konusunda cod 4 konuşmak yersiz.
  • dmc4 gibi bir oyuna X360 sahiplerinin gerçekten ihtiyacı vardı...çok iyi geldi doğrusu....
  • quote:

Ya valla konu saçma oldu o yüzden yazmaya üşeniyorum boşver tamam modlar silsin zaten dmc 4 konusunda cod 4 konuşmak yersiz.

imzan cook guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Ya valla konu saçma oldu o yüzden yazmaya üşeniyorum boşver tamam modlar silsin zaten dmc 4 konusunda cod 4 konuşmak yersiz.

imzan cook guzel

Nesi güzel basit bir imza işte
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.