Şimdi Ara

Devil May Cry 4 satış rekorları kırıyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DMC 1-2 den sonra 3 de capcom kamera açılarını daha iyi yapcağını söyledi öylede oldu ama 4 de gördümki bi çok yerlerde açılar halen vasat bide baştan sona dante ile oynamak daha iyi kılardı benim için oyunu mgs2 deki gibi s.snake i bırakıp raidenle oynamak gibi bişi danteyi bırakıp nero ile oynamak insan kendini yetim gibi hissediyor yav
  • Ya oyunun en başında bi yerde takıldım kıl etti beni. Şu mavi yerleri yakalayıp sıçrama olayı ne uyuz birşeydir yahu. Bi bölümde zıplamaya çalışıyorum hop kazıklara değip aşağı düşüyorum tekrar canavarlar ile kapışıyorum (DMC'nin en kötü yanıda bu zaten - İlk oyundan beri böyle). Bu akşam tekrar bi deneyeyim bakalım umarım geçerim. İşe bak yahu Boss'lar da takılmam hiç ama bölüm içi takıldım mı takılıyorum.
  • Kanka o mavi halkalar bir görünür oluyor, bir görünmez oluyor yani zamanlama olayıBir kaç tane geçince bu seferde yerleri değişiyor ve sanırım en sonuncuda takıldın kapının karşısında ki 3'lü de.Ortadaki halkanın tam göz hizasına gelmesini bekle ve seri şekilde zıpla.Bende biraz uğraşmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 14 Şubat 2008; 12:47:35 >
  • Daha o birşey değil oyunun ortalarında mavi kareler var yok olup duruyo ya üstte de hayalet gibi yaratıklar seni rahatsız ediyo orda en az 3-4 kere düşcen zaten
    Düşünce aşşağıda tekrar yaratıklar var onları öldür işin yoksa 1-2 kere iyi de 3-4-5 kere düşeceksen vay haline
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

dmc4ün direk 1 numaradan listeye girmesinin sebebi fpsden millete gına gelmesidir sanırım.

aynen katılıyorum bende neredeyse hiç sevmem fps.1 kaç oyun oynamışdır sadece elimde 1 yada 2 tane var onlarda arkdaş almış benim suum değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

dmc4ün direk 1 numaradan listeye girmesinin sebebi fpsden millete gına gelmesidir sanırım.

Seni syagıyla alkışlıyor ve sonuna kadar katılıyorum BRAVO en güzel tespit

+1,000,000
    FPS den nefret ediyorum.
  • FOREVER TPS
    FOREVER BEAT EM' UP
    Ver coşkuyu
  • Harbiden TPSler bir başka oluyor özellikle son zamnalarda sayıları da baya arttı ne güzel.
  • Hele birde NİNJA GİADEN II geldimi
    Fakat o da bitince ne yapacağımı bilmiyorum.... deeermiişşimSayayım efem

RESİDENT EVİL 5
    SİLENT HİLL 5
    ALONE İN THE DARK
    ALAN WAKE
    GTA IV
    PROTOTYPE
    BULLY
    IRONMAN

Daha neler var neler ufukta ama hatırlamıyorum, şimdilk bu kadar yeter

• valla hocam bende ninja gaiden 2 yi bekliyorum benim için sorun değil 10 defa bitiririm sanırım bıkmadan oynadığım tek oyun şimdiye kadar....
  • Vallahi bende deliler gibi bekliyorum NİNJA'yıOnunda çıktı, REGİON FREE haberini almayı nasip etsin yüce rabbim
  •  Devil May Cry 4 satış rekorları kırıyor

Halo 3 ve Call of Duty 4'ün çekişmesi devam ediyor. Bu kez zirveye tekrar "Call of Duty 4" oturmuş görünüyor.

# İşte tam liste;

01. Call of Duty 4
    02. Halo 3
    03. Guitar Hero III
    04. Gears of War
    05. Rock Band
    06. Madden NFL 08
    07. Devil May Cry 4 Demo
    08. Assassin's Creed
    09. Forza Motorsport 2
    10. FIFA 08
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

valla hocam bende ninja gaiden 2 yi bekliyorum benim için sorun değil 10 defa bitiririm sanırım bıkmadan oynadığım tek oyun şimdiye kadar....

kesinlikle kaç defa bitirdiğimi hatırlayamıyorum 2...5..7...NİNJA GAİDEN ,,,3..8...10...NİNJA GAİDEN BLACK!!!
    deliler gibi beklemedeyim o çıksın başka hiç bir oyuna bkmam umarım zorluk seviyesinde değişiklik yapmazlar çok iyiydi aşırı zor olması adamı hasta ediyor
  •  Devil May Cry 4 satış rekorları kırıyor

16 Şubat tarihi itibariyle biten haftada, İngiltere'de en çok satan oyunlar belirlendi.

# Genel liste :

01. MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES
    02. DEVIL MAY CRY 4
    03. TUROK
    04. CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
    05. WII PLAY
    06. FIFA 08
    07. DR KAWASHIMA'S BRAIN TRAINING
    08. BURNOUT PARADISE
    09. THE SIMPSONS GAME
    10 THE CLUB

# PC :

01. FOOTBALL MANAGER 2008
    02. THE SIMS: CASTAWAY STORIES
    03. CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
    04. THE SIMS 2: BON VOYAGE
    05. CRYSIS
    06. MEDIEVAL II: TOTAL WAR - GOLD EDITION
    07. UNREAL TOURNAMENT III
    08. CHAMPIONSHIP MANAGER 2008
    09. WORLD OF WARCRAFT: BATTLE CHEST
    10 COMMAND & CONQUER 3: TIBERIUM WARS

# X360 :

01. DEVIL MAY CRY 4
    02. TUROK
    03. CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
    04. BURNOUT PARADISE
    05. THE CLUB
    06. CONFLICT: DENIED OPS
    07. ASSASSIN'S CREED
    08. FIFA 08
    09. DARK MESSIAH OF MIGHT & MAGIC: ELEMENTS
    10. PROJECT GOTHAM RACING 4

# PS3 :

01. DEVIL MAY CRY 4
    02. TUROK PROPAGANDA
    03. BURNOUT PARADISE
    04. CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
    05. CONFLICT: DENIED OPS
    06. ASSASSIN'S CREED
    07. THE CLUB
    08. UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE
    09. FIFA 08
    10. PRO EVOLUTION SOCCER 2008

# PS2 :

01. NEED FOR SPEED: PROSTREET
    02. FIFA 08
    03. PRO EVOLUTION SOCCER 2008
    04. THE SIMPSONS GAME
    05. GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK
    06. WWE SMACKDOWN VS RAW 2008
    07. PDC WORLD CHAMPIONSHIP DARTS 08
    08. THE SIMS 2: CASTAWAY
    09. TIGER WOODS PGA TOUR 08
    10. BUZZ! THE HOLLYWOOD QUIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Şubat 2008; 14:33:23 >

• En çok satan oyun gene mario ne kadar seveni varmış.
  • TUROK ne ayak yaw
    Çekeli ay oldu 30dk. oynadım, aynen rafaMillet ne buldu bu oyunda, ya da biz ne kaçırdık acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

DMC4 super bir oyun listelerde 1. olmasına hiç şaşırmadım.

+1
  • Devil May Cry 4 satış rekorları kırıyor

Capcom'un önemli aksiyon serisi DMC'nin 4. üyesi, X360 ve PS3'e çıkalı çok kısa bir süre olmasına rağmen dünya çapında 2 milyon kopya satarak rekor kırdı. Bu sayede "Devil May Cry 4", ayrıca DMC serisinin en kısa sürede en fazla satan oyunu oldu. Bilindiği gibi "Devil May Cry 4'te" Nero isimli yeni bir karakteri de yönetiyoruz. Oyunun ilerleyen günlerde PC için de raflarda olması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Şubat 2008; 15:12:01 >

• Dikkat edin henüz 2 milyon satmadı. 2 Milyon oyun piyasaya sürüldü. (Shipped 2 Million)
    Call of Duty 4'den daha fazla satacağını zannetmem
  • bole satıslar devam ettıgı surece sony ve microsoft dısındakı oyun yapımcıları sadece bi konsola oyun yapmazlar sanrım 6 ay 1 yıl sora olsada ıkı konsolada cıkarırılar oyunları insallahta ole olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.