Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Dmc serisinin sadece 3. ve 4. sünü oynadım . Vergil nerede onu merak ettim =) Dmc 5 çıkarsa kesin yer alıcağını düşünüyorum ama tabiki favorim Dante =)

Lets Rock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 18 Mart 2009; 8:19:23 >
  • Dante Ağlayabilir
    Neroda Ağlayabilir
    Ama Sparda Ağlamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

İçimdeki DMC duygularını depreştirdiniz en kısa zamanda yükleyip oynayacağım.

Edit :ekleme

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Geçen Xbox da dmc4 ü tekrar bitirdim ben bitirdikçe zorluk seviyesi açılıyor, hayatımda çok az bir oyunu 2 kere bitirmişimdir bu oyunda bana bağımlılık yaptı

Bizim kuzen hiç sevmez bi oyunu 2 kere bitirmeyi, fakat bu oyunun zevki bitirmekte zaten. Bizim kuzen DMC'ye kesmeli-doğramalı oyun diyor. Diyorum combo var kesme doğrama diyor. DMC'yi bitireceksin, yeni zorluk modları açacaksın, özelliklerini geliştireceksin, bonus costumeleri açacaksın(Unlimited DT gibi), sonra o costumeler sana DMD'de lâzım olacak.

Gene gitmiş bizim Doppelganger.

Geldim geldim

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Dante Ağlayabilir
    Neroda Ağlayabilir
    Ama Sparda Ağlamaz

Tam benim kafadansın. Dante'yle Nero yarı iblis içlerinde insansı duygular var ama Sparda tam bir şeytan.
    Aslında oyunun adı Half Devil May Cry olmalıydı, çünkü oyunda şeytan olanlar ağlamıyor.
    Dante* avatarına Emre Aydın'ı koyarak hata yaptın biz Dante* nickiyle Nero'yu görmeye alışmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 25 Mart 2009; 16:16:11 >
  • Merhaba Arkadaşlar Bende Devil may Cry i Oynamak İstiyorum Video larını İzledim Oyunu Çok Beğendim.Bende oyun Var Ama 1 Dvd Acaba Demo mu Yoksa Full Mü Anlayamadım Yardımcı Olurmusunuz?Birde Gereksinimlerini Söylerseniz Sevininirim Dvd Nin İçin de 1023 Mb Yazıyor Anlayamadım KabıN Arkasında İse 512 Mb Yazıyor...

Benim Bilgisayar'ın Özellikleri İse Windows XP Dark Edition Rebuild Version Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz 2.79 GHz, 1,18 GB of RAM Acaba Benim Bilgisayar Kaldırırmı Bide 512 Mb lik Ekran Kartı Alıcam...Acaba Sorunsuz Çalışırmı Arkadaşlar Ne Olur Bir YArdım Edin Deliricem Yaa ÇoK GüzeL Oyun AMa Ekran Kartı Yüzünden Oynayamıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 29 Mart 2009; 16:15:14 >
  • Sistemler çok değişiktir 512 mb ekran kartı alıcam demekle bitmiyor ana sayfadan (www.donanımhaber.com) sistem tavsiyelerinde dmc 4 ü ekran kartları ve sistemler ile karşılaştır ona göre nasıl bir ayarda oynayacağını anlarsın sistem gereksinimleri ise

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
    Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
    Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)
    DirectX: 9.0c

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Processor: Intel Core 2 DUO
    Memory: 1 GB (2 GB for Vista)
    Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600)
  • Aslında bence DMC3'de Sparda Nelo Angelo'yla eşdeğer güçte olsa keşke. Malum Nelo Angelo yavaş Sparda da hızlı. Eşdeğer güçten kastım mesela Beowulf'u kullanıyorsunuz diyelim Beowulf'la saldırı yapacaksınız Straight saldırısını yapacaksınız[(basıp bırakacaksınız(basılı tutmayacaksınız)] ve Nelo Angelo ile eşdeğer güçte damage vereceksiniz, dikkat edin basılı tutun demiyorum basıp bırakacaksınız ve bunun aynısını Rising Dragon'da da yapacaksınız. Düşünsenize saldırı tuşlarına basıp bırakarak Nelo Angelo kadar damage verdiğinizi sonuna kadar basılı tutup bıraktıktan sonra ne olur? Ben düşünemiyorum.
  • http://www.youtube.com/watch?v=j_yyrWFrgmg Bu video'da DT dolduruyo adam, nasıl yaptığını bilen var mı.
  • Arkadalar Devil May Cry 4 de çalan bir şarkı varya onun adını söylermisiniz?Yardımcı Olun Lütfen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

Arkadalar Devil May Cry 4 de çalan bir şarkı varya onun adını söylermisiniz?Yardımcı Olun Lütfen :)

Nero ile oynarken yaratıklarla karşılaştığımızda çalan şarkı "The Time Has Come" uzun hali; oyunun sonunda çalan "Shall Never Surrender",Dante ile yaratıklarla karşılaştığımızda çalan şarkıda "Lock And Load"
  • Sağolasın ya çok teşekkürler....
  • Acaba Linkle koyarmısınız eyer Devil may Cry 4 deki ''Look And Load'' ve ''The Time Has Come'' çalan şarkısı varsa... yani rip leyip koyarmısınız lütfen...Ne olur Lime wire dan inmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 5 Nisan 2009; 17:17:48 >
  • arkadaşlar l2 ye basınca bu kılıçtan motor gibi vın vın sesler çıkıyor ama hiç bir işe yaramıyor onu nasıl kullancağız acaba?? combo tuşlar mı war?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrnr

arkadaşlar l2 ye basınca bu kılıçtan motor gibi vın vın sesler çıkıyor ama hiç bir işe yaramıyor onu nasıl kullancağız acaba?? combo tuşlar mı war?

kılıcı şarj etmeye yarıyo o...üstteki yerde kırmızı bi barı dolduruyor ve kılıcı kullanırkern ateş saçıyo...daha etkili oluyor kılıç...
  • quote:

Arkadalar Devil May Cry 4 de çalan bir şarkı varya onun adını söylermisiniz?Yardımcı Olun Lütfen :)

Çocuk gibi heycanlanıp birşey yazmayın lütfen yardım isteyecekseniz de yardım almak istediğiniz konuyu tam olarak açıklayın.

quote:

arkadaşlar l2 ye basınca bu kılıçtan motor gibi vın vın sesler çıkıyor ama hiç bir işe yaramıyor onu nasıl kullancağız acaba?? combo tuşlar mı war?

Nasıl işe yaramıyor hiç mi denemedin?
    Edit: Gerçi arkadaşlar cevaplarını almışlar ama yazdıklarını gereksiz/eksik bulduğumdan dolayı tepkimi gösterdim. Benim mesajlar ne çabuk artıyor öyle, daha geçende 475 flndı ne çabuk 510 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 0:27:29 >
  • arkadaşlar 13.bölüm boss unda kaldım dante ile oynayamıyorum, nero ile yendiğim bayan bitkiyi yenemiyorum varmı bir kolay yolu yardımcı olursanız sevinirim
  • Sword Master olup rahatca yenersin
  • evet sword mastermış olay teşekkürler gerçi gold orb olmasaydı geçemezdim heralde
  • Arkadaşlar Devil may Cry 4 ün Consolları Çok karışık Acaba Neyin ne işe yaradığını Söylermisiniz yada Nasıl Kendimize Göre Ayarlayacağız.?
  • quote:

quote:

Çocuk gibi heycanlanıp birşey yazmayın lütfen yardım isteyecekseniz de yardım almak istediğiniz konuyu tam olarak açıklayın.

quote:

Edit: Gerçi arkadaşlar cevaplarını almışlar ama yazdıklarını gereksiz/eksik bulduğumdan dolayı tepkimi gösterdim. Benim mesajlar ne çabuk artıyor öyle, daha geçende 475 flndı ne çabuk 510 olmuş.

ulan sen manyak mısın lan?adam akıllı konuş benimle....

sana ne ulan attığım mesajdan...

bunun gibi boş masajlar atarsan tabi yükselir mesaj sayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

quote:

quote:

quote:

ulan sen manyak mısın lan?adam akıllı konuş benimle....

sana ne ulan attığım mesajdan...

bunun gibi boş masajlar atarsan tabi yükselir mesaj sayın

Önce terbiyeni takınarak konuş. Ne demek banane gerizekalı fln mısın? Bu forum sana mı ait acaba sorabilir miyim? Bu foruma yazdığın herhangi bir mesaj bu forumun üyelerini doğrudan ilgilendirir Yarbay olmuşsun hala forum kavramını öğrenememişsin. Benim mesaj sayım 50 küsürden 5'e düştüğünde(daha daha fazla) ve dolayısıyla rütbem Çavuş'tan Onbaşılık'a düştüğünde tepkimi konu açarak göstermiştim(o zamanlar acemiydim neyin ne olduğunu bilmiyordum, mesaj sayımı fln yapılmış Konu Dışı'nda atılan mesajların post sayısı artırımı engellenmiş, belki de sadece o olaydan sonra böyle bir kural çıktı ya da belki de daha önce de vardı bilemeyiz ve orda sanırım Dante* "mesaj sayın arttıkça daha mı çok saygınlık kazanıyorsun(burası tamamen atmasyon ama bu tarz şeyler yazdığını hatırlıyorum) biz ne Binbaşılar gördük gerizekalı" demişti. Çok doğru söylemiş. Ki ben sana olumsuz birşey de söylememiştim bir soru sormuştum sadece(gerçi bu tam olarak soru anlamını taşımasa da). Tabi bi insan akıldan yoksun olunca böyle yorumlar yapabiliyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 20:27:26 >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.