Şimdi Ara

***Devil May Cry 3 Special Edition ÇIKTI!! (3.40 GB)*** (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
0
Favori
51.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

yahu ben sadece 1 combo yapabiliyorum..

Ileri+Space+J
    ama daha 6 bolumdeyim

sonuç:

Skillerin level kaçta? Hangi style kullanıyorsun? Hepsinden önemlisi kılıçlarının özelliklerini upgrade ediyormusun?

style: Showdmaster (level2)

quote:

Skillerin level kaçta?

???

quote:

Hepsinden önemlisi kılıçlarının özelliklerini upgrade ediyormusun?

???

sari yuvarlak seyler ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Şubat 2008; 14:30:24 >

• @Scream sanıyorum style swordmaster demek istedin. En çok combo barındıran style demekki sen bulamamışsın. Skill dediğimi zaten cevaplamışsın level 2 dediğin. Kılıçların upgrade edilmesi ise comboları yapabilmen için belkide en önemli şey. Menüde yerini söyleyecem ama benim oyunda bir problem oluştu şu an giremiyorum. Girince tam yerini yazarım ama menüdeki seçeneklerden birisi ararsan bulursun.
  • yok yahu yine sevemedim oyunu,ps2'de de sevememiştim burda hiç sevemedim.Oyun çok japon yahu,animasyonlar aşırı sivri.Bİr de god of war2'ye laf atarsınız.Daha god of war2 üzerine aksiyon oyunu çıkmadı,tokat manyağı yapar bu oyunu.MÜzikleri olsun,senaryosu olsun,akıcılığı olsun,şiddeti olsun,aksiyonu olsun,atmosferi olsun tokat manyağı yapar god of war2 bu oyunu.

izleyin,görün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 2 Şubat 2008; 15:27:42 >

• quote:

@Scream sanıyorum style swordmaster demek istedin. En çok combo barındıran style demekki sen bulamamışsın. Skill dediğimi zaten cevaplamışsın level 2 dediğin. Kılıçların upgrade edilmesi ise comboları yapabilmen için belkide en önemli şey. Menüde yerini söyleyecem ama benim oyunda bir problem oluştu şu an giremiyorum. Girince tam yerini yazarım ama menüdeki seçeneklerden birisi ararsan bulursun.

swordmaster

zaten daha 7 bolumdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Şubat 2008; 16:08:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

yok yahu yine sevemedim oyunu,ps2'de de sevememiştim burda hiç sevemedim.Oyun çok japon yahu,animasyonlar aşırı sivri.Bİr de god of war2'ye laf atarsınız.Daha god of war2 üzerine aksiyon oyunu çıkmadı,tokat manyağı yapar bu oyunu.MÜzikleri olsun,senaryosu olsun,akıcılığı olsun,şiddeti olsun,aksiyonu olsun,atmosferi olsun tokat manyağı yapar god of war2 bu oyunu.

izleyin,görün..

Yahu god of war 2ye kim laf atıyor. Müthiş bir oyun. Tarzları farklı sayılır zaten, ikisinin yeride ayrı ikisini de oynamak lazım bence.

• Swormaster

Action 'da herseyi aldim

bunu ilk defa gordum meyer silahlarda upgrade oluyormus
    tek vurusta hepsi oluyor simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Şubat 2008; 15:54:21 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

yok yahu yine sevemedim oyunu,ps2'de de sevememiştim burda hiç sevemedim.Oyun çok japon yahu,animasyonlar aşırı sivri.Bİr de god of war2'ye laf atarsınız.Daha god of war2 üzerine aksiyon oyunu çıkmadı,tokat manyağı yapar bu oyunu.MÜzikleri olsun,senaryosu olsun,akıcılığı olsun,şiddeti olsun,aksiyonu olsun,atmosferi olsun tokat manyağı yapar god of war2 bu oyunu.

izleyin,görün..

Yahu god of war 2ye kim laf atıyor. Müthiş bir oyun. Tarzları farklı sayılır zaten, ikisinin yeride ayrı ikisini de oynamak lazım bence.

ben ilk sayfalardaki yorumlara göre söyledim zaten,vay god of war2 yanından geçemez gibi yorumlar vardı da.

• @scream ben de action seçeneğindekileri diyordum ama onları da yapmışsın senin çatır çatır kombo yapman gerek. Öceki sayfada verdiğim combo listesine bakıp kendi tuşlarına uygulayarak dene o zaman baya bir combo bulursun.

@wildlove ilk sayfaları hatırlamıyorum, doğrudur demişlerdir insanımızın çenesi durmuyor son sayfalarda öyle bir diyalog geçmedide ben de kim dedi diyorum.
  • quote:

Madem bu kadar istiyorsunuz alın combolar ama ps2 joypadlerine göre yazılmış siz artık tuş kombinasyonunuza göre ayarlayın.

Level forumlarından alıntıdır.

X: Carpi
    K: Kare
    U: Ucgen
    O: Yuvarlak
    B: Bekle
    I: Sol Analog Stick'i Dante'nin yuzunu dondugu tarafa getirin
    G: Sol Analog Stick'i Dante'nin sirtini dondugu tarafa getirin
    Sa: Sol Analog Stick'i Dante'nin sagina dogru getirin
    So: Sol Analog Stick'i Dante'nin soluna dogru getirin
    #-BT: # Tusuna basili tutun
    #-B: # Tusunu birakin
    S-#: Surekli # tusuna basin
    (H): Havadayken
    (R1): R1'e Basili Tutarken
    ",": Hemen Ardindan
    "+": Ayni Anda
    ".": Kombo Bitimi

KOMBO LISTESI

Devil Arms

Rebellion

Normal Kombolar
    a)Rebellion Combo I - Yapilisi: U, U, U. - Bildigimiz kombo. Million Stab'a baglanamadigi icin tercih edilmez
    b)Rebellion Combo II - Yapilisi: U, B, U, U. - Goze guzel gozukur, Million Stab'a baglanabilir
    c)Helm Breaker - Yapilisi: (H)U. - Cok guclu zirhlara karsi bile etkilidir. Tavsiye ederim
    d)Stinger - Yapilisi: (R1)I+U. - Feci koyar. Arkasindan Million Stab cekilebilir. Ama benim onerim ardindan High Time ve onun da ardindan Helm Breaker yapmak. Sonra tekrar Stinger, High Time, Helm Breaker derken bi bakiyosunuz adam olmus
    e)High Time - Yapilisi: (R1)G+U. ya da (R1)G+UBT. - Iki versiyonu vardir. Normal versiyonda Dante havalanmaz. Ucgene basili tutarak yapilan versiyonda Dante havalanir. Bundan sonra istege gore Helm Breaker ya da Aerial Rave kullanilabilir, ya da silah kullanilabilir. Tamamen size bagli
    f)Million Stab - Yapilisi: Rebellion Combo II yada Stinger esnasinda S-U - Guzel gozukur ama savunmasiz biraktigi icin onermem.
    g)Drive - Yapilisi: U-BT, U-B. - Sarjli bi atak, bayagi savunmasiz birakir, ama iyi can goturur. Yapilisi da bayagi karizmadir
    h)Air Hike - Yapilisi: X, (H)X. - Iki kat ziplamanizi saglamaktan baska islevi yok...

Swordmaster Kombolari
    a)Prop Shredder - Yapilisi: O, O. - Kilici dondurmeye yarar, ilginc ama pek begenmiyorum
    b)Aerial Rave - Yapilisi: (H)O, O, O, O. - Havada yapilabilen guzel kombolardan biri, High Time'in ardindan yapip ustune bir de Helm Breaker cakabilirseniz, kurban yeri inince bir de Stinger eklerseniz, alin size cumbus
    c)Sword Pierce - Yapilisi: (R1)I+O. - Kilici firlatirsiniz, ardindan size bumerang gibi doner. Bu arada tekme falan da atabilirsiniz
    d)Dance Macabre - Yapilisi: (R1)G+O, S-O - Degisik bi kombo cesidi, Million Stab'la biter
    e)Crazy Dance - Dance Macabre'de Million Stab yapilirken S-O - Dante hareketi degistirir. Bayagi guzeldir

Cerberus

Normal Kombolar
    a)Cerberus Combo I - Yapilisi: U, U, U, U, U. - Guzeldir aslinda ama ben nuncakulari sevmedigim icin dogal olarak sevmem
    b)Cerberus Combo II - Yapilisi: U, U, B, U, U. - Digerine oranla daha adam akillidir. Satellite'e baglanabilmesi nedeni ile tercih sebebidir.
    c)Swing - Yapilisi: (H)U. - Bildiginiz hava atagidir iste. Yok ozelligi
    d)Revolver - Yapilisi: (R1)I+U. - Cerberus'un en karizmatik hareketlerinden birisidir. Tavsiye ederim.
    e)Windmill - Yapilisi: (R1)G+U. - Defansif oldugu icin pek tercih edilesi degildir. Yine de guzel gozukur.
    f)Satellite - Yapilisi: Cerberus Combo II esnasinda S-U - Crazy Combo'dur ama defansif oldugu icin cok yararli degildir. Yapmasi da biraz kasar, gerek yok.

Swordmaster Kombolari
    a)Flicker - Yapilisi: O. ya da (H)O. - Yine nuncaku temali bi hareket. Iyi degil bence
    b)Crystal - Yapilisi: (R1)I+O. - Guzel bi harekettir. Esas zevki Million Carats'la beraber cikar
    c)Million Carats - Yapilisi: Crystal'i yaparken S-O. - Crystal'in ardindan bir de pasif bir atak daha koyar, iyidir
    d)Ice Age - Yapilisi: (R1)G+O. - Okuz gibi guclu bir pasif atak. Etrafinizda ne kadar iblis varsa donar gider. Kullanin

Agni&Rudra

Normal Kombolar
    a)A&R Combo I - Yapilisi: U, U, U, U, U. - Cok guzel gozukur, yapmasi da kolaydir
    b)A&R Combo II - Yapilisi: U, B, U, U. - Guzeldir ama yine birinci kombo daha tercih edilesidir.
    c)A&R Combo III - Yapilisi: U, B, U, B, U. - Cok iyi bir harekettir, dogru zaman yakalanirsa Million Slash'e baglanabilir
    d)Aerial Cross - Yapilisi: (H)U. - Bildik bir hava atgi iste
    e)Jet-Stream - Yapilisi: (R1)I+U. - Guzel bir saldiri. Ilerki seviyelerle birlikte asar, hatta cosar
    f)Whirlwind - Yapilisi: (R1)G+U. ya da (R1)G+U-BT - Baska bir guzel atak. High Time gibi iki versiyonu var.
    g)Million Slash - Yapilisi: A&R Combo III'u yaparken S-U - Cok iyi zamanlama gerektirir. Cok iyi bir saldiridir ama yapmasi bayagi zordur.
    h)Air Hike - Yapilisi: X, (H)X. - Iki kat ziplamanizi saglamaktan baska islevi yok...

Swordmaster Kombolari
    a)Crossed Swords - Yapilisi: O. - Etrafinizdaki dusmanlari dagitmak icindir. Zevkle kullanin
    b)Sky Dance - Yapilisi: (H)S-O. - Havada yapilan guzel bi kombo, Whirlwind'in ardindan kullanilabilir, yere inen dusmana once Crossed Swords, sonra da Jet Stream'la karsinizdaki iblis dumura ugratilabilir, evet aynen oyle
    c)Crawler - Yapilisi: (R1)I+O. - Crystal'in atesli havali versiyonu da denebilir. Crystal'den pek farki yoktur.
    d)Twister - Yapilisi: (R1)G+O. - Bu haliyle bile ohalik olan bu hareket, ardindan baglanabilen Tempest'la iyice cosar. Deneyin
    e)Tempest - Yapilisi: Twister yaparken S-O. - Oyundaki en super efektli hareketlerden biri. Tum ekrani alevle kaplar. Ice Age'in menzili asmis ve kavuran versiyonu

Nevan

iste benim silahima(ensturmanima) geldik:

Normal Kombolar
    a)Tune-up - Yapilisi: U. - Bu hareket hemen hemen tum kombolar icin gereklidir. Bunu yapinca Dante gitari hazirlar. Ve siz yuruyene ya da baska bir hareket yapana kadar bu durumda kalir.
    b)Nevan Combo I - Yapilisi: Tune-up pozisyonunda U. ya da U-BT. - Basili tutus oraniniza gore enerji topu sayisi degisir
    c)Nevan Combo II - Yapilisi: Tune-up pozisyonunda Sa+U. ya da Sa+U-BT. - Guzeldir. Jam Session'a baglaninca daha guzel olur
    d)Jam Session - Yapilisi: Nevan Combo II sirasinda S-U. - Cok guzel bir hareket daha. Uzun sure boyunca yaniniza hic bir iblisi yaklastirmaz
    e)Nevan Combo III - Yapilisi: Tune-up pozisyonunda So+U. - Pasif bir saldiri. Bunu yaptiktan sonra bir de Reverb Shock cekip Bat Rift'e baglayin. Super kardesim bu gitar
    f)Air Play - Yapilisi: (H)U. ya da U-BT. - Normal kombonun havada yapilani, cok farkli degil.
    g)Reverb Shock - Yapilisi: (R1)I+U. ya da (R1)I+U-BT. - Stinger'imsi bir atak daha. Karizmadir kullanmayan dop olsun(ehehe buldum iste sevdigim tum hareketlerde bunu diyecem artik)
    h)Bat Rift - Yapilisi: (R1)G+U. ya da (R1)G+U-BT. - Diger bir cok hareket gibi 2. seviyesi ve Volume Up upgrade'iyle birlikte kendine gelip cosar. Bolca kullanin
    i)Air Raid - Yapilisi: Devil Trigger sirasinda (H)(R1)X. - Ayaginizi yerden kesmeye yarar
    j)Thunder Bolt - Yapilisi: Air Raid pozisyonunda K. - Elinizden simsekler firlatir. DMC1'den bu yana suregelen super hareket
    k)Vortex - Yapilisi: Air Raid pozisyonunda U. - Donerek yapilan bir saldiri. Bazi bosslarda cok yararli. Bunun da koku DMC1'e dayaniyor

Swordmaster Kombolari
    a)Slash - Yapilisi: O, O. - Gitarimiz super bir tirpana donusur ve Dante de bu tirpani karizmatik hareketler esliginde kullanir. Capcom'un verdigi demece gore kullanmayan dop oluyomus(Valla bak)
    b)Air Slash - Yapilisi: (H)O, O. - Normal Slash'in havada yapilani. Capcom'un verdigi demecte bunun icin de ayni seyler gecerli
    c)Feedback - Yapilisi: (R1)I+O, O. - Mukemmel bir hareket daha. Zaten yeterince can yakicidir.
    d)Crazy Roll - Yapilisi: Feedback yaparken S-O. - Bu da bayagi iyidir kullanislidir. Sonundaki tirpan hareketi ayri karizmatiktir zaten
    e)Distortion - Yapilisi: (R1)G+U. ya da (R1)G+U-BT, U-B. - Fazla iyi degil ama kullanabilirsiniz yine de noolacak

Beowulf

not: Beowulf'un hemen hemen tum ataklari sarj edilebildigi icin alternatif kombolari yazmayacagim. Kendiniz rahatca bulursunuz.

Normal Kombolar
    a)Beowulf Combo I - Yapilisi: U, U, U. - Dusmanlari havaya ucurmaya yarayan bir kombo. Sarjli versiyonu biraz yavas kalmaktadir.
    b)Beowulf Combo II - Yapilisi: U, U, B, U, U. - Iyi bir kombo en onemli ozelligi Hyper Fist gibi asmis bi harekete baglanabilmesi
    c)Killer Bee - Yapilisi: (H)U. - Mukemmel bir atak. DMC1'de de az boss oldurmemistim bu atak ve Granade Launcher'imla Iblislerin kafasina kafasina inmek icin kullanin
    d)Straight - Yapilisi: (R1)I+U. - Kick13'in yerine gelen dandirik atak(Aslinda iyi de Kick13'in yaninda oyle kaliyor) Bolca kullanabilirsiniz Beowulf'un diger ataklarina gore bayagi hizlidir.
    e)Beast Uppercut - Yapilisi: (R1)G+U. - Bildigimiz aparkatin hayvani versiyonu. Esas gucu Rising Dragon upgradeiyle ortaya cikar
    f)Rising Dragon - Yapilisi: (R1)G+U, U. - Beast Uppercut'un gelismis versiyonu olan Rising Dragon sayesinde aparkati caktintan sonra havaya yukselirsiniz, bu tam havada iblis savunmasiz kalmisken Killer Bee cakmak icin mukemmel bi firsattir. Sarj etmenize bagli olarak havadaki donus sayiniz artar.
    g)Hyper Fist - Yapilisi: Beowulf Combo II esnasinda S-U - Bir nevi kafayi yeme hareketi Bununla bir dusmani yakalamayi basarirsaniz buyuk ihtimal olur. Olmezse de cok az cani kalir. Bolca kullanin diyorum ama hizli dusmanlarin(Mesela Lust) arasindayken yapmak biraz kasiyor.

Swordmaster Kombolari
    a)Zodiac - Yapilisi: O. - Meteor'un yeni versiyonu. Sahsen dogru durust kullanma firsatim olmadi.
    b)The Hammer - Yapilisi: (H)O. - Defansif bir hava hareketi. Kim ne icin kullanir bilmiyorum
    c)Volcano - Yapilisi: (R1)I+O - Cok iyi bir hareket. Cevreniz dusman doluyken kullanin.
    d)Real Impact - Yapilisi: (R1)G+O - Beast Uppercut benzeri, Street Fighter calintisi bir hareket. Hele bir Tornado versiyonu var ki sormayin gitsin, yapmak kasiyor.
    e)Tornado - Yapilisi: Real Impact esnasinda S-O - Dante'nin anlik dalginlikla Ken oldugunu dusunmesi sonucu yaptigi bir hareket Goze guzel gozukur. Eger ki Real Impact'i yapmayi basarirsaniz havadayken deli gibi O'ya abanarak bu hareketi yapabilirsiniz.

X: Carpi
    K: Kare
    U: Ucgen
    O: Yuvarlak
    B: Bekle
    I: Sol Analog Stick'i Dante'nin yuzunu dondugu tarafa getirin
    G: Sol Analog Stick'i Dante'nin sirtini dondugu tarafa getirin
    Sa: Sol Analog Stick'i Dante'nin sagina dogru getirin
    So: Sol Analog Stick'i Dante'nin soluna dogru getirin
    #-BT: # Tusuna basili tutun
    #-B: # Tusunu birakin
    S-#: Surekli # tusuna basin
    (H): Havadayken
    (R1): R1'e Basili Tutarken
    ",": Hemen Ardindan
    "+": Ayni Anda
    ".": Kombo Bitimi

oyunda Gamepad'da 1-9 diye gosteriyoo

Decil may cry 3 combo

http://video.google.com/videoplay?docid=5074187597740863551&q=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Şubat 2008; 19:34:01 >

• Buyur kardeş DMC3 Klavye Comboları

Style kulanılmadan
    Rebellion, Ceberus, Agni&Ruda, Nevan, Beowulf
    J+J+J+J...
    space+J+J+J
    Space+W+J+J+J+J...
    space+S+J
    K+J
    Nevan'a ek olarak
    Space+A+J+J+J+J...
    Space+D+J+J+J+J...

Beowulf'a ek olarak
    (Basılı) J+(Basılı) J+(Basılı) J+(Basılı) J

Rebellion'a ek olarak
    (Basılı) J

Swordmaster Sytle'ı kullanarak

Rebellion
    L+L+L+L....
    Space+W+L+J veya I
    Space+S+L+L+L+L.....
    K+L+L+L

Ceberus
    L+L+L+L....
    Space+W+L+L+L+L....
    Space+S+L

Agni&Ruda
    L
    Space+S+L+L+L+L....
    Space+W+L
    K+L+L+L+L

Nevan
    L
    (Basılı)L
    Space+S+(Basılı)L

Beowulf
    (Basılı)L veya L
    Space+W+L
    Space+S+L

Gungslinger Style'ı kullanarak
    Ebony&Ivory
    W,S,A,D+L
    K+L
    (Basılı)I+I+I+I+I....

Shotgun
    L+L+L+L+L...

Artemis
    Space+W+L+L+L+L...

Spiral, Kalina Ann
    L
    Space+W+L

Trickster Style'ı kullanımı
    W,S,A,D+L+L+L
    K+W,S,A,D+L

RoyalGuard Sytle kullanımı
    L
    Space+W+L
    Space+S+(Basılı)L

Not: Bu combolar oynadığınız karakterin baktığı yöne göre değişir. Çapraz bakışlarda dahil
    Örneğin: Combo "Space+W+L" ise karakterin yüzü size doğru bakıyorsa bu "Space+S+L" olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 2 Şubat 2008; 21:39:56 >

• Legolas777 cook sağol
  • Oyun tekrar bir patlama yapmıs anlasılann
    Ama kimseye kılavyeden oynamaı onermem Ben sırf bu oyun için gamepad aldımm herkeze de tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Oyun tekrar bir patlama yapmıs anlasılann
    Ama kimseye kılavyeden oynamaı onermem Ben sırf bu oyun için gamepad aldımm herkeze de tavsiye ederim

Bendede var gamepad ama klavyedeki kadar zevk vermiyor bana.

• Valla zevkler tartısılmaz :D ama bu tarz oyunlarda game pad daha ii gider bence
  • 15 bolumde kaldim
  • Bir yede mi takıldın soglee yardımcı olmaya calısayımm
  • bu oyunda bana konsolun verdiği keyifi pc hiç ama hiç veremedi
    konsolu hiçbişeye değişmem
  • oyun çok gzl.çözünürlük problem hala çözemedim.analog hatası var oyunda onuda hala çözemedim.ama genel anlamda zevk veriyor oynarken.
    lakin yukarda god of war 2'ye taş atılma falan gördüm sakın haa gow 2 bunu her anlamda ona katlar.sesler atmosfer konu oynanış grafik herşey herşeyi ile.kıyaslamak dahi yalnış
  • Hiçte bilee
    oyunu tam begenmemıs olabılırsın ama bu kadar da ezemessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn12 -- 10 Şubat 2008; 21:46:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Hiçte bilee
    oyunu tam begenmemıs olabılırsın ama bu kadar da ezemessin

yalnış anladın herhalde kardeş. oyunu sevdim ben güzel.şuan oynadığım oyun hatta.dediğim gow 2'ye dokunduran olmuş yukarda.kıyaslamak bile hata. DMC ile GOW'u kıyaslamak fps oyunlarında HL ile CRYSIS'i karşılaştırmaya benziyor.crysis güzel etkileyici bir oyun.emek verilmiş bir oyun.ama crysis'ten on tane getir bi tane HL 1 dahi etmez

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Error 404 -- 10 Şubat 2008; 22:59:56 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.