Şimdi Ara

***Devil May Cry 3 Special Edition ÇIKTI!! (3.40 GB)*** (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
0
Favori
51.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enreka_tr

Oyun hakkındaki görüşler olumlu yani, God of War'a kıyaslarsak nası beyler peki_?

teaa 1 temmuz 2006'da atılmış bir mesaj.Şahsen ps2'mi bir kaç ay önce satmıştım.Son aldığım oyunlar da gow2 ile dm3'dü.Dm3'e önce başlamıştım,araya gow2 sıkıştırayım dedim ve bir daha dmc3'ün yüzüne bakmamıştım.Dmc3'ü bitireceğime gow2'yi 5-6 kere bitirmiştim.Hele bi zeus'la dövüş sahnesi vardı ki of be off.Şahsi kanaatim gow'un yanında bu serinin çok ezik kaldığıydı ama içten içe bu oyuna haksızlık yaptığımı anladım.Şimdi pc'ye çektim ve kurdum.Bu sefer bitireceğim.İşte o zaman gow ile daha objektif karşılaştırma yaparım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Bu arada beyler vergil danteden büyük mü dante küçük kardeş mi

Aslında ikizler ama Vergil daha önce doğmuş olacakki Dante Vergile abi der gibi imalarda bulunuyor.
  • arkadaşlar bu oyun pencere modunda çalışıyor.Nasıl tam ekran oynayabilirim,alt+enter felan fayda etmedi.
  • hala 5 bolum bitmedi yaf ammada karisik
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar bu oyun pencere modunda çalışıyor.Nasıl tam ekran oynayabilirim,alt+enter felan fayda etmedi.

Ben alt+enter ile tam ekran yapıyorum. Kullandığın çözünürlük nedir? Ben ayarlarla oynayınca olmuştu yanılmıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

arkadaşlar bu oyun pencere modunda çalışıyor.Nasıl tam ekran oynayabilirim,alt+enter felan fayda etmedi.

Ben alt+enter ile tam ekran yapıyorum. Kullandığın çözünürlük nedir? Ben ayarlarla oynayınca olmuştu yanılmıyorsam.

yaptım yaptım sağol.alt+enter'a tam basmamışım herhalde,tekrar deneyince oldu.1280*960 çözünürlükte oynuyorum,zaten onun üzerinde çözünürlük yok.
  • quote:

quote:

quote:

yaptım yaptım sağol.alt+enter'a tam basmamışım herhalde,tekrar deneyince oldu.1280*960 çözünürlükte oynuyorum,zaten onun üzerinde çözünürlük yok.

İyi sevndim. Bu arada gamepad ile oynama imkanın varsa gamepad ile oyna, kalvye ile berbat oluyor bence.

• artık oyunun ne aptal bir gamepad desteği varsa bi elim klavyede bi elim gamepadde oynamaya çalışıyorum.gamepadde karakter sağa sola gidiyor ama yukarı aşşağı gitmiyor.Diğer tüm tuşlar aynı ps2'deki gibi.Bu sorunu nasıl hallederim??
  • quote:

artık oyunun ne aptal bir gamepad desteği varsa bi elim klavyede bi elim gamepadde oynamaya çalışıyorum.gamepadde karakter sağa sola gidiyor ama yukarı aşşağı gitmiyor.Diğer tüm tuşlar aynı ps2'deki gibi.Bu sorunu nasıl hallederim??

v1.3 patchini kurdunmu? Ben sadece Patchi kurdum ve ps2dekindan farksız hatasız şekilde oynayabiliyorum.
  • quote:

quote:

artık oyunun ne aptal bir gamepad desteği varsa bi elim klavyede bi elim gamepadde oynamaya çalışıyorum.gamepadde karakter sağa sola gidiyor ama yukarı aşşağı gitmiyor.Diğer tüm tuşlar aynı ps2'deki gibi.Bu sorunu nasıl hallederim??

v1.3 patchini kurdunmu? Ben sadece Patchi kurdum ve ps2dekindan farksız hatasız şekilde oynayabiliyorum.

kurdum.

edit:bi program buldum,joypad emulatörü,onla klavyedeki tuşları gamepada atadım hallodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 31 Ocak 2008; 0:32:54 >

• Evet sorun olmaması lazım yamayı kurduysan. Gamepad ayarlarını bir gözden geçir @wildlove Oyunda sorun yok merak etme gamepad desteği sorunsuz.

SCREAM_BG ilk defa oynadığından dolayı öyle gelmiştir ikinci üçüncü oynanışlarda çok rahat geçersin Gerçi en karışık bölüm diyebiliriz senin şu an da olduğun bölüme ama dediğim gibi alışırsın sonra vız gelir
  • Sanırım oyun gamepad seçiyor benim gamepadin ismine kadar yazıyordu neyse programla da olsa hallettiysen sorun yok.

@venom800 scream sindire sindire oynuyor dmc4 nisanda çıkıyor ya o zamana kadar bitirir herhalde.

Bu arada scream takıldığın yerde geçemediysen yardımcı olabilirim.
  • En iyisi de o zaten ya sindire sindire oynamak Hemen çat diye bitirmek bana pek mantıklı gelmiyor hani o kadar merakla beklediğimiz oyunlar oluyor sonra 8-10 saatlik oyunu üç günde bitirenler oluyorlar işte bana öyle yapmak pek mantıklı gelmiyor açıkcası. O kadar beklemişim hemen bitirmek olmaz yavaş yavaş tadını ala ala oynayacaksın ki tadına varasın
  • aslında gamepad olayı hala sorunlı.tamam analog çalışıyor ama y ekseni dediğimiz yukarı-aşşağı eksenler çapraz çalışıyor.mesela düz yolda ilerlerken yukarıya basmam gerek ama yukarı basınca çapraza gidiyor eleman.Uyuz oldum valla.Oyunu şimdiki olduğum bölümde bırakmıştım ps2'de.buzlu bossu öldürdükten sonraki bölümdü.Merdivenler vardı,uğraşmış geçememiştim.Şimdi çapraz konrtol sağolsun yine geçemiyorum
  • quote:

aslında gamepad olayı hala sorunlı.tamam analog çalışıyor ama y ekseni dediğimiz yukarı-aşşağı eksenler çapraz çalışıyor.mesela düz yolda ilerlerken yukarıya basmam gerek ama yukarı basınca çapraza gidiyor eleman.Uyuz oldum valla.Oyunu şimdiki olduğum bölümde bırakmıştım ps2'de.buzlu bossu öldürdükten sonraki bölümdü.Merdivenler vardı,uğraşmış geçememiştim.Şimdi çapraz konrtol sağolsun yine geçemiyorum

Her bölge için ayrı patch vardı doğru patchi yüklediğine eminmisin? İstersen diğer bölge patchlerini de dene.
  • sonunda gectim 5 bolumu oyun cok zevkli
    2-3 gunde bir oynuyorum zaten
    insallah oyun uzundur

wildlove klavye daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Ocak 2008; 9:10:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

sonunda gectim 5 bolumu oyun cok zevkli
    insallah oyun uzundur

bana da öyle geliyorHala çözemedim gamepad sorunlarını.

• quote:

quote:

insallah oyun uzundur

Yapma yahu sorunlarla kolay oynamanın ne alakası var bu oyunun özürü.
    Bu arada scream alışmışsın kolay diyorsun ilk başlarda zor diyordun eğer elinde gamepad olsaydı bu alışma dönemine ihtiyacın olmazdı, daha da önemlisi kombolar kendiliğinden yapılıyor gamepadle. Ben gamepad tarzı şeylerden aslında pek hoşlanmam, klavye mouse takılmayı her zaman tercih ederim ama bu oyun konsol portu ve gamepad ile bambaşka oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 31 Ocak 2008; 13:51:52 >

• quote:

quote:

quote:

insallah oyun uzundur

Yapma yahu sorunlarla kolay oynamanın ne alakası var bu oyunun özürü.
    Bu arada scream alışmışsın kolay diyorsun ilk başlarda zor diyordun eğer elinde gamepad olsaydı bu alışma dönemine ihtiyacın olmazdı, daha da önemlisi kombolar kendiliğinden yapılıyor gamepadle. Ben gamepad tarzı şeylerden aslında pek hoşlanmam, klavye mouse takılmayı her zaman tercih ederim ama bu oyun konsol portu ve gamepad ile bambaşka oluyor.

yahu ben sadece 1 combo yapabiliyorum..

Ileri+Space+J
    ama daha 6 bolumdeyim

sonuç:

***Devil May Cry 3 Special Edition ÇIKTI!! (3.40 GB)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Ocak 2008; 14:14:12 >

• quote:

yahu ben sadece 1 combo yapabiliyorum..

Ileri+Space+J
    ama daha 6 bolumdeyim

sonuç:

Skillerin level kaçta? Hangi style kullanıyorsun? Hepsinden önemlisi kılıçlarının özelliklerini upgrade ediyormusun?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.