Şimdi Ara

***Devil May Cry 3 Special Edition ÇIKTI!! (3.40 GB)*** (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
557
Cevap
0
Favori
51.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arsenic

Arkadaşlar şu an vergille hardda oynuyorum normalde her bitirdiğimizde kıyafet video falan açılıyor. Oyunu 4-5 kez bitirmek sıkar o sebeple bunları tek seferde açacak bir yol varmı? Şifre falan?

Oyunun diyaloglarını bitiyorum, şu diyaloğu duyduğumda gülmekten sandalyeden düşüyordum.

Dante : How about a kiss from your little brother?
    Vergil : Why not, afterall we share the same blood
    Dante : Then come and get it, if you can
    Arkham : Don't do it!!!

Turkce ???

Bütün modlar, kostümler, galeriler için - Ana menudeyken L1 + L2 + R1 + R2 basılı tutarak sol analog kolunu tur attırın. Bir ses sizin hileyi doğru yaptığınızı doğrulayacak. Oyunun bölümleri ve yetenekleriniz bu hileye dahil değil. Ayrıca bu hile sadece Amerikan ve Japon versiyonları için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Ocak 2008; 1:03:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Arkadaşlar şu an vergille hardda oynuyorum normalde her bitirdiğimizde kıyafet video falan açılıyor. Oyunu 4-5 kez bitirmek sıkar o sebeple bunları tek seferde açacak bir yol varmı? Şifre falan?

Oyunun diyaloglarını bitiyorum, şu diyaloğu duyduğumda gülmekten sandalyeden düşüyordum.

Turkce ???

Bütün modlar, kostümler, galeriler için - Ana menudeyken L1 + L2 + R1 + R2 basılı tutarak sol analog kolunu tur attırın. Bir ses sizin hileyi doğru yaptığınızı doğrulayacak. Oyunun bölümleri ve yetenekleriniz bu hileye dahil değil. Ayrıca bu hile sadece Amerikan ve Japon versiyonları için geçerli.

Türkçesi

Dante : Küçük kardeşten bir öpücüğe ne dersin?
    Vergil : Neden olmasın, sonuçta aynı kanı taşıyoruz.
    Dante : O zaman gel de al, becerebilirsen.
    Arkham : Yapmaa!!!

Bu arada verdiğin şifre ps2 için daha önce görmüştüm birde zaten "bu hile sadece Amerikan ve Japon versiyonları için geçerli" diye bir ibare var bendeki Avrupa versiyonu, yine de denedim ama olmadı. Umarım bir yöntemini bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 28 Ocak 2008; 1:52:02 >

• quote:

quote:

quote:

Turkce ???

Türkçesi

Dante : Küçük kardeşten bir öpücüğe ne dersin?
    Vergil : Neden olmasın, sonuçta aynı kanı taşıyoruz.
    Dante : O zaman gel de al, becerebilirsen.
    Arkham : Yapmaa!!!

Dante

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Bu 5 nci bölümü geçemedim. En yukarda çarkı çalıştırdım En aşağıda yukarıya zıplamak için bir şey var. Zıpladım bir de sopa aldım. Sonra başka birşey bulamadım. Görünmez köprü müdür nedir o var mış ama aşağıya en az 5 kere düştüm. Birşeyler yapmam lazım ama ne?

bende orda takildim

quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

eet boss lar acayip zor ama benim erlimden kurtulamaz hiçbirii Size birsey daha oyunun san bölümünde o bosslarla tekrar savaşacaksınızz hemde aynı anda savaşacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Ocak 2008; 2:07:46 >

• arkadaşlar oyunu kurdum.sırayla hangi update'leri yapayım ve gamepad desteği var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar oyunu kurdum.sırayla hangi update'leri yapayım ve gamepad desteği var mı??

tabikide var Gamepad

DMC3'te bolum gecemyenler

Youtube'de tum misson'lar var
  • @wildlove oyunda gamepad desteği var 1.3 yamasını yüklemeni öneriyorum. Ayrıca elinde ki DMC3 orjinal ise Turbo Mod gibi bazı ekstralar da var onu da options dan aktif edebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@wildlove oyunda gamepad desteği var 1.3 yamasını yüklemeni öneriyorum. Ayrıca elinde ki DMC3 orjinal ise Turbo Mod gibi bazı ekstralar da var onu da options dan aktif edebilirsin

nerden bulucaz
    1.3 patchi
  • Bu arada beyler vergil danteden büyük mü dante küçük kardeş mi
  • :) 5 bolume gectim,biraz SS

***Devil May Cry 3 Special Edition ÇIKTI!! (3.40 GB)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Ocak 2008; 22:25:31 >

• Ben birazdan buraya koyarım SCREAM_BG Bu arada o palyaço kılıklı elemana dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 30 Ocak 2008; 22:33:43 >
  • Tebrikler SCREAM_BG. Bu arada ne olur dalga geçtiğini söyle. Bu oyun bu kadar zor olamaz.
    Not: Hard bölümü hariç(Alıştıktan sonra o da kolay geliyor artık)
  • quote:

quote:

@wildlove oyunda gamepad desteği var 1.3 yamasını yüklemeni öneriyorum. Ayrıca elinde ki DMC3 orjinal ise Turbo Mod gibi bazı ekstralar da var onu da options dan aktif edebilirsin

nerden bulucaz
    1.3 patchi

direk 1.3 mü yükleyeyim,buldum biryerde ama japannase version diyor.oyunun dili japoncaya dönmesin sakın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

Tebrikler SCREAM_BG. Bu arada ne olur dalga geçtiğini söyle. Bu oyun bu kadar zor olamaz.
    Not: Hard bölümü hariç(Alıştıktan sonra o da kolay geliyor artık)

yok canim o kadar'da zor degil..

oyunu cook oynamiyorum 2-3 gunde bir.. :}

quote:

Ben birazdan buraya koyarım SCREAM_BG Bu arada o palyaço kılıklı elemana dikkat et

4 bolumun sonda gorunup gitti
    ileride karsima cikicak mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Ocak 2008; 22:43:56 >

• Boşverin o japonca versiyonu alın ben upload ettim mis gibi ingilizce versiyonu

http://r apidshare.com/files/87906221/devil_may_cry_3_1.3_us.rar.html

Boşluğu doldurmayı unutmayın
  • quote:

Boşverin o japonca versiyonu alın ben upload ettim mis gibi ingilizce versiyonu

oooh eline sağlık
    bunu direk yükleyeyim değil mi?Şimdi 1.1 felan kurmaya gerek var mı??

• quote:

Boşverin o japonca versiyonu alın ben upload ettim mis gibi ingilizce versiyonu

sagol

5 bolumde kirmizi kuslari nasil oldurucam yaf
    http://youtube.com/watch?v=StrH9B5lqU0

• SCREAM o kuşlara kılıç darbesi işlemiyor yani işliyor da sen vurdukça çoğalıyorlar onun yerine silahlarını kullan bir süre ateş ettikten sonra kuş donacak ve o zaman da kılıcınla parçala olsun bitsin
  • quote:

5 bolumde kirmizi kuslari nasil oldurucam yaf
    http://youtube.com/watch?v=StrH9B5lqU0

Video dada gösterdiği gibi. İlk Silahla saldırıp taşa çevir. Sonrada kılıçla parçala. İlk kılıçla saldırma yoksa ikiye bölünüp iki tane olurlar

• Legolas777,venom800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Ocak 2008; 22:56:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.