Şimdi Ara

DEVASA OSMANLI NİYE TÜFEK YAPAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kılıçdaroğlu, "Gazi Mustafa Kemal, 'kendi kitabını okuduğunda anlasın' diye, Elmalılı Hamdi Yazır'a Kuran'ı mealini yazdırıyor. Okuduğunu anlasın, ibadet ederken neleri söylediğini anlasın' diye. Yapıyor muydu bunu Osmanlı? Yapmıyordu. Dumlupınar'a gittim. Dumlupınar Savaşı dolayısıyla bir müze kurmuşlar, müzede silahlar var. O savaşta kullanılan silahların bir kısmı Almanlara, bir kısmı Amerikalılara, bir kısmı da Ruslara ait. Osmanlı'nın tek bir tüfeği bile yok çünkü tüfek yapamıyor. Devasa Osmanlı niye tüfek yapamıyor? Çünkü bilimi dışladı, aklı dışladı Osmanlı. yapamıyor. Oysa bilim 21. Yüzyılın sihirli anahtarıdır artık. Bilime önem vereceğiz, çocuklarımız öğrenecekler bunu" şeklinde konuştu.

"NE PAHASINI OLURSA OLSUN BU ÜLKEYE HUZURU GETİRECEĞİZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, "Allah'ın verdiği bu cennet gibi ülkeyi bu siyasiler cehenneme çeviriyorlar. Olur mu Allah aşkına? Her türlü imkanımız var. Denizimiz güzel, güneşimiz güzel, ayımızı yıldızımız güzel. Her şeyimiz var. Her şeyimiz var da niye mutlu değiliz? Niye huzur içinde yaşayamıyoruz? Bunu yapacağız. Ne pahasını olursa olsun bu ülkeye huzuru getireceğiz" dedi.

"Gelmiyorsan suçlusun o zaman"

15 Temmuz gecesi dışarı çıkan bazı erlerin linç edildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Linç edilen erlerin de ailelerine sahip çıkıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'na da Başbakana da söyledim. O erleri linç edenlerin yakalanıp adliyeye teslim edilmesi lazım dedim. Sorgulayacaksan eri değil, emri veren komutanı yakala. Hepimiz askerlik yaptık. Komutan ne emrederse hepimiz uyarız. 1 milyonun üstünde mağdur doğru değildi. Ben hükümeti uyarıyorum. Bunlar yanlıştır diyorum. Darbeci meclisi bombalıyor git yakala hapse at. Efendim 'Amerika'dan Fetullah Gülen gelsin.' İste gelsin. 'Ben suçsuzum' diyor. Suçsuzsan gelirsin Türkiye'ye yargı önüne çıkarsın. Gelmiyorsan suçlusun o zaman" dedi.

http://www.abcgazetesi.com/kilicdaroglu-ulkeye-huzur-getirecegim-31111h.htm

• taslamaya bahane bulurlar bu sozlere elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Age of serisinde en güçlü silahlı askerler Osmanlı'da misal age of da 2 de jassinary var silahla kodu mu oturtuyor...Tezatlığa bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'den insanları soğutmak için tonla uydurma haber yapılıyor PKK sempatizanı diye. CHP kaç senedir iktidar olmayan bir parti iken bütün suçları CHP'ye yıkıyorlar. Ne kadar şehit varsa AKP döneminde verildi, beyin göçünün alası Akp döneminde yaşanıyor, Suriyelilere 15 MİLYAR dolar harcandı, dolar 3 tl oldu ve şu anda da kimsenin konuşmadığı bir kriz var. Kimse kusura bakmasın ama bu partiye kötünün iyisi demek için kör olmak gerek. Bu ülkede kötünün iyisi CHP'dir. İyisi de Meral Akşener, Osman Pamukoğlu, Besim Tibuk gibi insanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeGörünümlüAdmin -- 16 Ekim 2016; 23:44:43 >
  • Biz ne zaman ileriye bakıcaz ya :(

• Kılıçdaroğlu da Erdoğanlaşmaya başlamış, ne demek Gazi Mustafa Kemal. şimdi birisi size gazi kemal dese veya gazi Tayyip falan dese hoş olur mu?
    doğru ifade Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmalıdır. devlet büyüklerine soyadlarıyla hitap edilir Mustafa Kemal inde soyadı ATATÜRK olduğuna göre Atatürk soydadını sözlemek zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 16 Ekim 2016; 23:51:56 >
  • Tamam da Bağımsız olmayan, hakimlerin siyasilerin önünde önünü iliklediği, fetocu denilerek işten atılma korkusuyla hükümet aleyhine tek bir karar çıkaramayan yargıya mı gelip suçsuzluğunu ispata çalışacakmış?

Düşün ki ''beni de kapının önüne koyarlar'' korkusuyla dağıtılmaya çalışılan bir adalet

Sen olsan böyle bir ülkedeki adalete güvenip teslim olurmuydun?

Adam açık açık söylüyor; Uluslar arası bir komisyon kurulsun, gerçekler araştırılsın, suçlular ortaya çıkarılsın diyor, kabul etsin hükümet o zaman, niye kabul etmiyor? Mecliste darbenin soruşturulması yasa teklifine bile karşı geldiler, yasa çıkarmaya korktular, darbeyi araştırma soruşturma adına mitinglerde tribünlere oynamak dışında hiç bir çalışma yapılmadı , sonra tiyatro diyince gocunmaları boşuna değil.

İstiyorlar ki herkes saf salak olsun kendi koyun müritleri gibi her dediklerine kayıtsız şartsız inansın biat etsin, her seferinde zokayı yutsun ama ses etmesin, ama olmuyor işte.

Bu şovun bir parçası olmayacağım diyen ne güzel ne doğru söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 17 Ekim 2016; 0:14:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her devleti buyuk yapan bilime verdigi onemdir. Bilime onem verdigi sirada lider osmanliydi. Ancak burnunun dibindekin9 goremeyince baska ulkeler lider oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlinin son 200 yilini okumak insana aci verir 77 78 osmanli rus savasi balkan savasi gozumden yaslar gelerek okudugum savaslardir

Kazanabilecegimiz savaslari aptalca kaybetmisiz
    Hatalardan ders almamak konusunda uzerimize tanimam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.