Şimdi Ara

Devamszılık mevzusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar...Arkadaşlar son zamanlarda bu rapor mevzusu kafamı allak bullak etti.Şimdi YGS'den önce iki hafta yazılı yok okul evde çalışalım diye izin verdi.Eğer ben bu iki hafta okula gitmezsem(ki gitemeyeceğim)Mayıs'ın ilk haftası da dahil olmak üzere Nisan'da okula gideceğim.YGS neyse de asıl LYS'ye çok iyi vakit ayırmalıyım.Yanlış anlaşılmasın LYS'ye de sene başından beri çalışıyorum fakat eksiğim fazla.Bir ayda kapatmak çok zor olur.Üstelik YGS'den çıkıp direk yazılılara giriyoruz,kesinlikle not ortalamam düşecek böyle olursa.Sınavdan sonraki iki hafta full yazılı var ondan sonraki okula gitmem gereken iki hafta bomboş geçecek.Okulda ders çalışamıyorum,biri bağıra bağıra konuşur biri müzik dinler biri de hadi dışarı çıkalım birsürü vıttırıvızık şey.

Bende bu durumu yaşamamak için de çözüm yolu aramaya başladım.Önümüzde güzel bir çözüm yolu var,heyet raporu.Fakat önümde engel de bitmiyor.Bana yardımcı olabilecek bir tanıdığa sordum,heyet raporu çok zor olur diyor.PArça parça 20 gün 20 gün alsak nasıl olur dedi bende bir türlü soracamadım müd.yard. okula gelmiyor birkaç gündür.Bildiğim kadarıyla heyet raporu olmadan 25 gün rapor hakkı aşılınamıyor.Böyle olursa birşey değişmeyecek.Yine seve seve okula gideceğim,LYS'de de iyi bir başarı gösteremem muhtemelen.Heyet raporu alacak olduk diyelim,benim askeri hastanede muayene olma mecburiyetim var.Sıkıntılı bölümle ilgili doktor yoksa sevk ediyorlar ancak,öbür türlü imkanı yok etmiyorlar.Burada ilk sıkıntıyı yaşayacağım,heyet raporunu ise imkanı yok vermezler.Diğeri bir ihtimal de...

Neyse kısaca öğrenmek istediğim başka çözüm yolları var mı ve parça parça rapor alınarak 25 gün aşılınabiliniyor mu?Tam teşekküllü özel hastanelerden heyet raporu alınabiliniyormuş ama hangisi tam teşekküllü?Acaba gitsem direk söyleyesem sıkıntımı verirler mi(TAbi işin maddi kısmını hallettiğimizi düşünrsek)?Ne yapacağımı şaşırdım yani.

• Takma kafana , okulda bırakacak halleri yok ya... Müdür yardımcısıyla konuşursun, birşeyler yapar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade GTR -- 19 Mart 2010; 2:01:15 >
  • Haklsıın güzel kardeşim de şüpheye düşüyorum ya o beni delirtiyor.Aslında okul baya destekliyor bizi oradan bir sıkıntı çıkmaz da ne bileyim işte güvenemiyrum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.