Şimdi Ara

Devamsızlıktan kalınca yurttan atılır mıyım, yemekhaneye gidebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olur da istediğim yeri kazanamazsam(hayli muhtemel) sınava bir daha hazırlanacağım, ama evde kalıp aileme yük olmak istemiyorum. Herhangi bir bölümü yazıp okul veya kyk yurduna yerleşip okula pek gitmeden yks'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Olur mu? Benzer durumda olan var mı?

• 1. Si eğer yerleşirsen puanın kırılacak.
    2. Si onların yanında olmazsan onlara daha fazla yük olursun.
  • evden kaçmaya çalışıyor muhtemelen
  • Okula gitmemen kyk'yi ilgilendirmiyo. Burs da kazanırsan rahat bi yıl geçirirsin ama puanın kırılacak onu da hesap et
  • Kyk veya okul yurdunun aylarca çıkmama ihtimali var.2 yurtta çıkmazsa asıl ozaman ailene yük olursun.Herseyi hesaba kat bence
  • Ben varım.Bu sene yani 2.siniftayken yurdu kullanmak icin devamsizliktan kaldim ve okulu dondurmadim.Dondurursan çıkarırlar.Devamsizliktan veya nottan kalsan bile yurttan cikarmazlar.

1deyken 2.5 ay yurt cikmasini beklemistim onu da soyleyim.
  • Restrop kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Kırılması sorun olmaz benim için. Ya da yaratacağı soruna değer diyeyim.
    Ailemden para almam. Bir şekilde burs bulurum veya çalışırım.
  • Sorularına cevap vermişler ama şunu unutma
    Kyk 6 ay sonra çıkabilir,

Kyk 6 kişilik odalara yerleştiriilebilirsin,

Okula da gitmezsen çok yalnız kalırsın bunalırsın, psikolojin kötüye gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 11 Mayıs 2020; 22:31:24 >
  • Valla yurt çıkma ihtimali en fazla olan yere yerleşirim o zaman. Olmadı yurt çıkana kadar bir yerde çalışıp kirada otururum.
  • Yemek işini nasıl hallediyordunuz?
  • gege21 G kullanıcısına yanıt
    Sabah aksam hakki devam ediyor.Oglenleri ya siparis ya abur cubur ya da ac kalma seklindeydi.
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Yalnız kalmam çok sorun olmaz. 6 kişilik odalar çıksa bile yurtlarda çalışma odaları var diye biliyorum.
  • Okul yemekhanesinden yemiyor muydunuz?
  • gege21 G kullanıcısına yanıt
    1 kere yedim, üşenirdim okula gitmeye.
  • Anladım. Teşekkürler.
  • olur da burs cikmadi diyelim calisirim diyorsun ama hem baska sehirde yurtta kalip hem calisip hem sinava hazirlanmak cok zor olur. aile yuk olmayayim diyorsan burda kalip calisip para kazanirsin evinde dersini calisirsin baska sehire gitmeden. bence evinde kalip dersini calismak daha mantikli ailenin toleransli olacagini dusunuyorum.
  • O kadar eziyet cekecegind evdekal odanı diz en iyisi
  • Bu sene kazanamazsam yapacağım eylem tam olarak bu. Yurtta kalmaya devam ederek tekrar hazırlanmak
  • Guest-D63A2EC38 G kullanıcısına yanıt

Merhaba ben de aynı durumudayım ve evde hazırlanmaktan korkuyorum açıkçası 2, sınıfta okula hiç gitmeden devamsızlıktan kalıp yurtta kalarak sınava çalışsam mantıklı olur mu diye düşünüyorum sizde süreç nasıl işledi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.