Şimdi Ara

Devamsızlığın Kullanılacağı En uygun zaman ne zamandır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

okulda devamsızlık ne zman kullanılmalı? geçen 19.5 günü tepe tepe kullandım fakat şöyle bişi oldu bitime son 1 ay kala eşek gibi okula gelmek zorunda kaldım çünkü bitmişti.... tam ayarlayamadım.

Help me guys

Yours Sincerely

• zekai detected
  • paMpalar yok mu uygun bi devamsızlık programı hazırlıcak , bu konuda master yapmış babayiit
  • lisedeysen sınavlardan sonraki 2 hafta hiç gitmemk.

üniversitedeysen vize finallerden önceki 1-2 hafta
  • i only get the part; "help me guys" "yours sincerely" i didn't get the rest.
  • dün dündür,bugün bugün,en uygun zaman bu zamandır.....
  •  Devamsızlığın Kullanılacağı En uygun zaman ne zamandır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaz tatiline kalan son 4 hafta

Devamsızlığın Kullanılacağı En uygun zaman ne zamandır ?
  • yoklama alınmayan zamanları çok iyi bilmen gerek. son günlere bırakırsan devamsızlığı hocalarda son günlerde yoklama almıcaz derlerse hakların yanar yani
  • ben bu haftalardan başladım yine turşuyu yiyeceğim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

yoklama alınmayan zamanları çok iyi bilmen gerek. son günlere bırakırsan devamsızlığı hocalarda son günlerde yoklama almıcaz derlerse hakların yanar yani

tarih tekerrürden ibaret şu ana kadar hep son 2 hafta yoklama alınmadı o zamana kadar bırakmak ennayilik olur zaten
  • Öğleden Sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Öğleden Sonra

genelde öğleden sonra yapıom ben de de sadece günleri ayarlayamıyorum bağımlılık yapıyo bir gün yapınca ertesi gün de yapma isteği oluşuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

lisedeysen sınavlardan sonraki 2 hafta hiç gitmemk.

üniversitedeysen vize finallerden önceki 1-2 hafta

Üniversitede vize-final öncesi en kritik zamandir.Notlari toparlar, hocalardan derste 1-2 tüyo koparmaya çalişirsin.
  • Heyet raporu al, bacağını falan kır
  • Sınav zamanları gereksiz derslerden kaçıp sınavlara çalışmak. Son haftalar. Hafta ortasına denk gelen tatilleri hafta sonu ile birleştirmek. Ben genelde yorulduğumda dönem ortalarında bir yerlerde kendime 1-2 hafta tatil çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Heyet raporu al, bacağını falan kır

geçen sene düşünmedim değil cidden

@Lars Ulrich

birleştirme işi kafama yattı
  • Bizde okul açıldıkdan sonra ilk 2 hafta olmaz gibi yoklama sayılmaz son 2- 3 hafta da sayılmaz ben genelde ayda 1 2 yapıyordum kafama göre takılıyorum kısaca Program belirlemiyorum yani okulun son günlerı 2. dönem en az 10 gun devamsızlık hakkı bulundur iyi olur
  • Valla biz şahsen arkadaşlarla her hafta bir gün belirleyip o gün öğleden sonra kaçardık gezerdik hiç yaz veya kış kaçma sorunu olmadı tavsiye ederim para biriktirip yaz kış geziyorduk :D şu sıralar hava iyiyken en son okulun ikinci günü kınalıada'ya gittik yüzmeye gayette iyiydi bu hafta boş geçiyo diye bi kaçış gözükmüyo :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.