Şimdi Ara

Devamlı Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, bilgisayar devamlı Windows Gezgini çalışmayı durdurdu diyor sonra yeniden başlatılıyor diyor ve tekrar çalışmayı durduruyor. Aralıksız tekrarlıyor bunu. Virüsmü girdi noldu nasıl çözeceğim bunu ? Sistem geri yükleme yapacaktım, geri yükleme noktası yokmuş. Masaüstü ve başlat çubuğunu kullanamıyorum. Görev yöneticisinden hallediyorum çoğu şeyi.
    Resmi internetten buldum.
     Devamlı Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası Veriyor

Güncelleme:
    İşlemler sekmesinde dllhost.exe diye birşey gördüm. Araştırdım ve virüs olduğu yazıyor çoğu yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 28 Ekim 2011; 21:27:47 >

• UP
  • UP
  • guvenli modda combofix ile tarama tavsiye edilir
  • Sorunu çözdüm. Virüs falan yokmuş. Klasör seçenekleri> Görünüm> Her zaman simge göster, küçük resim gösterme'ye tik koydum düzeldi. Tamda format atmaya hazırlanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Sorunu çözdüm. Virüs falan yokmuş. Klasör seçenekleri> Görünüm> Her zaman simge göster, küçük resim gösterme'ye tik koydum düzeldi. Tamda format atmaya hazırlanıyordum.

bana mi oyle geliyo yoksa cok mu alakasiz olmus.anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Sorunu çözdüm. Virüs falan yokmuş. Klasör seçenekleri> Görünüm> Her zaman simge göster, küçük resim gösterme'ye tik koydum düzeldi. Tamda format atmaya hazırlanıyordum.

bana mi oyle geliyo yoksa cok mu alakasiz olmus.anlamadim

Alakasız değil,olayın çıkış noktası resim ve video Thumbnail'larının doğru algılanamamasından kaynaklı fakat arkadaşın çözdüm dediği yöntem olayın üstünü örtmek olmuş biraz.O kadar dallı budaklı bir hata ki;Nero'dan tutun da,K-lite Codec'ten Total Video Converter'a ve bilimum Codec'ten kaynaklamış olabileceği gibi net bir kaynağı ya da çözümü de yok.Bu hatanın akabinde bir de "Com Surrogate çalışmayı durdurdu" hatası görev yöneticisinde dllhost.exe'nin birden fazla belirmesi,aşırı ram kullanımı gibi birçok sorun da birlikte geliyor.En son öyle bir hale geldi ki Hard Format'tan ötesi kurtarmaz oldu.
    Kolay gelsin,umarım hata bu kadarı ile kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar merhaba bilgisayarım windows 7 iki tane sorunla karşılaşıyorum birisi masaüstünde sağ tık yapınca windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim.. diğer sorunum ise internetten bişey indiremiyorum bir tane anti virüs programı indircem hiç bir linkten indiremiyorum bu sorunun çözümünü bilen varmı zor durumdayım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimm ..
  • muratVan M kullanıcısına yanıt
    Güvenli kipte Combofix ile tarama yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.