Şimdi Ara

Dev Söylenti: Volkswagen, Alfa Romeo' ya Talip ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
0
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İç mekanı VW ile kıyaslayabilirsiniz Alfanın.

Ama Yol tutuşta Bir Alfayı VW ile kıyaslayamazsınız.
    Alfayı Güzellikte zaten Asla VW ile kıyaslayamazsınız.
    Sürüş zevkiylede Kıyaslayamazsınız.
    İmaj olarakta Kıyaslayamazsınız.
    Kalite olarakta kıyaslayamazsınız artık. ( İnanmıyanlar 159 un 100.000 km testini bulup okusun bir yerden)

Evet ne diyorduk İç mekan konusunda kıyaslayabilirsiniz. VW daha kaliteli olabilir iç mekanda ama Alfa her zaman Daha sportiftir.

Tercih meselesi Babam Araba alacak olsa VW aldırırım ona. Ama Kendime Alfayı alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Alfa'nın da cenaze namazını kılarız

Alfanın dışı ne kadar çekici duruyorsa içide bir o kadar rezil duruyor bugün bir alfa 159 un iç kalitesinin ve tasarımının paliodan hiç bir farkı yok

Eğer alfa vw bünyesine geçerse eminim skoda gibi yıldızı parlayan bir marka haline gelir

Dev Söylenti:   Volkswagen, Alfa Romeo' ya Talip !

evet senin palio yu görelim ?

• 1- yol tutusunda markaalr degıl modellerı kıyaslamalısınız.. modelden modele degısır bu konu.. sirocco ıle julıyet mesala
    2- buda gorecelı bır kavram. sımdı julıyetın on farlar falan aslında cokda guzel degıl, vw nın passat cc sirocco gıbı guzel tasarımlarıda mevcut
    3- buda gorecelı bır durum baskasına baska bır araba daha zevklı bır surus saglayabılır, sirocconunda sururs zevkı ıyıdır.
    4- imaj olarak vw oldukca ustte yer alır ozellıkle turkıyede.. alfayı genceler bılırken vw yedıden yetmısyedıye herkesın gonlunde turkıyede... babama alfa desem o ne der:)))
    5- Kalıte olarakta kıyaslarım hatta kıyas kabulo etmeyecegı yerlerde vardır. alfa degıstı denıyor ama bunu kullanıcılardan duymak gerekır
    6- iç mekanda alfanın kendını ıyılestırmesı lazım....

bende kendıme alfa alırdım babama vw aldırırdım:)))) sirocco da fena olmazdı tabi:) passata para yetmeyınce bızde octavia aldık
    alfa genctır vw olgundur....

konuyu saptırdık bence vw catısı altında alfalar fiatın catısı altından cok daha ıyı yerlere gelebılır... zaten bız ne desek bos orasıda ayrı bı durum... alfa 159 alcak param olsa mazda 6 alırdım:) 159 da guzel arac tabi... ama yukarıdakı fototgraflarda cokda kalıtelı durmuyor ıc mekan... dıjıtal klımanın oldugu kısım taksımetre gıbı... ben begenmeyebılırım cunku sadelıkten yanayım her zmaan ama baskası begenebılır... hele sayfadakı son fotoda arka koltuklara uzanan kısım gercekten hıc yakısmamıs...
    quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

İç mekanı VW ile kıyaslayabilirsiniz Alfanın.

Kalite olarakta kıyaslayamazsınız artık. ( İnanmıyanlar 159 un 100.000 km testini bulup okusun bir yerden)

Evet ne diyorduk İç mekan konusunda kıyaslayabilirsiniz. VW daha kaliteli olabilir iç mekanda ama Alfa her zaman Daha sportiftir.

Tercih meselesi Babam Araba alacak olsa VW aldırırım ona. Ama Kendime Alfayı alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 18 Eylül 2010; 23:25:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

alfanın ıc mekan konsol cok kalıtelıde bızmı goremedık acaba... beyler tasarımlarına lafımız yok ama ınsan 60 bin lira bırıktırınce juliyete verecekken aklına ya arıza yaparsa sorusu gelıyor... alfsnın gecmııs cokda parlak degıl bu konuda... vw catısı altında bu acaballar azalır ve mıllet alfa almak ıcın cesaretlenır.. sımdı bana alfanın ıoc mekan kalıtesı cok ıyıdır gıbı bır cumle sakın kullanmayınız... Sonucta alfaalr oyle cok ucuzda araclar degıl...

arkadaşım şurada Alfa hakkında söylediğin her şey yalan yanlış şeyler bilmiyorsan öğren, guiletta dediğin araç 2010 yılının motor ödülünü almış arabadır ki senin dediğin arıza durumu twin spark'larda bulunan varyatör problemidir. Bu kesinlikle motor problemi olmayıp kolayca tamir ettirilebilmektedir. Alfa'nın karanlık geçmişi ithalatçı firmanın (Zeytinoğlu grup) halt etmişliğinden kaynaklanır ki Alfa Romeo 155 alfa'nın en özel modelidir. şu anda 156 sahibiyim internette 2. el araç sitelerinde satılık 155 var 2.5 v6, şimdiki 156'ım bende olmasaydı o makinayı kesinlikle alırdım. sen beğenirsin yada beğenmezsin saygım sonsuz fakat konu Alfa'nın geçmişi ile ilgili olursa saçmalıyorsun derim. Geçmişi sprotif başarıları ile dolu olan bir markayı bir kaç bilinçsiz kullanıcı yüzünden dedi kodu gibi kötü söylentiler hakkında yayılmasından nefret ediyorum. BMW 3.16 ti'alacaktım bmw ustasına Alfa nasıldır diye sorunca adam olumsuz her şeyleri saydı bana (ocağına incir ağacı dikersin bile dedi :)) iyiki de Alfa almışım.

• yazıları okudukça acayip eğleniyorum :D alfaları sorunlu diye beğenmeyenler vw nin çözmediği ve hergün yenisi eklenen tubo sorununa baksınlar. ne kadar çok vw mağduru var. ayrıca tarafsız olarak foto koyan arkadaşın bir hatası var. koyduğu passatta navigasyon var ancak 159 da navigasyonsuz koymuş. bu durum arkadaşın tarafsız olmadığını düşündürüyor. şu vw 1980 lerden beri aynı şekilde çevirmeli manuel kumandaları kullanmaktan bıkmadımı acaba. hidrojenperoksit arkadaşın 159 un içmekanını pek bilmediği aşikar. o arkadaki kısım yani arka bölgenin kliması ön koltukların hizasında bitiyor. aynen pasattaki gibi. yoksa beğenilmemesinin nedeni passat gibi bir otomobilde arka bölgenin klima sıcaklığının hemde dijital olarak ayarlanamıyor olması mı? birde fotolara bakınca iç mekan kalitesi nasıl anlaşılıyor bir türlü çözemedim. netice itibariyle isteyen 50 yaş üstü için tasarlanmış gibi duran, hantal, ruhsuz passat yada diğer vw modellerinden alır isteyende sportif, agresif, atak 159 yada diğer alfa modellerinden alır. vw alfayı almasın yoksa ruhu gider araçların. alfa az satsın zaten. öyle her yerde zibil gibi alfa olmasın.

ne demişler alfa yapar diğerleri taklit eder.

• Arkadaşım kendim nissan note kullanıcısıyım.Söylediğinizi bende düşündüm ama navigasyonlu alfa 159 fotoğrafı bulamadım.İki markaya karşıda sempati yada antipati duymuyorum.Alfa 159 SW ve Passat CC beğendiğim modeller.
  • ...

• artik butun alfa modelleri golf e benzer
  • Alfa için çok daha iyi olur,Hiç değilse '' acaba bu yeni alfada Fiat araçlardan birinin Platformumu var ? '' Diye düşünmek zorunda kalmayız !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Alfa için çok daha iyi olur,Hiç değilse '' acaba bu yeni alfada Fiat araçlardan birinin Platformumu var ? '' Diye düşünmek zorunda kalmayız !

fiat 2005 den sonra platformlarını general motors ile ortak kullandı.bkz g.punto,159 . kendi motor dışında birşey geliştirmedi zaten

ticaride de pejo-citroen platform kullanıyor.

alfa guiletta da crysler-fiat işbirliği ile yaratıldı. hatta bu platform üzerinden suv üretilecek 2012 sonu.

yani fiat platform diye birşey düşünmenize gerek yoktu .

• quote:

Orijinalden alıntı: xylit156

quote:

alfanın ıc mekan konsol cok kalıtelıde bızmı goremedık acaba... beyler tasarımlarına lafımız yok ama ınsan 60 bin lira bırıktırınce juliyete verecekken aklına ya arıza yaparsa sorusu gelıyor... alfsnın gecmııs cokda parlak degıl bu konuda... vw catısı altında bu acaballar azalır ve mıllet alfa almak ıcın cesaretlenır.. sımdı bana alfanın ıoc mekan kalıtesı cok ıyıdır gıbı bır cumle sakın kullanmayınız... Sonucta alfaalr oyle cok ucuzda araclar degıl...

arkadaşım şurada Alfa hakkında söylediğin her şey yalan yanlış şeyler bilmiyorsan öğren, guiletta dediğin araç 2010 yılının motor ödülünü almış arabadır ki senin dediğin arıza durumu twin spark'larda bulunan varyatör problemidir. Bu kesinlikle motor problemi olmayıp kolayca tamir ettirilebilmektedir. Alfa'nın karanlık geçmişi ithalatçı firmanın (Zeytinoğlu grup) halt etmişliğinden kaynaklanır ki Alfa Romeo 155 alfa'nın en özel modelidir. şu anda 156 sahibiyim internette 2. el araç sitelerinde satılık 155 var 2.5 v6, şimdiki 156'ım bende olmasaydı o makinayı kesinlikle alırdım. sen beğenirsin yada beğenmezsin saygım sonsuz fakat konu Alfa'nın geçmişi ile ilgili olursa saçmalıyorsun derim. Geçmişi sprotif başarıları ile dolu olan bir markayı bir kaç bilinçsiz kullanıcı yüzünden dedi kodu gibi kötü söylentiler hakkında yayılmasından nefret ediyorum. BMW 3.16 ti'alacaktım bmw ustasına Alfa nasıldır diye sorunca adam olumsuz her şeyleri saydı bana (ocağına incir ağacı dikersin bile dedi :)) iyiki de Alfa almışım.

şaka gibi ya konuyu alfa romeo klubü üyeleri ve taraftarları bastı adamlar alfayı o kadar yücelltilerki alfa romeo deilde bi an porsche felan sandım fakat bir kişi vw nin iyi olduğunu savununca direk fanatik oluyo bu ne ya ayrica sakin bana vw fanatiğide demeyin ha şimdi alfaromeocular ben nissanciyim

• quote:

Yemişim Alfa'nın imajını.FIAT'ın çatısı altında bir marka.Üstün gördüğünüz markanın bünyesinde birsürü marka var.

Kalite olarak da,imaj olarak da,sürüş zevki olarak da,güzellik olarak da kıyaslarım her türlü.Kimse de bana kıyaslayamazsın diyemez.

Yol tutuş olayı göreceli değildir.Test yapılır,kim iyi ise ortaya çıkar.

Forumda Volvo gibi Alfa Romeo da abartılmaya başlamış.Herkes sallar süper araba diye,iş almaya gelince millet yalan olur.Birkaç model var böyle forumda övülen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Orijinalden alıntı: xylit156

quote:

şaka gibi ya konuyu alfa romeo klubü üyeleri ve taraftarları bastı adamlar alfayı o kadar yücelltilerki alfa romeo deilde bi an porsche felan sandım fakat bir kişi vw nin iyi olduğunu savununca direk fanatik oluyo bu ne ya ayrica sakin bana vw fanatiğide demeyin ha şimdi alfaromeocular ben nissanciyim

kısmen katılıyorum,ama param olsa da alfa romeo risk gelıyor,mito puntonun alt yapısını kullanıyor,159 için cok nazik ön aksamı dendi,yenı guiletta için hala fazla " fiat " hissetıtıyor dendi,bunlar gercek mı alfa sevenler aydınlattsınlar bizi...

• Hiç düşündünüzmü neden herkesin sorunlu çok yakar falan demesine rağmen bir sürü insan bu Markaya bağlı?
  • lafa geldiğinde herkez alfalara hasta ve savunucu oluyor ama almaya gelince nedense hep yan çiziliyor
  • Siz sakın almayın zaten yoksa piyasası olur bu aracın ve bizde böyle uygun fiyata satın alamayız. Herkesin rağbet ettiği markaların fiyatını görüyoruz Sıfır fiyatından bile yüksek ilan koyuyorlar ilanlara
  • gercegını almam(alamam) ama MAKET 8C siyah 1:18 Muthıs duruyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Yemişim Alfa'nın imajını.FIAT'ın çatısı altında bir marka.Üstün gördüğünüz markanın bünyesinde birsürü marka var.

Kalite olarak da,imaj olarak da,sürüş zevki olarak da,güzellik olarak da kıyaslarım her türlü.Kimse de bana kıyaslayamazsın diyemez.

Forumda Volvo gibi Alfa Romeo da abartılmaya başlamış.Herkes sallar süper araba diye,iş almaya gelince millet yalan olur.Birkaç model var böyle forumda övülen.

Fiat imajında ne var bünyesinde ki markaların hepsi iyi yerde neredeyse Avrupanın ve Dünyanın en büyük şirketinden biri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 20 Eylül 2010; 0:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Fiat imajında ne var bünyesinde ki markaların hepsi iyi yerde neredeyse Avrupanın ve Dünyanın en büyük şirketinden biri..

FIAT grubuna bir şey dediğim yok.Ben de biliyorum büyük bir grup olduğunu;ama bazen öyle şeyler yazılıyor ki.Diyorum yahu bu Alfa Romeo'da benim görmediğim bir hava mı var.BMW,Mercedes kategorisine sokuluyor yeri geliyor.O kadar da değil bence.İyi markadır,tasarımı güzeldir.Bunlara bir şey demem.

Aynı şey Volvo'da da var.Forumda S40 abartılmış.Çok şey yazıldı,ben de araç almayı düşünüyordum o zamanlar.Gittim baktım ve söylenenden farklı bir manzara ile karşılaştım.Volvo premiumdur,S40 süperdir denen model yalıtımlı bir Focus olarak çıktı karşıma.

Saab kapanıyor haberi çıktı.Tamam ben de bindim bir kere,hoşuma gitmişti;ama çok tepki gösteren oldu.Madem bu kadar meraklısıydınız,alsaydınız bir tane diyesim geliyor.

Örnekleri çoktur.Forumda övülen bazı markaların/modellerin satış adetleri o kadar parlak olmuyor.Benim dikkatimi çekti.

• Alfa Türkiyede parlak değil. yoksa avrupada gayet iyi seviyede. bmw-mercedes seviyesine sokulabilir tabiki neden sokulmasın. 159 un 3 serisinden aşağı kalır yanı yok. hatta yol tutuş, motor vs gibi bazı özelliklerde daha iyi. alfa yı tanıyıp ona göre yorum yapmak daha doğrudur kanımca. vw süperdir vs diyen taraftar arkadaşlara bir diyeceğim var daha doğrusu alman bir arkadaşımın dediği bir söz var. demiştiki; almanyada işçi sınıfı opel ve vw ye biner, orta sınıf bmw, mercedes, audiye biner üst sınıf ise jaguara biner demişti. bayıldığınız vw nin kalitesini ve seviyesini bilip ona göre savunun. italyadaki durumu merak eden olursa bu vw muhabbeti üzerine italyadan bi arkadaşla konuştum geçen. ordaki durumuda aktarabilirim. kalın sağlıcakla.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.