Şimdi Ara

DEV SIRALAMA ANKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV SIRALAMA ANKETİ

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2021)
Giriş
  • Cevaplarken dürüst ve objektif olursanız sevinirim sonuçta her kesimden insan için seçenek var.

• Konuyu açan misafir kullanıcılar da foruma üye olup ankete katılmak isterler belki?
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Hocam o ankete ben de katıldım ama fark etmişseniz sadece soruların zorluğuyla alakalı bir anket o.Burada troll olandan en gerçekçi olana kadar herkes için sıralama tahmini yapma olanağı var.
  • Kardeşim troll zaten dürüst olmadığı için troll Aaa benim için tercih var onu isaretleyeyim demez heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bir insan troll ama gururlu olabilir her troll yalancı olacak diye bir kural yok sonuçta.
  • Peki hocam kolay gelsin :)

• Daha çok kişinin fikrini alabilmek için konuyu öne çıkarmak harika fikir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün sonuna hedef 100 kişi!..
  • Öne çıkaralım öne çıkaralım öne çıkaralım!..
  • up
  • 100 kişiye ne kalmış ki şunun şurasında?
  • Hocam bence tyt puanı kullanılabildiği için daha kötü gelecek ama tercihler sevindirecek. Mesela ben geçen sene sayısaldan yerleştim. Tyt'de 800. olmuştum. EA'dan girdim bu sene de, öylesine. 200. falan olurum gibi geçen seneye göre tabi. Bu da sıralamaları ilk 10-15k'da çok etkilemeyebilir ama daha gerilerde etkiler diye düşünüyorum.

• Herkes umduğunu değil öngördüğünü yazarsa daha doğru sonuçlar elde edebiliriz!..
  • Trol avcısı hocam yardımcı olmak isterdim ama troll olduğunu kabul ettikleri şıkkı işaretleyen 5 kişiyi ben buradan göremiyorum.:)
  • Hadi gün sonuna 200 kişi olalım elime ne geçecekse artık?
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Et yemek yasaklandığında hepiniz kendinizden utanacaksınız!..Ne alakaysa bu konunun altına kısaca up diyorum işte anlayın.
  • Anket göremiyorum ben konuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.