Şimdi Ara

DEV MARKALARIN,DEV İNDİRİMİ!!FLO YANIYOR..(KAPIDA ÖDEME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dev markalar göz kamaştırıcı. Hepsini alıyorum hemde hepsini
  • hayırlı işler flo bey
  • o kadar büyük ki göremedim sanırım
  • Ben de sabah siteye bakarken farkettim ama outlet yazıyor.Bu outlet ürülerde ne oluyor normalinden farkı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar her sene bu fiyata veriliyor zaten. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 alana 1 bedavadan 25 tl'ye aldğım ben 10'li çocuk ayakkabısı 45 tl olmuş. nasıl indirim bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • owowowoowow

lambır cek is bek ...
  • pahalı

• Nerede bu dev markalar?
  • adama göre ucuzdur size göre pahalı. sonuçta bakıp geçmemiş ya da kendine göre ucuz olan bişeyi kendisi almamış da başkaları da alsın istemiş. düşünüp buraya yazması bile yeter. bazen gerçekten yorumlar hayrete düşürüyor insanı. ben kendi adıma teşekkür ederim.
  • Çok dev olmuş ben almayım
  • İbretlik indirimlermiş tşk bro

• Bot aldik pisman olduk. 2 ay olmadan dikisleri patladi. Musteri hizmetlerine yazdik fotografladik 4gundur cevap bekliyoruz. Kullanici hatasi deselerde bende agiz dolusu kufurlerimi kussam keske.

• dün bir yakınıma ve kendime aldım bazı ayakkabılarda indirim oluyor gerçekten ama takip şart. fiyatlar oynak oluyor floda, birçift alana bir çift bedava da en son bazı ayakkabıların fiyatı baya artmıştı almadım ama dün luberjack in sarı modelinin outlet tek numara fiyatı 99 du indirim koduyla 75 e geldiği için aldım. flodan alırken fiyat takibi şart diye düşünüyorum
  • Bu nasıl başlık arkadaş, ben de ciddi bişey var sandım!!!
  • Uzun zamandır FLOyu takip eden birisi olarak uyarıyorum bu fiyatlar normal fiyatlar arada 1 alana 1 bedava oluyor. O zaman bu fiyatlara 2 tane alabilirsiniz. Şimdi alırsanız sonradan pişman olursunuz.
    Konuyu açan arkadaş sanırım siteye ilk defa girmiş fiyatları bilmiyor.
  • Dev markalar ?
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Bari 100/20 çek kullansaydın.
  • FLO DAN ALIŞVERİŞ YAPILMAZ, ENAZINDAN İNTERNETTEN , NUMARA UYMAZSA DEĞİŞTİRMİYORLAR, İADE SÜRECİ DE 1 AYA KADAR SÜRÜYOR

zizigo konusunun hemen ardından geldi geçen sefer olduğu gibi ama bu sefer fiyatlar da ayrı bi rezil
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.