Şimdi Ara

|DEV KONU|PİRATE STORM Web tabanlı MMORPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunumuz 2011 Yılında kurulmuş Okyanusta geçen web tabanlı bir mmorpg oyunudur. Benim yaklaşık 2 yıldır oynadığım oyun :)
    Bigpoint Tarafından yapılan bir oyundur.
    Kısaca oyundan bahsedecek olursak ; 1.seviyeden 50.seviye ye kadar LvL Var. ilk haritada ilk gemimiz olan Şalupa ile başlıyoruz. Daha sonra daha büyük daha güçlü gemiler de alabiliyorsunuz. Oyunda iki tür para var birisi altın birisi elmas. Sık sık etkinlikler geliyor bu yüzdende yeni gemi ve geminize yeni güverte omurga dümen Yelken gibi donanımlar alarak güçlendiriyorsunuz. Ayrıca 1v1 - 2v2 - 3v3 yapabileceğiniz arenalarda var. bu arenalara da haritalarda karşılaştığınız arkadaşlarla veya birlikten dostlarınızla yapabilirsiniz. Ayrıca Ödüller de mevcut. Birde Muharebe var Muharebe olayında da yine savaşıyoruz ama bu sefer değişik oyun sistemiyle Mesela karşı takımın kulesini yıkmaya çalışıyoruz ilk yıkan kazanır gibi daha değişik değişik muharebe var oyunda :) Gayet zevkldir Muharebeler ayrıca ödülde veriyor. Müzayede sistemi de var oyunda elmas ile pahalı gelen eşyaları Müzayede teklif vererek altın ile de alabilirsiniz.
    Oyunda hem PVP hem PVE Modlar mevcut yani daha ilk seviyelerde de savaş yapabilirsiniz(ki hiç tavsiye etmem oyundan soğursunuz valla :D) veya PVE de güçlenip PVP lere katılabilirsiniz.
    Son olarakta Bu konu altında sorularınızı yanıtlayabilirim. Oyun gayet zevkli tek yapmanız gereken oyuna girip biraz bakınmanız. İlk geminize bakarakta lüften böyle gemi mi olur demeyin evet ilk verilen gemi gemi değil başka bişi ama diğer gemilerin allahı var laf yok :D
    Şimdi diyceksiniz ki yav arkadaş bu oyun seafight çakması. Bana göre hiçte öyle değil arkadaşlar heleki grafik açısından çok çok üstün. Tabikide Seafight kendine has özellikleri mevcut pirate stormda olmayan ama benim gibi grafiklerede önem veren arkadaşlar sefagiht değilde pirate storm tercih edecektir.
    Bakmanızı ve oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.
    Neyse fazla uzatmadan Linki paylaşayım.http://tr.piratestorm.com/
    Sorularınızı Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesley -- 30 Ağustos 2016; 3:24:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.