Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
285
Favori
73.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben ygs de mat 11 turkce 22 sos 22 cıvarı yaptım 2 ay kadar çalıştım..lys
    LYS TESTLERİNDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI
    MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ
    Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış
    6 8 3 12 - - - - - -
    TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI COĞRAFYA-1 TARİH COĞRAFYA-2 FELSEFE YABANCI DİLİ:
    Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış
    22 18 11 13 15 22 7 4 8 16 - -
    OKUL VE ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI BİLGİLERİ
    DİPLOMA NOTU/PUANI ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI OKUL KODU OKUL TÜRÜ KODU ALAN KODU
    54,47 272,35000 190174 51015 2844



    TM-2 205,96798 319821 Y-TM-2 238,64998 344558

    hukuk istiyorum ciddi bir çalışma sürecine gircem dersaneye gitmeden yapabilirmiyim..bu süre içerisinde gerçekten başarabilirmiyim inanın çok istiyorum hukuk okumayı lütfen bana yardımcı olun.. pişmanım bu sene 1 gun bile çalışmadım lys ye meslek sınıfındaydım mat2 görmüyordum yok yani.mat1 25 turkçe 35 sos 35 mat2 30 geo 15 edebiyat 45 net cog 15 net yapabilirmiyim sizce..mat2 ve geo halladebilirmiyim sizce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanuni94 -- 2 Ağustos 2013; 15:51:12 >




  • İyi niyetle yazılmış çok güzel bir yazı fakat bunları yaptıktan sonra bu dereceyi alman kötü olmuş. Günde 21 saat falan yazmışsın cidden yazık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azminizi gerçekten tebrik ederim. Zoru başarmışsınız. Benimde kafamda böyle bir program var umarım uygulayabilirim. İyi niyetli davranıp bizlere fayda sağlamaya çalıştığınız için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mah2352

    İyi niyetle yazılmış çok güzel bir yazı fakat bunları yaptıktan sonra bu dereceyi alman kötü olmuş. Günde 21 saat falan yazmışsın cidden yazık olmuş.

    aynen 21 saat çalştıgım oldu. ama 75 binlerden buraya
  • konu sahibi helal olsun yalnız bölümünde bu kadar çalışsaydın çok başarılı bir mühendis olurdun farkın olurdu başarılı bir akademisyen olabilirdin mesela senin çalışma azim sıkıntın yok başarılar dilerim hayatında
  • Kardeşim bakma sen insanlara...Sendeki,cesareti,azmi tebrik etmek lazım..8k ile 3k arasında aham şaham bi net farkıda yok açıkçası aldırış etme...YOLUN AÇIK OLSUN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3

    Arkadaşlar tekrar merhaba,beni daha önce açtığım ege bilgisayarı bırakma konumdan hatırlayabilirsiniz.Takip etmeyenler için kısaca özet geçeyim yine,2010 mezunuyum,Ege bilgisayarı 2.sınıfta bırakıp Celal Bayar Tıbbı kazandım.Ders planımı ve sistemimi size anlatmak için bu konuyu açtım.Bazı bekleyen arkadaşlardan gecikme için özür diliyorum birkaç aksilik çıktı ancak PC başına oturabildim.

    HİKAYEM DE BU LİNKTE :) :

    http://forum.donanimhaber.com/m_78862695/f_//tm.htm#78862695




    Şimdi arkadaşlar öncelikle bu konuda ne yazacağım onun hakkında bilgilendireyim biraz.ilk etapta biraz öneri ve giriş yapacağım.İkinci etapta da tam program ve tüm ince detayları vereceğim.üçüncü etapta ise ince nüanslar detaylar ekleyeceğim.Yazı biraz uzun olabilir.Artık idare edin.

    NOT: SS’ler yarın eklenecek.

    ETAP 1-ÖNERİLER-GİRİŞ

    -Şimdi arkadaşlar ilk demek istediğim şeylerden biri sınav ya senden önemli değil herşey değil boşver mantığı.Evet doğru sınav bizden önemli değil ama maalesef ki herşey.Yani tüm hayatımız hayallerimiz bu sorulara bağlı.Bu nedenle bunun bilincinde olmak zorundayız.Ama çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız burada zaten.

    -Yatarak kazandım diyenlere inanmayın.Öyle bir dünya yok.Hele bundan sonra artık hiç yok.Evet üniversite sınavı artık “Çalışan Kazanır” dan çıktı.Bir sürü etkenle mücadele veriyoruz sınav sürecinde,ÖSYM öğrenciyi bir çok açıdan test ediyor,
    Sahip olduğun bilgi seviyesi yani taban,bu en önemlisi liseden ve ilkokuldan beri süregelen en önemli değişken,psikolojini,pratiğini,hızlı karar verme yeteneğini,zor durumda doğru karar verme yetini,hafızanı,süreç boyunca gösterebileceğin dayanıklılığı ve son ÇALIŞMANI.işte onun için sadece çalışarak yapılır artık yok.Ama çalışarak büyük çoğunluğunu halledeceğiz.TR derecesi olmasada istediğimiz yere sokar diye düşünüyorum.

    -Yaprak test-yaprak test..dersanelerin verdiği yaprak testleri atmayın.Mutlaka çözün sene sonunda 3-4 kitap kadar soru çözmüş oluyorsunuz.

    -Evet ben bu programla bu çalışma stiliyle ne yaptım?

    32 kitap-55000 soru-5000küsür yaprak test-yüzlerce deneme..800 saat ders dinleme,3000 saat bilfiil çalışma gibi değerler elde ettim. Ha diceksiniz ki niye türkiye derecesi yapamadın o zaman.Maalesef arkadaşlar ben 3 yıl boyunca kitap açmadım.Yani düşünün 3 yıl insan annesini babasını görmese sesini unutur.Onun için bu derece yine bile çok ekstrem bence.Ha gönül isterdi keşke hemen mezuna kalsaydımda diyorum kısmet böyleymiş.Siz kim bilir bu çalışmayla neler yaparsınız.

    Bu arada çalışmaya eylül ekim gibi başladım.Yazın hiç çalışmadım bu da net.ha avantaj mı degilmi bilmiyorum ama ben programlı çalıştığım için sıkılma yaşamadım en azından.Birçok arkadaşım yazın bitirdiği için herşeyi çok çabuk sıkılıp koptu.Ki ben de kolay sıkılabilen biri olduğumdan fazla zorlamadım.
    Program bir o kadar esnek ama dolu bir program.Ben burada şimdi size ana hatlarını vermeye çalışacağım.Anlatabilirsem ne mutlu bana.

    ETAP 2-DERS PLANI

    İlk uyarım şudur.Eğer ki bu programı uygulayacaksanız kesinlikle kendinize çok güvenmeniz ve mutlaka basamakları doğru atlatmanız gerekiyor.Çünkü eğer bir yerde koparsanız sonra toplaması çok zor.Çok dolu dolu bir program.boş zamanınız kalmıyor.Eğer hardcore çalışmam diyorsanız burdan sonra boşuna okumayın.Dediğim gibi yukarıda yazdıklarım leblebi gizi yazılıyor ama birde bana sorun o zamanlar nasıl geçti.

    -Şimdi programın özü tekrara dayanıyor.Programda böyle rehberlikçiler gibi saat kısıtlaması yok 13.30-13.50 şu yapılacak fln yok.Esnek ama dolu bir program.
    -Programı kendi taslağım üzerinden anlatıcam.ama benim çalışmaya başlama saatimde 12.sınıflar başlayamaz sadece mezunlara uyuyor gibi görünebilir ama öyle düşünmeyin 1 saat fln fark olur onuda okulda kapatırsınız zaten çok problem değil.

    -Evet yavaş yavaş girelim.

    Sorun 1: Çalışma saatleri: Dersane 1de bitiyordu.1 saat yemek molası verip doğru üniversitenin kütüphanesine gidiyordum.Saat 14.00’den gece 10’a kadar çalışıyordum.1 saat yeme molası ve 1 saat çay çorba molasını çıkarırsanız günde 6 saat yapar.Bu minimum çalışmam.Bunun gece eve gelince çalışması var sabahlaması var anlatacagım onuda.21 saat bilfiil çalıştığım oldu yalan değil.

    Sorun 2:Çalışma yeri:Ben üniv.kütüphanesinde çalıştım sizde aynı şekilde evde yada dersane kütüphanesinde verdiğim saatlere uygun çalışabilirsiniz.
    Programın konsepti tekrar üstüne kurulu.Hemde kasmadan yorulmadan oluyor.

    Şimdi her dersten iki adet set olmalı elinizde.Ben Fen Bilimleri(dersane verdi) ve FEM’in kaynaklarını kullandım ikisinide öneririm kalitelidir.

    İLK TEKRAR:Kendi aldığınız setle başlıyorsunuz.Çalışma sistemi şu: örnek veriyorum.fizik kitabını aldınız .İçindekileri açıyorsunuz hafta hafta bölüyorsunuz hesaplayıp.bu konu uzun 2 hafta bu kısa 1 hafta gibi gibi.Tüm derslere bunu uyguluyorsunuz.Yani kafada şu olacak.Bu hafta bu konu bitecek.Zaman kısıtlaması yok.ama gece ama gündüz.Bir şekilde bitmeli.Bu arada unutmayın dersane tekrarları ve yaprak testler de devam ediyor.Neyse çalışmaya konu anlatımlı kitabı çözerek başlıyoruz.Yazarak çalışıyoruz alışık değilseniz de alışın.Çünkü 3. Ve 4.tekrarla bu dökümanlarla.Yazarak çalışmaktan kastım şu.Konu başlığını at,önemli gördüğün tanım,çizim,formül,ve kuralları yani konunun tüm ana hatlarını kağıda aktar.Ve bir dosyada bunları biriktir.tüm dersler için diyorum.Bu bizim kendi hazırladığımız dökümanımız olacak.Bu ilk tekrardı.

    İKİNCİ TEKRAR: İkinci tekrar dersaneyle olacak.Biz tabi dersaneden önden gittiğimiz için ister istemez ikinci tekrar dersaneyle olacak.Dersane de konu işlendi bitti,yada işleniyor.O arada aynı zamanda hem kendi tekrarımızı yapıyoruz hemde dersanede işlenen konuyu soru bankasından çözüyoruz ve aynı zamanda yaprak testleri çözüyoruz.Gördüğünüz gibi 1 dakika boş zamanımız yok.böylelikle 2.kez konuları tekrar etmiş oluyoruz.yani 2.tur tekrar da tamam.

    ÜÇÜNCÜ TEKRAR:Bu arada denemelerde kaçırdığımız soruları analiz edip hangi konudansa buluyoruz.Eger ki çalıştığımız konuysa hemen kendi hazırladığımız dökümanları açıp ordan kısa tekrarlar yapıp hemen konuyu ana hatlarıyla hatırlıyoruz.Etti 3.tekrar.

    Biyoloji ve kimya için her ay yapılan 4. Ve 5. Tur tekrarları gerçekleştiriyoruz.Yine kendi dökümanımızdan biyolojiyi her ay sonunda bu ay ne çalıştım dersanede ne işlendi tekrarlarını yapıyoruz.Bu arada tabi yüzlerce soru çözüyoruz hani sadece tekrar yapmıyoruz farkettiyseniz.en başta dedim öğlen 2 den gece 10 a kadar minimumu.

    SON TEKRAR: Sınavdan 5 hafta öncesine kadar tüm ygs bitmiş oluyor zaten hatta ben kendim için konuşayım kalan konuları;

    MAT2 türev integral GEO-Doğru analitiği ve vektör hariç hepsi
    FİZ modern fizik x ışınları vs KİM organik kimya BİO sistemler

    Gördüğünüz gibi YGS öncesi zaten komple bitirmişim.ve nerdeyse her konu için 3-4 tur tekrar yapmışım.son tekrarda sınavdan 5 hafta önce başlıyorum.Her gün 1-2 deneme artı konu konu kendi hazırladığımız dökümanlardan tekrar.Böylelikle kendi dökümanımızdan çalışarak formüle direk ulaşıyoruz ve konunun ana hatları hemen aklımızı geliyor tekrar.Burası çok önemli kendi dökümanımız olması çok önemli mutlaka yapın bunu.

    Son olarak 5.tekrarlarıda yaparak YGS’ye giriyoruz. YGS’den sonra hiç tatil yok.Ben ptesi hemen çalışmaya başlamıştım mesela.2 aylık kalan süreçtede yine 1 ay kala tüm konular bitecek şekilde çalışıyoruz.

    Nasıl oluyor bu,örneğin türev integrale 2 hafta vermiştim ben.Organik te 2 hafta sistemlerde 2 hafta şeklinde yapmıştım.Böylelikle max 1,5 ayda bitirdim hepsini geriye fizik fln kaldı onlarıda bir şekilde en son kısımda hallediyorsunuz.
    Yine sistem aynı konuları böl,haftalara ver,önce kendin sonra dersane,sonra kendi dökümanından tekrar şeklinde ayırıyorsun.Sonra lys’ye 1 ay kala yine denemelere başlıyorsun.Tabi bu arada artık tempo düşmüş oluyor herkeste ama sen konuları bitirdiğin için,için rahat birşeklde her dersten her gün 1 er deneme çözüp unuttuğun yerlerin tekrarını yaparak geçmişte çalıştıklarına LYS’yi bekliyorsun.

    Sistem budur arkadaşlar.Eğer ki çalışırsan boşluk vermezsen çok rahat sonuca götürür.Ama bi yerde işin ucu koparsa 2.haftaya sarkıtırsan konuyu sıkıntı yaşarsın.Çünkü çok dolu dolu bir program.

    *****ETAP 3-İNCE DETAYLAR-SON RÖTUŞLAR

    Evet çalışma saatlerimi tekrar yazayım

    -Haftanın 4 günü (Salı,çarş,Perşembe,Cuma)Öğlen 2 den gece 10 a kadar.En az 10 tabi.Kimi zaman eve gelince geceleride devam ediyordum 1’e 2 ye kadar.

    -Cumartesi,Pazar,Pazartesi bu üç günden 2sinde, genelde 10-10 çalışıyordum.9 da kalkıp doğru kütüphaneye.Ama makulü 12-1 den gece 10 ‘a kadar çalışmak.

    -Haftada 1 gün hiç çalışmıyordum izin günü.Sınava 1 ay kala kaldırdım.

    -Ve önemli nokta.Soru günü! Her cumayı kendime soru günü belirlemiştim.1 hafta biriktirdiğim soruları SADECE cumaları gidip soruyordum.Bitene kadar dersanedeyim.O şekilde hallettim o işide.Tabi çalışma arkadaşıma fln çözdürüyordum tartışıyorduk fln.O şekilde soruları azaltmaya çalışıp götürüyordum.

    -İnce detay:SORU KESME.Kitaptan soruları kesip dosyama koyuyordum.arada canım sıkıldığında oradaki çözemediğim sorulara bakıyordum.Çözebilirsem çözülenler dosyasına koyuyordum.

    -İnce detay2: Kestiğim soruları mutlaka ama mutlaka Perşembe günü yani hocaya sormadan 1 gün önce tekrar edip yine çözmeye çalışıyordum.Ve soruyu hatırlıyordum.çoğu kez zatne hocaya tam çözdürmedim hocam şunu anlamadım diyip geçiyorduk soruları.Yani kısaca soruyu sormadan önce mutlaka bilin.Hocayla birlikte hatırlamayın soruyu.

    -Denemelerde yaptığınız puanı çok takmayın.Sınıftaki ve genel dersanedeki sıralamanız gelişiyorsa bir yükselme varsa umut var demektir.Denemeleri çok kafaya takmayın zaten gerçek sınav denemelerle zerre kadar benzerlik göstermiyor.onun için düşük geldi az geldi fazla düşünmeyin.Ha iyi gelincede fazla gaza gelmeyin.Patlayan çok oldu

    -ÖNEMLİ DETAY:Uç bilgiler kitapçığı.Bir tane küçük not defteri yada benzer bir şey alın.Sene içinde çalıştıkça,denemlerde çıktıkça sorularda çıktıkça ya da derslere söylendikçe,oraya uç bilgi olduğunu düşündüğünüz size çok uzak kalan bilgileri yazın.mesela ben soru çözerken bir sürü yeni şey öğrendim.bunlar çok işe yarıyor,derste ve KA kitaplarda herşey yazmıyor.Uç bilgiler hiç yazmıyor.Sorularda vs çıkıyor.Bu nedenle mutlaka bir not defterini ders ders ayırın ve uç olduğunu düşündüğünüz şeyleri yazın.Arada ona da bakarsınız hatırlarsınız uç bilgileri iyi bir şey.Bu uç bilgilere tek tek Lavosier fln hani adamlar vardı ya onlarda girebilir.

    -İnce Detay3:dersanede anlamsız ve gereksiz bulduğunuz derse girmeyin.Mesela ben Türevi bitirdim çok ta iyi anladım yapamadığım soru yok.Gitme o derslere git hemen başka bir şey çalış açığı kapat.Yani koyun gibi programa yada dersaneye bağlı kalma. Dedim ya program esnek sana bağlı.Ben burda ana hatlarını vermeye çalıştım.

    -İnce Detay TELEFON: arkadaşlar malum artık akıllı telefonlar herkeste.Akıllı telefon olmasa SMS var.Yani program yine esnek.Ama burda bir insan gerçeği var.Dikkat dağılması.o nedenle telefonu sadece aralarda kontrol etmenizi öneriyorum.Gerçekten dikkatimi dagıttıgına birkaç kez tanık olduktan sonra kontrol altına aldım ben.Şimdiden söyleyeyim size dedim.

    -Bayram da da çalışacakmıyım.İmkanın varsa tabiki evet.

    -Bir de şu yıllık tatiller var.sadece 1 hafta tatil verdim kendime o da dersane 2 hafta tatil verdiğinde 1 hafta yattım.İstanbul a gittim gezdim fln :)

    @Şu an unuttuğum ve aklıma gelecek olan şeyleri de eklerim arkadaşlar. Şimdilik program ve sistem bu.Umarım işinize yarar yazdıklarım ve yaşadıklarım.


    Ama bu program sistemli diye tabir edilen çalışmayı yerine getirir.En başta belirttiğim gibi sürekli çalışma ister.Boş bırakmaya gelmez.Bir anda ipin ucu kaçar.
    Umarım anlatabilmişimdir herşeyi


    Her türlü soru,yorum ve görüşe açığım.Cevaplarınız bekliyorum.Herkese iyi forumlar,saygılar..







    Ellerinize sağlık.kimse uğraşıp bu kadar yazmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 12.sınıfta hiç ders çalışmadım bitirdiğim bir kitap bile yoktu ve 80bindeydim çok iyi bir anadolu lisesi mezunuyum okulun en kötü derecesini ben yaptım sanırım oysa okula 9.olarak girmiştim herneyse 4 sene çalışmadım ve bu sonucu hakettim sanırım...sizce bu programı uygulayarak bu sene ilk 5bin olur mu ? yoksa çok mu zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuu -- 2 Ağustos 2013; 16:48:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrik ederim Allah yolunu açık etsin

    benim anlayamadığım obp nasıl kesilmedi
  • senin şu kazandığın bölümü yösden senin yaptığının yarı puanıyla giriyorlar. tek yapman gereken iran vatandaşlığına geçmekti
  • elinize sağlık hocam, yararlı bir konu, takipteyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayckyc

    En cok ilgimi ceken sey uc bilgiler kitapcigi oldu.Bizimle paylasma imkanin var mi acaba?Varsa cok guzel olur Benim de aklima soyle bisey geldi;ornegin matematikte cok cikan soru tipleri var malum ben bunlari kucuk bi deftere yazip surekli tekrar etmeyi dusundum sindire sindire mantigi oturtabilirim herhalde cok mu ezbercilik olur sizce?

    bazı şeyleri mecbur ezberliyorsun ama tekrar ettikçe artık ezberden çıkıp öğrenmiş oluyorsun yani aklında yer ediyor oturuyor.bu arada o uç soru kitapçıgıyla ilgili bir örnek paylaşacagım

    Tesekkurler,takipteyim ozellikle ygs mat icin:) Ben bu sene %50 burslu bi uni'ye yerlestim ama okul cok uzak,zorunlu hazirligi var vs problemler buyudukce gitmekten vazgectim.ygs5ten tercih yapacagim turkce ve sosyal netlerim 30+ oluyor benim matematigimi gelistirmem lazim min 10 net falan yapmaliyim.Nasil bir calisma uygulamami onerirsiniz,dershaneye gitmeliyim yoksa evde mi calismayim kafam cok karisik:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

    HEMEN TERKET BU KONUYU EN SEVMEDİĞİM İNSAN TİPİ OLDUĞUNU YAZDIĞIN MESAJLARDAN ANLADIM

    +99999999999
  • güzel yazı teşekkürler.
  • Okuyacagim pc ye gecince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuu

    12.sınıfta hiç ders çalışmadım bitirdiğim bir kitap bile yoktu ve 80bindeydim çok iyi bir anadolu lisesi mezunuyum okulun en kötü derecesini ben yaptım sanırım oysa okula 9.olarak girmiştim herneyse 4 sene çalışmadım ve bu sonucu hakettim sanırım...sizce bu programı uygulayarak bu sene ilk 5bin olur mu ? yoksa çok mu zor

    zor diye birşey yok uygulamanı ve denemeni öneririm.Ama programa baglı kalman gerekecek yeterki ipin ucunu kaçırma evet esnek bir program ama sen kendin oto kontrolünle yapman gerekenleri dogru zaman da yapman gerek.Bende 70 kdan 4 kya çekti ygs de 3yıllık boşukla.Yapılmaz değil.Ama emek istiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KneeL.

    tebrik ederim Allah yolunu açık etsin

    benim anlayamadığım obp nasıl kesilmedi

    Kardeşim obp sadece bir önceki yıl yerleştiysen kesiliyor.ÖSYM ünide olmana bakmıyor yani.

    @kralhakan9
    @kralhakan9

    aynen kardeşim vatandaşlık değiştirme şansım olsa yapardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3

    quote:

    Orijinalden alıntı: KneeL.

    tebrik ederim Allah yolunu açık etsin

    benim anlayamadığım obp nasıl kesilmedi

    Kardeşim obp sadece bir önceki yıl yerleştiysen kesiliyor.ÖSYM ünide olmana bakmıyor yani.

    @kralhakan9
    @kralhakan9

    aynen kardeşim vatandaşlık değiştirme şansım olsa yapardım

    Hocam benim ilk 20 k ya girmem gerek 18 k ya girdiğinde nasıl çalışmıştın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayckyc


    quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayckyc

    En cok ilgimi ceken sey uc bilgiler kitapcigi oldu.Bizimle paylasma imkanin var mi acaba?Varsa cok guzel olur Benim de aklima soyle bisey geldi;ornegin matematikte cok cikan soru tipleri var malum ben bunlari kucuk bi deftere yazip surekli tekrar etmeyi dusundum sindire sindire mantigi oturtabilirim herhalde cok mu ezbercilik olur sizce?

    bazı şeyleri mecbur ezberliyorsun ama tekrar ettikçe artık ezberden çıkıp öğrenmiş oluyorsun yani aklında yer ediyor oturuyor.bu arada o uç soru kitapçıgıyla ilgili bir örnek paylaşacagım

    Tesekkurler,takipteyim ozellikle ygs mat icin:) Ben bu sene %50 burslu bi uni'ye yerlestim ama okul cok uzak,zorunlu hazirligi var vs problemler buyudukce gitmekten vazgectim.ygs5ten tercih yapacagim turkce ve sosyal netlerim 30+ oluyor benim matematigimi gelistirmem lazim min 10 net falan yapmaliyim.Nasil bir calisma uygulamami onerirsiniz,dershaneye gitmeliyim yoksa evde mi calismayim kafam cok karisik:)

    özelden gel istersen ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LifeSuxTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3

    quote:

    Orijinalden alıntı: KneeL.

    tebrik ederim Allah yolunu açık etsin

    benim anlayamadığım obp nasıl kesilmedi

    Kardeşim obp sadece bir önceki yıl yerleştiysen kesiliyor.ÖSYM ünide olmana bakmıyor yani.

    @kralhakan9
    @kralhakan9

    aynen kardeşim vatandaşlık değiştirme şansım olsa yapardım

    Hocam benim ilk 20 k ya girmem gerek 18 k ya girdiğinde nasıl çalışmıştın

    kardeşim türev integral bilmeden ve çözmeden girdim.Fizikte son konuların altı boştu,biyoloji sistemler sıfırdı.o netlerle girdim.Ama geri kalan kısma çalışmıştım.Sistemim yoktu öyle kafama estikçe çalışıyordum.ama tabi yine bomboş bir yıl geçirdiğim söylenemez




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.