Şimdi Ara

Dev C++ yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Dev C++ kullanıyorum. Artık kolaylıkla .exe ye uygulama yapabiliyorum. (Hesap makinesi, asal sayılar, ortalamalar, eşitlemeler vb.)
    Artık cmd uygulaması yapmak istemiyorum. Normal grafikli pencereler oluşturmak istiyorum.
    Yardım !!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardilla7 -- 19 Kasım 2014; 19:05:18 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ardilla7

Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Ben Dev C++ kullanıyorum. Artık kolaylıkla .exe ye uygulama yapabiliyorum. (Hesap makinesi, asal sayılar, ortalamalar, eşitlemeler vb.)
    Artık cmd uygulaması yapmak istemiyorum. Normal grafikli pencereler oluşturmak istiyorum.
    Yardım !!

Bana kalırsa, önce C++ dilini iyi öğren; çünkü hesap makinesi falan dediğin daha başlangıç bile değil. Kendini geliştirince, arkadaşların önerdiği gibi Qt'yi veya Gtk'yı kullanabilirsin.(Başka kütüphaneler de vardır mutlaka bunun için, ama ben bilmiyorum)

İlla ki GUI yapıcam dersen, Delphi/Object Pascal öğren. Bu dille, çok güzel görsel programlar yapabilirsin. IDE olarak Embarcadero Delphi'yi tavsiye ederim, hem içinde sürükle-bırak özelliği de var. Ama bu IDE paralıdır, baştan söyleyeyim.

Delphi Dersleri İçin:

http://www.chip.com.tr/forum/delphi-2007-2009-2010-gorsel-egitim-seti-193-ders_t292089.html
    RAM: 16 GB
    Depolama: 1 TB NVMe SSD

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

quote:

Orijinalden alıntı: Ardilla7

Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Yardım !!

Bana kalırsa, önce C++ dilini iyi öğren; çünkü hesap makinesi falan dediğin daha başlangıç bile değil. Kendini geliştirince, arkadaşların önerdiği gibi Qt'yi veya Gtk'yı kullanabilirsin.(Başka kütüphaneler de vardır mutlaka bunun için, ama ben bilmiyorum)

İlla ki GUI yapıcam dersen, Delphi/Object Pascal öğren. Bu dille, çok güzel görsel programlar yapabilirsin. IDE olarak Embarcadero Delphi'yi tavsiye ederim, hem içinde sürükle-bırak özelliği de var. Ama bu IDE paralıdır, baştan söyleyeyim.

Delphi Dersleri İçin:

http://www.chip.com.tr/forum/delphi-2007-2009-2010-gorsel-egitim-seti-193-ders_t292089.html

C++ ve C Sharp için Visual studio indirdim. Windows formu oluşturup hesap makinesi, kullanıcı girişi çıkışı veritabanını falan öğrendim. Asp.Net e yönlendim. Oyun geliştirmeyi planlıyorum. C Sharp ile grafiklendirmek mümkün olduğunu biliyorum ama ne kadar doğru emin değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    15 yıl önce açıldı
    9600K o/c YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.