Şimdi Ara

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
34.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?


(En Son Oy Tarihi: 27.6.2022)
Giriş
Mesaj
  • Hepsi gönderilsin !!! özelliklede ülkesini kurtarmak yerine yıl başında taksimde soriyeahhhh diye tepinenleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Bu ne lan ipini koparana vatandaslik veriyorsunuz siz vatandaslik vermeyi kolay bisey mi saniyorsunuz? Nitelikli olana vatandaslik verelimmis oldu canim.ondan sonra tc pasaportunuzla anca somaliye vizesiz gidersiniz.

    Alıntıları Göster
    Kafanın basma ihtimali dahi olmadığı işler hakkında terennüm etme. Daha Suriye savaşı'nın başlangıcında başta İngiltere olmak üzere bir çok Avrupa ülkesi ve Amerika nitelikli Suriye'lilere vatandaşlık verdi. Bak ne diyorum nitelikli diyorum. Senin gibi boş gezenin boş kalfası adamlar kafa kağıdı taşıyacağına onlar taşısın.




  • Kalmaları için kadın çocuk vs olmaları gereklidir.



    Baktığınız zaman kadın ve çocuktan çok 20 30 40 yaş arası adamlar gençler var. Şahsen saçma geliyor bu durum bana.



    Ülkemde savaş olsa kaçmak yerine ölürüm ve şehit olurum. Ama dünya şehidi ama ahiret şehidi farketmez. İçim rahat giderim.



    Bu arkadaşlar kültürel olarak bizden çok farklı. Bize nazaran biraz daha sertler ve 20. Yüzyıl a uygun hareket etmiyorlar. Bu da büyük bir sorun. Ya biz onları empoze edeceğiz ya onlar bizi. Sayıları 10 milyon seviyelerine ulaştı bu arkadaşların. Empoze olmaya da hiç niyetleri yok açıkçası.



    Akabinde maddi konuda da zararı var. Avrupa dan aldığımız 3 5 milyar yetmiyor. 40 milyar a yakın bir bütçe harcandı bu arkadaşlara. Ülke de üretim olmadığı için sıkıntılı durumda zaten. Bu da eksi bir hane oluyor hep.



    Onlar da insan. Onların da refah içinde yaşamaya hakkı var velhasıl şu an olan öyle bir durum değil. Gitmeleri gerekiyor tez zamanda. Daha kötü olmadan her şey.





    Tabi gitmeyecekler. Merak etmeyin artık buradalar ve azınlık değiller. 10 milyon azınlık değildir 80 milyon olan bir yerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar, unutmayın... Dünyanın orta doğu bölgesi, belli grupların kötü emelleri yüzünden asırlardır kanayan yara! Bunu göremeyen var mı? İslamiyeti Dünyaya farklı lanse edip (Işıd vb.), ufak çocukların kanını şarap niyetine içip sarhoş oluyorlar, bunu göremeyen var mı? Dünyamızı maalesef bitirdik! Küresel ısınma zaten dönülmez noktaya geldi. Peki neden? Çünkü insanoğlunun gözü hiç doymuyor! Savaşlar hiç bitmiyor! 100 milyonlarca insan savaş, kuraklık ve kıtlık yüzünden göç etmek zorunda kaldı ve bu daha başlangıç.

    Bilim insanlarına göre 11 yıl içinde "Dünyalı insanlar" ciddi önlemler almayıp, sadece tüketici olarak yaşamını sürdürmeye devam ederse, savaşların sonu gelmezse, önümüzdeki 15-20 yıl içinde kitlesel göçler kaçınılmaz. Ne yapacaksınız? İnsanların gözlerinizin önünde acı çekerek ölmesine seyirci mi kalacaksınız? Gerekli şartlar oluştuğunda elbette insanların evlerine dönebilmesi herkesin hayalidir. Bu tüm insanlığın ortak sorunu, bizim değil sadece. Umarım Dünya daha güzel bir yer olur ve herkes yuvası olarak benimsediği yerde yaşayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-online -- 7 Ocak 2019; 21:48:14 >




  • Atalarımız dedelerimiz tovbe, salak miydi? Enayi miydi?

    Bu ulke Türkiye icin evlatlarini, eşlerini,ailesini sicacik yuvasini birakip savaşa gitti.

    Onlar dedimi suriyeye kacalim, oraya buraya kacalim.

    Atalarimla dedelerimle gurur duyuyorum.

    Şuna eminim eğer bu günleri görecek olsalar idi hiçbirisi savaşa girmez idi.

    Belki ulu önder Atatürk Turkiyeyi. Kurtarmaya değmez diyip ulkeyi yonetmez kurtarmazdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denorath

    Kafanın basma ihtimali dahi olmadığı işler hakkında terennüm etme. Daha Suriye savaşı'nın başlangıcında başta İngiltere olmak üzere bir çok Avrupa ülkesi ve Amerika nitelikli Suriye'lilere vatandaşlık verdi. Bak ne diyorum nitelikli diyorum. Senin gibi boş gezenin boş kalfası adamlar kafa kağıdı taşıyacağına onlar taşısın.

    Alıntıları Göster
    Ne güzel bak ağzınla söylüyorsun nitelikli olanların savaş başlar başlamaz Avrupaya gittiğini.Ee sen kimi alcaksın zaten ordan buraya sığınıcak kimse kalmadı ki.Orda olanlarda esad destekçileri.

    Önce seni yollamak gerek,burda oksijen israfı yaratma git suriyeyede burdaki kardeşlerin rahat rahat nargile içip taksimde yılbaşı kutlasın,haydi.




  • Gönderilsin.yerine güzel ırklar gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir git şu konulardan ya her siyaset konusunda varsın saçma sapan konuşuyorsun millet ile dalga geçer gibi
  • Gitsinler, mülteci sayısı 100bin çocuk ile sınırlandırılabilir. Onun haricinde hepsi gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalsın diyenlerle Suriyeliyim diyenler hemen hemen aynı sayıda. Her kalsın diyene bir suriyeli verelim olsun bitsin
  • Bizim kontrolümüzde olan bölgelere gönderilebilir ve kontrolümüz altında kalmalılar.
    Çünkü biz Türkler mazlumun hep yanında olduk ve kıyamete kadar da inş. böyle olacağız.
  • Tabii ki de gönderilmelerilmeleri lazım. Suriyenin savaş olmayan tonla yeri var. Bizim kurtardığımız afrin, el bab var. Gitsinler oraya yerleşsinler. Haa siz ensar (!) kardeşlerinizden birer tane evinize alın besleyin madem çok istiyorsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deveyehendekatlatanadam kullanıcısına yanıt
    kardes ne diyorsunuz yahu Allah aşkına bir kaç kendini bilmezin yaptığını koca bir topluma mal ediyorsunuz. Sizin yaptığınız linç girisiminin aynısını burda bize avusturyalilar yapiyor her gün lanetliyoruruz yetmezmiş gibi bazende dikleniyoruz oda olmuyor oturduğumuz evlerin balkonlarına TürkBayrağı asıyoruz, dilimizi dinimizi hor görüyorlar biz de nispet eder gibi daha da pereleniyoruz yani bize yapmak istediklerini aynı sertlikte tepki ile geri ceviriyoruz. yer yer bu davranışlarımız medyaya da yansıyor. bundan haberdar olan sizler nede olsa TürkMilletiyiz deyip magrurlaniyorsunuz. Kendinizi avrupalıların yerine koymayın biz gurbetçilerin yerine koyun ki suriyelileri anlarsınız. onlar en azindan bizim yaptığımız gibi sizi kışkırtamıyorlar. Dil hariç herşeyimiz aynı anlaşamayacak birsey yok!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gozcelik G kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hunkar159 H kullanıcısına yanıt
    Sana Tek Bir Sorum Var: "istenmediğin yerde ne işin var?"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yılda 500 bin çocuk yapan mülteci grubu ortamını bulmuş demektir,hiçbir canlı rahat çifleştiği yerleri terk etmez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 7 Ocak 2019; 22:56:33 >
  • f-online kullanıcısına yanıt
    Ya takmışsınız insanların ölmelerine seyirci mi kalacaksınız lafına öyle gidiyor, 18 30 yaşında adamlar ülkesini terk etmiş kaçmış burada keyif sürüyorlar ucuz çalışarak onun bunun ekmeğine mani oluyorlar, bedava geçinip gidiyorlar hala acıtasyon yapıyorsunuz, sanki ülkelerinde askeri birlik yok, gitsinler ülkelerini topraklarını savunsunlar, savaşsınlar.

    Her canlı mutlaka ölümü zaten tadacaktır, kimse ölmesin düşüncesi kime ne fayda, farz etki dünya da kimse ölmüyor herkes yaşıyor ne faydası var, yani dünya da insan sayısı çok olunca değişik bir şey mi oluyor, doğurupta doğuruyorlar, yüzyıllar önce dünyanın nüfusu 1 milyar falan iken şimdi 8-10 milyar civarında, büyük şehirlerde her yer beton yığını, yeşil alan yok, trafik felç hava kirliğliği had safhada, hangisi daha iyi, ne demişler nerde çokluk orda b.. diye, insanların bu düşüncesinin hayvanlardan farkı yok, hayvanlar soylarını devam ettirmek için çiftleşirler ürerler insanlarda buna ayak uyduruyor, amaç ne nedir, sen ölmüşsün senin ırkın soyun devam etse ne olacak etmese ne olacak, bırakın bu saçma düşünceleri, doğal afetler, hastalıklar, ecel falan olmasa vay bu dünyanın haline.




  • Yani tramwayda üzerime bebek arabasını sürdüklerinde daha da gitmeyince, üstüne üstlük iyice bastırınca artık tak etti.

    Sizinde suriyenizin de ...

    Tama savaştan kurtuldunuz bi sakin desin biri şunlara

    Adamlar burada ekmek savaşı dahil hiç bi savaş vermiyorlar

    Bizden daha iyi olduklarına gram şüphem yok.

    çünkü adamlara vatandaşlık değil memurluk verileceğinin haberini gördüm düz memur. Yakında biz gideceğiz heralde suriyeye.



    fav10.net/forum/threads/suriyelilere-verilen-haklar.259226/




  • https://www.facebook.com/oguzhan.sarac.5688/videos/1089058101300786/


    suryeliler kalsı diyenler bunu iyi izlesin


    bu iyi aile evlatlarını savunanların çalıstıranların inşalllah basına bunlar gelir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 7 Ocak 2019; 23:16:52 >
  • Eli silah tutan erkekler gönderilsin . Kadın, yaşlı ve çocuklar kalsın. Eli silah tutan erkeklerden ailesi olan var ise ailesiyle anlaşsın ya tek gitsim ya da ailesini de götürsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.