Şimdi Ara

Deus Ex: Human Revolution yorumlarınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugün çıkacak olan (turkiyede ciktimi bilmiyorum) bu oyunu almak istiyorum.yanliz bu oyun ile ilgili en ufak bir bilgim yok.aksiyonmudur nedir bilmiyorum.serinin diğer oyunlarınıda bilmiyorum.sizce almaya degermi yoksa gerek yokmu? Oyunun metacritic ortalaması 89 olduğu için dikkatimi çekti. İsten çıktıktan sonra almaya gideceğim olursa teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 27 Ağustos 2011; 12:06:00 >

• Kardeş mass efect oynadın mı bilmiyorum,tarz olarak aşağı yukarı aynıdır.Action Rpg denilen tarzda oyundur,günümüz fsplerinde farklı olarak,rpg öğeleriyle donatılmıştır.Oyunun en büyük farkı ise,oyuncuya sunduğu farklı oynama seçenekleridir.Örneğin bir kişiyi direk silahla öldürebilirken,gizlilik öğelerini kulanıp arkasından yaklaşıp öldürebilirsin veya kendine özgü bir yol yaparsın vs vs. Bende senin gibi uzun süredir bu oyunu bekliyorum.Bugün yarın gidip alacam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Kardeş mass efect oynadın mı bilmiyorum,tarz olarak aşağı yukarı aynıdır.Action Rpg denilen tarzda oyundur,günümüz fsplerinde farklı olarak,rpg öğeleriyle donatılmıştır.Oyunun en büyük farkı ise,oyuncuya sunduğu farklı oynama seçenekleridir.Örneğin bir kişiyi direk silahla öldürebilirken,gizlilik öğelerini kulanıp arkasından yaklaşıp öldürebilirsin veya kendine özgü bir yol yaparsın vs vs. Bende senin gibi uzun süredir bu oyunu bekliyorum.Bugün yarın gidip alacam inşallah

Peki benim ne serinin diğer oyunlarıyla nede hikayesi ile 0 bilgim var,bu sorun olurmu? Kımız neyiz amacımız nedir bilmiyorum..Evet mass effect oynamistim.grafikleride iyiyse tamamdir lakin benim ingilizcem yok denecek kadar bu rpg oyunlarindada ihtiyac oluyor.bu sorun olurmu diyaloglarda?

• Kardeş elbette ingilizce bilmemen oynamaya engel değil,yanlız bildiğinde hem oyuna daha iyi adapte oluyorsun hepde yapmış olduğun seçimlerin oyuna yansımasını daha iyi algılıyorsun.Hikaye ilk oyunun öncesinde geçiyor. Hikayesi gelecekte insanların teknolojinin yardımıyla,kendilerine mekanik gözler,kollar ,bacaklar vs yapmaya başladığı dönemi ele alıyor.Bizde özel bir şirkete çalışan güvenlik elemanını oynuyoruz.Çalıştığımız şirket bir grup tarafından saldırıya uğruyor ve saldırıda ağır şekilde yaralanıyoruz,uyandığımızda yarı robot olmuşuz.İşte hikaye bu noktada başlıyor,bize bunu yapanları bulmaya çalışıyoruz,klişe gibi görünsede hikayenin ileride çok farklı taraflara kaydığı söyleniliyor.Grafikler oyunun atmosferine göre inşa edilmiş,gerçekçilikten çok dönemin karanlık havası verilmeye çalışılmış.Oynayış fps + tps tarzı olacak,Rainbow six serisindeki gibi,saklanırken 3.kişi normal ilerken fps kamerasıyla oynayacağız.İlk mesajda belirtiğim gibi,oyunun en çok beğenilen tarafı tek düz ilerleyiş yerine sana görevi alternatif yollardan tamamlama şansı vermesidir.

• Mesela canım istedi saklanarak giderim canım istedi sıka sıka giderim öylemi? Bana 2.seçenek daha uygun geliyor genelde.dediğin gibi bu oyunu almak gerek bugün alıyorum.zaten piyasa kaç aydır durgun.Allah seni inandirsin gamestopa gidiyorum raflara bakıyorum alacak oyun kalmamış.alıp bitirip geri verdigim oyunları geriye almaya başladım.
  • Oyungezer dergisinde bu ay bu oyunun incelemesi vardı,gayet güzel olduğunu,kesinlikle oynanması gerektiğini söylemişlerdi.İngilizce bilirseniz sizin için daha iyi olacağını da sözlerine eklediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Mesela canım istedi saklanarak giderim canım istedi sıka sıka giderim öylemi? Bana 2.seçenek daha uygun geliyor genelde.dediğin gibi bu oyunu almak gerek bugün alıyorum.zaten piyasa kaç aydır durgun.Allah seni inandirsin gamestopa gidiyorum raflara bakıyorum alacak oyun kalmamış.alıp bitirip geri verdigim oyunları geriye almaya başladım.

Aynen öyle,artı gizlenerek gitme yerine örneğin bir kapıyı açman gerekecek,istersen hacklersin istersen etrafı kurcalarsın gizli giriş yolları bulursun veya ikinci kata çıkma ihtiyacı duyduğunu düşün,asansörle ya da merdivenle gitmek zor,kollarını güçlendirip etrafta bulduğun dolap kutuları üst üste koyup hedefine ulaşırsın.Bu tarz örnekleri artırmak mümkün çünkü oyunun en güçlü olduğu yön bu zaten Oyun yokluğunda kaçırılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesela canım istedi saklanarak giderim canım istedi sıka sıka giderim öylemi? Bana 2.seçenek daha uygun geliyor genelde.dediğin gibi bu oyunu almak gerek bugün alıyorum.zaten piyasa kaç aydır durgun.Allah seni inandirsin gamestopa gidiyorum raflara bakıyorum alacak oyun kalmamış.alıp bitirip geri verdigim oyunları geriye almaya başladım.

Sıka sıka gidemezsin, oyunun mekanikleri buna müsade etmiyor.
    Kontroller fps oyununa göre daha kompleks ve çabuk ölüyorsun.
    Sessizce ilerleyip susturuculu silahla adamlara görünmeden tek tek indirmen lazım. Oyun bir Fps değil.
    Oldukça yavaş ve sakin ilerliyor.
  • Oyunu aldım ve oynuyorum suanda.grafikler fena değil , oyun biraz yavaş , oyunu normal seviyede oynuyorum çatışmalar baya zor.yapay zeka iyi baya bunu belirteyim.ama oyun genel olarak hoşuma gitti hele ki su donemde ilaç gibi
  • quote:

Oyunu aldım ve oynuyorum suanda.grafikler fena değil , oyun biraz yavaş , oyunu normal seviyede oynuyorum çatışmalar baya zor.yapay zeka iyi baya bunu belirteyim.ama oyun genel olarak hoşuma gitti hele ki su donemde ilaç gibi

hayırlı olsun,oyunu nereden temin ettin.Oyun aldığım yerlere baktım henüz gelmemiş,istanbulda yaşıyorum
  • quote:

quote:

Oyunu aldım ve oynuyorum suanda.grafikler fena değil , oyun biraz yavaş , oyunu normal seviyede oynuyorum çatışmalar baya zor.yapay zeka iyi baya bunu belirteyim.ama oyun genel olarak hoşuma gitti hele ki su donemde ilaç gibi

hayırlı olsun,oyunu nereden temin ettin.Oyun aldığım yerlere baktım henüz gelmemiş,istanbulda yaşıyorum

Ben yurtdışında yasıyorum gamestoptan aldım.baya guzel oyun icine çekiyor insanı ve baya detaylı.etrafta neredeyse herseyle iletişim yapabiliyorsun.yanliz silahları yukeltiyoruz anlamadım.yani susturucu veya dürbün gibi seyler..oyun aldığı puanları hak ediyor bence su donemde cok cok iyi geldi.en az 1 idare eder beni :)

• Anladım,silahları güncelleme yerine karakterin özelliklerini geliştiriyorsun,örneğin kollarını güçlendirirsen sniperla daha iyi vuruş yapıyorsun
  • quote:

Anladım,silahları güncelleme yerine karakterin özelliklerini geliştiriyorsun,örneğin kollarını güçlendirirsen sniperla daha iyi vuruş yapıyorsun

Yok ya yanliz yazmisim pardon.silahlara eklentileri nasıl takiyoruz veya nasıl başka silahları alıyoruz anlamadım demek istemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyungezer ayrıntılı inceledi hikayeyle ilgili bilgide vardı oyunla birlikte oyungezer ağustos alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amm-O-Matic -- 27 Ağustos 2011; 0:29:56 >
  • quote:

quote:

Anladım,silahları güncelleme yerine karakterin özelliklerini geliştiriyorsun,örneğin kollarını güçlendirirsen sniperla daha iyi vuruş yapıyorsun

Yok ya yanliz yazmisim pardon.silahlara eklentileri nasıl takiyoruz veya nasıl başka silahları alıyoruz anlamadım demek istemiştim

Her gördüğün yeri araştır. Hack'lenmeyi bekleyen onlarca oda var.
    Bazılarından eklenti çıkıyor. Bazı yan görevler ve tüccarlarda da bolca mevcut.
    Ben oyunun sonundayım, kullandığım silahların neredeyse tamamını upgrade edecek kadar malzeme buldum.

• Oyunda odalari gez diyorsunuz da mesela odayi actigimda karsima birisi ciksa kurtulma sansim yok.neredeyse 2 mermiyle oluyorum.kac kere geldi basima.catismalarda olmek cok kolay olmus.bu oyunun amaci catismaya girmemek artik girmeden gitmeye calisiyorum.bide oyungezerin sitesinde varmidir cunku bizim burda yok
  • Oyunun koleksiyoner versiyonunun gelmedigini ogrenince uzuldum acikcasi, Ingiltere'deki arkadasim alip yolladi neyse ki. Oyun mukemmel otesi, ister bodozlama catismaya girin, ister sessizce ilerleyin, isterseniz de karma bir karakter yaratin, tamamen secim sizde, alternatif yol cok. Eski oyunlarini oynayanlar mest olacaklar, eminim.

Bu arada oyunun adi Deus Ex: Human Revolution, baslik Assassin's Creed Revelations ile karismis =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 27 Ağustos 2011; 11:35:10 >
  • Arkadaşlar burada bir arkadaş incelemesini vermiş

http://forum.donanimhaber.com/m_52123565/tm.htm
  • Zevk almak için iyi bi ingilizceye gerek varmış.Daha çok hikaye anlatımına odaklı bi oyunmuş aksiyon için alınmamalıymış ama aksiyon bölümleri de oldukça zormuş.
  • hikayesi zaten cok iyidir Deus Ex serisinin. Ingilizceniz olmadan patir kutur aksiyon arayisindaysaniz az daha bekleyin her sene bikmadan oynadiginiz call of duty'e 2 ay kaldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.