Şimdi Ara

Deulcom'un haksız kazanç elde etme arzusu !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 aralık yada 2005 ocak aylarında İzmir Deulcom 'a bilgisayar ile ilgili bir kursa yazılmıştım. Kursa başlarken , kurs ücretinin tamamını eşit taksitlere bölerek senet olarak imzalatmışlardı.
    Kursa sadece 1 gün gidebildim ve ailevi nedenlerden dolayı (vefat ) kursu iptal ettirmek istediğimi belirttim.Üstelik ilk peşinatı da ödemiştim ve ödediğim parayı geri talep etmedim.
    Oradaki yetkili bayan(ismini hatırlamıyorum) durumumu anlayışla karşılayarak kaydımın iptal edileceğini söyledi . İzmir dışında ikamet ettiğim için telefonla öngörüşme yaptık , daha sonra yanına senetleri geri almaya gittiğim de ise senetlerin ana merkezde imha edileceğini kaygılanmaya gerek olmadığını belirtti , Bende samimiyetine güvenerekten durumu üstelemedim.
    Peki bugün ne oldu ? yıl 2011 ve bugün benim evime icra memurlar geldi !!! Daha önceden deulcom yetkilisinin samimiyetine güvenerekten , elden teslim almadığım senetleri bana 5-6 kat faizle ödetmeye kalkıyorlar. Hemde almadığım bir hizmet için .Kendilerini aradığımda yapabilecekleri birşey olmadığını ve avukatla irtibata geçmemi söylediler. (yani başlarından sağmaya çalışıyorlar ). Bana kurstan herhangi bir fatura yada sertifika verdiniz mi diye sorduğumda soruma cevap bile vermiyorlar . Eğer bahsetmiş oldukları hizmeti almış olsam zaten sonuna kadar haklılar hatta parayı tahsil etmekte geç bile kalmışlar. Ama ben bu hizmeti almadım ve bana bu parayı ödetmek istemeleri çok yanlış. Böyle davranmalarına bir anlam veremiyorum doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 5 Mayıs 2011; 21:41:40 >

• senin hatan senetleri almamak
  • Sen kursa yazılı olarak başvursaydın, kayıdının iptal edildiğini yazılı olarak isteseydin ve senetlerini de iade etmelerini isteseydin bunlar başına gelmezdi.

Yapacağın hadise, tüketici haklarına başvurmak, milli eğitim müdürlüğü kurslar bölümüne şikayet etmek, yani her yere şikayetlerde bulunmak inceleme talep etmek.

tutabiliyorsan bir avukat tut işlerin daha kolay yürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Sen kursa yazılı olarak başvursaydın, kayıdının iptal edildiğini yazılı olarak isteseydin ve senetlerini de iade etmelerini isteseydin bunlar başına gelmezdi.

Yapacağın hadise, tüketici haklarına başvurmak, milli eğitim müdürlüğü kurslar bölümüne şikayet etmek, yani her yere şikayetlerde bulunmak inceleme talep etmek.

tutabiliyorsan bir avukat tut işlerin daha kolay yürür

ben dilekçe verdim zaten kayıt iptali için. sadece senetlerin kendileri tarafından imha edileceğini söylediler . Bende deulcom un adına güvenerekten pek üstelemedim. nereden bileyim böyle olacağını.
    ama savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. yanlarına bırakmayacağım bunların .
  • çözüme ulaşamazsan bende izmirdeyim gidelim basalım orayı
  • hocam tüketici haklarına başvur, benzer durum kardeşimin dersanesinde başımıza gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

çözüme ulaşamazsan bende izmirdeyim gidelim basalım orayı

ülke olarak bulıunduğumuz bu basma dalma psikolojisi hayret verici derecede.
    verdiğin dilekçede karşı tarafın kabulüne dair herhangi kaşe veya bir imza varsa çok rahat kurtulursun gibime geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.