Şimdi Ara

Deü hukuk/anadolu hukuk/marmara hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler dostlar, bu üçünden biri gelecek tahmin ettiğim kadarıyla, bilen okuyan bu okullar hakkında bizi bilgilendirebilir mi, avantajları dezavantajları eğitimi falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• aga benim de böyle olacak tercihlerim büyük ihtimalle.8-15 k arası bekliyorum.yorumum bulunsun
  • Kanka bu üçlü arasından şehir tercihi yap. Ekoller dışında diğerleri aynı.

• Merhabalar, marmara hukukta öğrenciyim. Marmara hukuk kesinlikle çok kaliteli bir okul, hoca kalitesi inanılmaz iyi durumda. Bu okulun anadolu ve deu ile bir tutulması ise komik olmuş. Eğer İstanbul'da okumayla ilgili herhangi bir sıkıntın yoksa gözün kapalı tercih etmeni tavsiye ederim. Daha spesifik sorun varsa yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patabulous -- 13 Temmuz 2020; 16:52:21 >
  • Patabulous P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben marmara çok istiyorum ama tutmazsa diye deüden anadolu üni den dalan yatay geçiş yapabilir miyim

• YKS puanın yetmediği için ona yatay geçiş denmiyor sanırım. İsmini tam bilmiyorum fakat belli bir hesaplama ile geçme ihtimalin var. YKS puanın+ ortalaman hesaba katılıyor bildiğim kadarıyla. Emin değilim yine de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    Marmara hukuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Patabulous P kullanıcısına yanıt
    Hocam kampüs değişti öğrenciler rahatsız diyorlar doğru mu
  • İlk dönemde geçiş aşamasında belli başlı problemler yaşandı fakat son dönemde ben bir problem yaşamadım. Küçük bir kampüs, kalabalık ve beton dolu. Bu dezavantajlarına rağmen kadıköyün dibinde. Sırf kadıköyde olması bu dezavantajları götürüyor bence.
  • Maramara diğerleriyle kıyaslanamaz bile.Sıralıcak olursak maramara anadolu deu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.