Şimdi Ara

DEÜ HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
4
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir,bölüm,vb. hakkında aklınıza takılan soruları alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni binaya ne zaman geçeceksiniz?

• Sözde 10 yıldır yeni binaya taşınıyoruz fakat dekandan ve bazı hocalardan aldığımız bilgiler çerçevesinde yetişirse 2.dönemin sonunda(2.vize-final arası) yetismesse seneye

• Bende izmirdeyim fakülte felan bilgim var benim hedefte burası ygs lys netlerini sıralamanı yazarmısın geçen yıl bu aralar netlerin vs nasıldı

• İnş. kazanırsın
    YGS 53k
    Tr 28
    Mat 27
    Sos 32
    LYS 13k
    Mat 27
    Geo 11
    Edb 43
    Coğ 19

Sana önerim ygs de ilk 100k yap LYS kas benim hatam buydu ygs sıralama iyiydi fakat lysde kendi çapımda s.ctim çünkü denemelerde mat 35-40 arası Edb +50 geliyordu Geo cog aynıydı birazda heyecan yapınca düşük geldi. Yani LYS daha önemliymis benim arkadaşım 110kdan 9kya çekti bu orantıyla bnmde 5k civarı yapmam lazimdi Velhasıl ygs kasmayin gençler LYS ile yerlesiceksiniz.

• Hocam benimde hedefim orası şuan 11.sınıfım. Düzenli 3 saat çalışıyorum da çok zor oldu mu? Şuan netlerim 10-15 matematik 28-35 türkçe 28-32 sosyal. Ve son olarak seneye çok bi puan farkı olur mu seninle aşağı yukarı aynı neti yapsam kazanır mıyım?

• Hocam sosyale nasıl çalıştınız,neler çözdünüz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    Bilkent iktisat
    4 yıl önce açıldı
    Marmara hukuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11. Sınıfı çok kasa ama yavaştan ygs yi bitir
    Mat netini yukarı çek ve konu ayırt etme tüm konuları bitir
    Tr sos 30 üstü gelsin 12.sinifta 35 altına inme
    Siralama farkı bu sene çok oldu çünkü tm3e geçti hukuk
    Senin zamana ne olur hiç bilmiyorum çünkü sınav sorularının zorluğuna göre değişiyor

• spacestone kullanıcısına yanıt
    Hocam sosyal de sevdiğim tek ders coğrafyaydi tarih felsefe hiç çalışmadım derste dinlediğim kadarıyla girdim tarihe ara sira bakıyordum simetriden
    Genelde bölüm denemesi cozuyodum
    Final,fem,vb tüm denemeleri çözdüm diyebilirim sana önerim sen tarihi felsefeyi coğrafyayı hepsini bitir daha sonra piyasada bulabildigin tüm kaliteli denemeleri çöz
    Basarilar

• Hocam çok uçuk bi değişiklik olmaz değilmi? Türkçe edebiyatta ve sosyalde hakimiyetim iyi onlarıda yavaştan çalışıcam matematiğide konu özetli femden video izleyerek çözüyorum bi öneriniz var mı matematik için? Şimdilik 65-70 netteyim günde 3-4 saat çalışıyorum , bu istikrarla kazanabilirim değilmi?

• İnşallah bu şekilde devam edip yavaş yavaş netleri yukseltirsen kazanırsın

• İnşallah hocam günde 3-4 saat matematik çalışıyorum konu özetli femden

• Hocam simdi ben 3 sene sayisal okudum bu sene tm gectim trden 30 32 yapiyorum sosyal 18 20 mat 20 25 arasi fen 15 20 arasi geliyor.devlet kazanmak icin ne yapmaliyim gunde 150 soru cozuyorum

• Marmara 2. Öğretim mi deü hukuk mu . Tercihen izmir bana daha güzel geliyor ama üni farkı çok mu marmara ve deü arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andry Shevchenko -- 1 Şubat 2016; 17:42:53 >
  • Hedefim

• Updullah

• Andry Shevchenko kullanıcısına yanıt
    2. Öğretim hem harç parası hem ders saatleriyle dezavantajlı . Ben yazdım gelmedi bana suan iyiki de gelmedi diyorum hem bu dezavantajlar hem istanbulda kira yurt ücretleri yüzünden. Eğitim olarak deü Marmara gazı bence aynıdır. Puanda biraz üstte olmaları bence şehirden kaynaklı.

• Anadolu mu dokuz eylül mü hocam? Sadece eğitim olarak değil ortam vs. her yönden bakıldığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

Anadolu mu dokuz eylül mü hocam? Sadece eğitim olarak değil ortam vs. her yönden bakıldığında.
    quote:

Orijinalden alinti: Zaitan

Anadolu mu dokuz eylül mü hocam? Sadece egitim olarak degil ortam vs. her yönden bakildiginda.

Hocam anadolu mu dü?nüüyorsun? ygs kaç bin geldi?
  • Zaitan kullanıcısına yanıt
    Eskisehire hiç gitmedim nedenini bilmiyorum ama osys tercihlerime de almamistim. Bu konuda kesin ifadelerle kafanı karıştırmak istemem. Sana sadece izmirin güzel olduğunu söyleyebilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.