Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.863
Cevap
34
Favori
99.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Çok anlamlı ve epik bir oyun olmuş David Cage sen ne kral adamsın ya. Son sahnede aşırı duygulandım.


    Hank hamburgerci mekanında bekliyordu kendi kendine sonra arkadan Connor geldi. Hank şöyle baktı ondan sonra sarılması felan ah ulan içim parçalandı


    Oyunun müzikleri felan aşırı iyi. Hele şu Kara'nın müziği muazzam.

    Valla benim favori karakterim Connor oldu nedense mutlaka oynanması gereken oyunların arasında.

    Hankle düşman olduk intihar etti. Halbuki sadece doğruları söyleyip mantıklı davranmıştım




  • Efsane oyun olmuş. Herkes Connor demiş ama benim en sevdiğim karakter Chloe oldu

    Beyond Two Souls ve Heavy Rain oynamayan varsa onları da oynayın.



    Connor kaç kere öldü sayamadım ama en sonunda Markus devrimi başarmışken vurma şansım vardı vurmayıp aykırı oldum
    Markus devrimi şarkı söyleyerek başardı
    Alice,Kara ve Luther Kanada'ya ulaştı
    Hank intihar etti

  • Windmark kullanıcısına yanıt
    Ben oyunun başından beri Markus'çuydum. Hocam oyunu 2 gün önce bitirdim lakin diğer seçeneklerle de oynamak istiyorum. Ama yaptığımız seçimlerin olduğu diyagramlar silinmesin hepsi açık olsun istiyorum. Bölümü tekrar oyna diyerek bunu sağlayabiliyoruz sanırım ama yeni oyun dersek önceki oyunumuzdan kalan açılmış seçim diyagramları güme mi gidiyor? Güme gitmiyorsa ben yeni oyun diyerek bir daha bitirmek istiyorum. Yok eğer yeni oyun diyince o daha önce seçmiş ve açmış olduğum diyagramlar kaybolacaksa mecburen bölümü tekrar tekrar oynayacağım. Bana kesin bir bilgi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Ocak 2019; 11:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Malesef bilgim yok o konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    Test ettim. İster "Yeni Oyun" deyin, isterseniz herhangi bir bölümü yeniden oynayın, daha önce gerçekleştirdiğiniz seçimler silinmiyor. O an yapılan seçim mavi kutucuk içinde yer alıyor. O anda yapılmamış eylem daha önceki oyunlarda yapılmışsa beyaz kutucuk içinde ne yapıldığı yazıyor. Sonuç olarak akış diyagramı resetlenmiyor. Bu da böyle biline.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quantic dream bir daha ps4 exclusive yapmayacakmış doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür seçim yapılarak ilerlenen oyunları pek sevmem birisini seçince acaba diğerini seçseydim ne olurdu kısmı oyun keyfimi baltalıyor takıntılı bir insanım. normalde hikayeli oyunları daha çok severim. bu oyunu almayı düşünüyorum. ilerleme videolarına falan bakmadım. hiç spoiler almak istemedim. ne dersiniz farklı bir havası var mı beklenilenden iyi olduğu söyleniyor hep.
  • Connor adamdır, gerisi madam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilinchaci

    bu tür seçim yapılarak ilerlenen oyunları pek sevmem birisini seçince acaba diğerini seçseydim ne olurdu kısmı oyun keyfimi baltalıyor takıntılı bir insanım. normalde hikayeli oyunları daha çok severim. bu oyunu almayı düşünüyorum. ilerleme videolarına falan bakmadım. hiç spoiler almak istemedim. ne dersiniz farklı bir havası var mı beklenilenden iyi olduğu söyleniyor hep.
    Daha önce Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond Two Souls oyunlarından birini oynadınız mı? Ben de hepsini değil sadece Fahrenheit'ı oynamıştım. Aksiyon sahneleri olarak beni 2005 oyunu Fahrenheit kadar etkilememişti. Ama bu oyunda dram var mı var, müzik var mı var, atmosfer var mı var, sonra ne olacak diye merak uyandıran gizem var mı var. Çok iyi diyemem ama kötü de diyemem. Quick Time Event kontrollerinden de rahatsız olmuyorsanız bir bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LinkX

    Quantic dream bir daha ps4 exclusive yapmayacakmış doğru mu?
    doğruymuş hocam david cage açıklama yapmış artık bğtğn platformlara oyun çıkartıcaz diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    onları oynamadım zaten heavy rain beğenenler bu oyun daha iyi diyor. yapımcısı aynı galiba bu oyun da. başka bir evrende geçiyormuş gibi androidler falan. ve oyun bu atmosferi çok iyi yaşatıyor mu önemli olan o. müzikleri güzelse bir de dram varsa beğenirim. çıkmadan demosunu oynamıştım kontrolleri hoşuma gitmemişti. o yüzden aklımın bir kenarında kaldı bu oyun.
  • Mükemmel bir oyundu ama bu firmadan bir daha böyle sağlam bir oyun görmeyiz herhalde. Sony ile olan anlaşmaları sona ermiş gidip telefon oyunu yapan Çinli bir firma ile anlaşmışlar. Bundan sonra cep telefonu oyunları yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Allah muhabbetinizi arttırsın fakat ben farklı birşey soracağım. Bu oyun PSN Store'de neden yok. Daha doğrusu Türkçe'si neden yok. Daha önce vardı. Bu oyunu aranızda oynamayıp satmak isteyen var mıdır?

    Aynı şekilde Heavy Rain ve Beyond Two Souls'a da talibim. Uygun fiyatlı satacak olan olursa rica edeceğim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yazarcokaydin

    Arkadaşlar Allah muhabbetinizi arttırsın fakat ben farklı birşey soracağım. Bu oyun PSN Store'de neden yok. Daha doğrusu Türkçe'si neden yok. Daha önce vardı. Bu oyunu aranızda oynamayıp satmak isteyen var mıdır?

    Aynı şekilde Heavy Rain ve Beyond Two Souls'a da talibim. Uygun fiyatlı satacak olan olursa rica edeceğim...
    Oyunların bölgelere bağlı CUSA kodları olur. Detroit TR PSN de Türkçe Altyazılı. PSN4.com sitesi üzerinde oyunu bulunuz. UK PSN, RUS PSN veya BAE PSN gibi diğer PSN storelerin bazılarında da oyunların CUSA kodları TR PSN ile aynı ise oyun Türkçe olur.

    Şimdi baktım oyun Birleşik Arap Emirliklerinde de Türkçe CUSA Kodları aynı. Yalnız UK PSN ile farklı orada Türkçe değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 21 Şubat 2019; 9:48:49 >




  • Cusa kodu nedir, nereden bulunu? Onu belirtirseniz sevinirim. Bir de us'de oyun çok uygun şuanda 100 lira civarına geliyor ama orada türkçe mi emin olamıyorum? Cusa kodu bulursam anlarım belki. Belki de siz bakıp söylersiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yazarcokaydin

    Cusa kodu nedir, nereden bulunu? Onu belirtirseniz sevinirim. Bir de us'de oyun çok uygun şuanda 100 lira civarına geliyor ama orada türkçe mi emin olamıyorum? Cusa kodu bulursam anlarım belki. Belki de siz bakıp söylersiniz
    psn4.com sitesine giriniz oyunu aratınız. Oyunun üzerinde psn den al seçeneği olan bölgede mause yi beklettiğinizde browserdan CUSA kodları gözüküyor. Ya da mesela usa psn sotore de aynı şekilde gözükür. Türkiye PSN ile aynı ise iş tamamdır.




  • Tamamdır hallettim çok teşekkür ederim...
  • Oyundaki tüm Trophy'leri toplamak istiyorum ancak bunu mümkün olduğunca kısayoldan yapmak istiyorum. Oyunu 2 kez baştan sona bitirdim. Daha sonra da bazı bölümleri birkaç hatta daha fazla kez bitirdim farklı sonuçları görmek ve bazı trophy'leri almak için. Ancak alamadığım 5 Trophy kaldı. Bunlardan birini alabilmek için
    Connor'un defalarca ölüp ölüp tekrardan geri gelmesi gerekiyor. Ben oyunda 1 kez öldürmüştüm Hank'i kurtarırken. Daha sonradan oynadıklarımda ise 3-4 yerde öldürtmüştüm Connor'u. Ancak bu 3-4 kez öldürdüklerim sayıldı mı? Çünkü bunları oyun içindeki bölümleri rastgele seçerek yaptım ve bölüm-görev bitip kaydolunca çıktım ana menüye döndüm.
    İnşallah oyun bana bu trophy için baştan oyna demez.

    Başka bir Trophy'de daha sorunum var.
    Markus'un Stratford Kulesinde yayın yapmak için girerken alarmı çalıştırmaması ve kayıp vermemesi gerekiyor. Güvenliğe numara çekiyorum ve bayıltıyorum. Yayın odasına girince biri kaçmaya kalkıyor bağışlasam da SWAT ekibi geliyor bağışlamayıp vursam da geliyor. Sonuç olarak Simon yaralanıyor ve en iyi ihtimalle terasta onu yaralı olarak geride bırakmak zorunda kalıyouz. Ama Youtube'da bakıyorum eleman yaptıklarımın aynını yapıyo ama SWAT ekibi gelmiyor.
    Anlamadım gitti bu işi.


    Connor'un aykırı olup diğer androidleri aykırı yaptığı trophy'yi alabilmek için yine oyunu baştan bitirmek gerekecek ama aynı zamanda herkesin sağ salim devam ettiği altın trophy'yi almak için Connor'un sürekli ölüp ölüp geri gelecek olması sıkıntı.


    Nasıl yapacağım bu işi. 2 kez daha bitirmem ben bu oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Connor
    her fırsatta öldü ve geri döndü kupası ile Hank'in intihar etme kupası için baştan oynaman gerekiyor.
    Diğer hiç bir kupa için baştan oynaman gerekmiyordu. Aynı şekilde bir kaç dergiyi de bu şekilde 3 bölüm civarı geriden gelerek çıkartabiliyorsun. Aynı yerde hikayenin gidişine göre farklı dergiler oluyor çünkü.
    Oyunu baştan oynayacağında
    Kara ile kız otobanda karşıya geçmeye çalışırlarken hiç birşeye basma ve kara ölsün. Bu şekilde yapınca kara ile olan tüm bölümler iptal olmuş oluyor. Oyun baya bir kısalıyor.

    Senin oyuna baştan başlaman lazım
    Özellikle connoru her fırsatta öldüreceksin ve hankin intihar etme kupasını almadıysan en sıkıntılı kupa o bence. Sürekli hank'e muhalefet olacaksın sinirlendireceksin vs. Sahilde konuştuğunuz bölüme geldiğinde oradaki konuşmalar sırasında hank düşman olmaz ise intihar etmenin kilidi açılmıyor.




  • Merhaba Artık oynamayan satmak isteyen olursa iletişime geçebilir.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.