Şimdi Ara

Detaylı Urbanears Zinken İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünü D&R'dan Aldım Tek Renk Vardı. Kutu İçersinden Kulaklık Ve Kablosu Çıktı

http://i.hizliresim.com/5MaWER.jpg

Malzeme Kalitesi (Kulaklık) : Kulaklık Çok Hoş Görünüyor Fakat Sivri Bir Şeye Çok Hafif Bile Sürtünse Çizileceğini Düşünüyorum Onun Dışında Olumsuz Yorumum Yok Malzemeden Çalınmamış
    (Edit: Resimdeki Beyaz Nokta Çekim Hatasıdır Süngerde Yırtık Yoktur)

http://i.hizliresim.com/zrj6mY.jpg

Malzeme Kalitesi (Kablo) : Kabloda Eski Ev Telefonlarından Hatırladığımız Sarmal Kablo Var ki Bu Müthiş Birşey Yaklaşık 3 Metreye Ulaşabiliyor Kablo. Kalite Olarak Yine Malzemeden Kısılmamış Kolay Kolay Yipranmaz Sert Plastik Bir Ucu 3.5 Mm Bir Kısmı 6.3Mm (Mikrofonlu)

http://i.hizliresim.com/vn6M6R.jpg

Süngerler : Bu Fiyat Klasmanında Ve Biraz Dahada Üstünde En Rahat Süngerler Bunda Diyebilirim Yaklaşık 2 Saat Takılı Kaldıktan Sonra Yavaş Yavaş Kulak Uyuşuyor Gayette Kaliteli Süngerler

http://i.hizliresim.com/yL6b9j.jpg

Boyuna Asınca Nasıl ? : Çok Rahat Değil Çünkü Açık Durmuyor Sağa Sola Kafanızı Rahat Çeviremiyorsunuz

PERFORMANS: Öncelikle Şunu Söyleyelim; Kulaklık Nereye Uzatırsanız Oraya Gidiyor Tamamen Ekolayzır Ayarlarından Etkileniyor. Note 3 Ve M9 Üzerinde Denedim Kulaklığı

Note 3 Tam Olarak Besliyor Diyemem Ama %80 Civarında Performans Veriyordur

M9 a Geldiğimiz Zaman İşler Değişiyor Kulaklık Canavara Dönüşüyor Hiçbir Ekolayzır Ayarı Yapmadan Basslarda Kulağım Titriyordu

Şimdi Şöyle Söylemek Gerekirse Hiçbir Ekolayzır Ayarı Yapmadan Son Ses Dilerseniz Kulaklıkta Sesler Birbirine Karışıyor Dinleyemiyorsunuz

Ama Diyelim ki Bütün Ayarlar Mükemmel : (10 Üzerinden Max 300 TL Segmentte) (Bu Puanlamalar M9 İle Geçerlidir)

Midler : 8 Diyebilirim Rahatça
    Tizler: 10
    Bass: 10

Şimdi Bu Puanlar Abartılı Gelebilir Ama Üstte Yazdığım Gibi Bütün Ekolayzır Ayarları Müziğe Uygun Yapılırsa Bu Değerler Geçerli

Şimdi Gelelim Normal Tak - Oynat Performansa

Midler : 6
    Tizler: 7
    Basslar: 10 Rahatça Söyleyebilirim

Tek Şikayetçi Olduğum Kısım M9da Sesi Çok Fazla Açtığımızda (Kulağı Acıtma Safhasına Geldiğinde) Ne Yaparsanız Yapın Bazı Parçalar Karışıyor Note 3 de Buna Rastlamadım (Tam Beslemediği İçin Ama Benim Gibi Bir Hayvan Değilseniz Zaten Sesi Bu Kadar Açmazsınız

Herhangi bir Sorunuz Olursa Sorabilirsiniz

Not:Kulaklık 2 Günlüktür Ve Burn İn Yapılmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnceleme güzel olmuş. Ben de kendi yorumlarımı yazayım bir Sony 10RC kullanıcısı olarak.

Düz equalizer'le deniyorum, ama oynayınca da pek değişmedi.
    Urbanears Plattan'daki kadar boğukluk yok, ama vokalin sesi yani midler çok düşük geldi bana. Çok derinden, uzaktan geliyor, hafif boğukluk var gibi.
    Basslara çok dikkat edemiyorum ben, zaten rock dinliyorum. Ama kulak titretmiyor, ortadan ve biraz derinden geliyor bunlar da.
    Cihaz iPhone 5S, müzikler Spotify 320kbps.

Diğer Urbanears'larda olduğu gibi tasarım ve malzeme güzel, ama ses kalitesi bence vasat. AKG ve Sony ilk tercihim olurdu. ZX610'un bundan çok daha iyi ses verdiğini düşünüyorum, hatta belki ZX310'la kıyaslanabilir.

Ayrıca kafam çok büyük olmamasına rağmen her takışımda kafamı sıkıyor. Daha önce AKG K404'te bile olmamıştı, Urbanears Plattan da hafif sıkmıştı ama bunun kadar değil.

Almayı düşünenlere tavsiyem AKG ve özellikle Sony'e bakmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İnceleme güzel olmuş. Ben de kendi yorumlarımı yazayım bir Sony 10RC kullanıcısı olarak.

Düz equalizer'le deniyorum, ama oynayınca da pek değişmedi.
    Urbanears Plattan'daki kadar boğukluk yok, ama vokalin sesi yani midler çok düşük geldi bana. Çok derinden, uzaktan geliyor, hafif boğukluk var gibi.
    Basslara çok dikkat edemiyorum ben, zaten rock dinliyorum. Ama kulak titretmiyor, ortadan ve biraz derinden geliyor bunlar da.
    Cihaz iPhone 5S, müzikler Spotify 320kbps.

Diğer Urbanears'larda olduğu gibi tasarım ve malzeme güzel, ama ses kalitesi bence vasat. AKG ve Sony ilk tercihim olurdu. ZX610'un bundan çok daha iyi ses verdiğini düşünüyorum, hatta belki ZX310'la kıyaslanabilir.

Ayrıca kafam çok büyük olmamasına rağmen her takışımda kafamı sıkıyor. Daha önce AKG K404'te bile olmamıştı, Urbanears Plattan da hafif sıkmıştı ama bunun kadar değil.

Almayı düşünenlere tavsiyem AKG ve özellikle Sony'e bakmaları.

Evet Çok Baskı Uyguluyor Benim de Kafam Küçük Olmasına Rağmen
    Bu Arada İlk Mesaja Yazmayi Unutmuşum ; Kullandığım Format M4A

Teşekkürler Hocam Yorumunuz İçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.