Şimdi Ara

Detaylı Ranked AD Nidalee Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Essence Reaver açıklamasının doğru olduğundan emin misin?

evet doğru yazdım mana ihtiyacımızı karşılamasıyla çok işimize yarıyor bu item

''Av'' işaretini vermek ve takımımıza destek olacak canı vermemiz için mutlaka alıyorum müthiş bir teamfight yöneticisi yapıyor bu item bizi

Karışmamış mı bu şimdi?
  • quote:

quote:

quote:

Essence Reaver açıklamasının doğru olduğundan emin misin?

evet doğru yazdım mana ihtiyacımızı karşılamasıyla çok işimize yarıyor bu item

''Av'' işaretini vermek ve takımımıza destek olacak canı vermemiz için mutlaka alıyorum müthiş bir teamfight yöneticisi yapıyor bu item bizi

Karışmamış mı bu şimdi?

karışmış haklısın biraz düzenlemem gerekiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shortcut

Selam dostum öncelikle sağol güzel bir rehber olmuş. Peki mesela demişsin ya mr çıkmış rakibe void staff anladım mryi penetrate ediyorsun ama adam mr köklemişse ad olarak lw çıksak? Zaten armoru az olacak daha da fazla vuramaz mıyız?

nidalee'nin ana hasar kaynağı kaplan formundaki q'sundan geliyor bu yetenek çoğu zaman kritik olduğu ve ad'den aldığın için infinity lw'den daha etkili oluyor düşüncesindeyim

Denerim dostum sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eline sağlık ad nidalee daha denememiştim öğrenmiş oldum,

• çok güzel qnq eline sağlık

• Eline saglik güzel rehber olmuş. Matchuplar eklenebilir mesela jax gelince napıyoruz gibi

• Eline saglik.
  • Ulan birirsi ad nidalee güzelim heroyu mahvettiniz.Bence ap daha çok işi görür.Güzelim q skilinin ap ratiosu varken...
  • Lanede Darius'u ezdim AD Nidalee ile ulan boru mu?
  • veri stronk kda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepw

Ulan birirsi ad nidalee güzelim heroyu mahvettiniz.Bence ap daha çok işi görür.Güzelim q skilinin ap ratiosu varken...

son rework ile kaplan modundaki hasar hayvan gibi oldu. zaten mızrağın genişliği de azaldı baya. artık melee assassin'e dönüştü. öyle uzaktan yarıya indirme yok artık ki daha mantıklı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

veri stronk kda

lonkept y u do dis bundan başka brezilya ingilizcesi bilmiyorum kusura bakma da biz plat'ız abi ne yapacaksın senin gibi season 1den 2den beri değil season 4'ün başından beri ad nidalee oynuyoruz ben buralara 2 win 15 losedan geldim ^^
  • Biliyorum ama ne biliyim içimde kötü bir is var.Nerf yiycek kesinlikle ve ap yavaş yavaş ağırlığı koymaya başlayacak.Çünkü cidden teq atıyor...
  • eline sağlık hocam deniyeceğim çok ilgimi çekerdide nasıl oynucamı bilemezdim
  • en yakın zamanda deniyorum hocam eline saglık
  • Ben top lane AD Lulu ile çoğu zaman ct yemediğim sürece adamları maymun ediyorum. Hele ki mid giderken kata ve akali gelince tadından yenmiyor. Maviyi de jungle a bırakıyorum oh mis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Ben top lane AD Lulu ile çoğu zaman ct yemediğim sürece adamları maymun ediyorum. Hele ki mid giderken kata ve akali gelince tadından yenmiyor. Maviyi de jungle a bırakıyorum oh mis...

Luluyu ben sadece ad oynuyorum topta. Çok zevkli oynaması 2 tane pentam var suana kadar ad lulu ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanatakan2

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Ben top lane AD Lulu ile çoğu zaman ct yemediğim sürece adamları maymun ediyorum. Hele ki mid giderken kata ve akali gelince tadından yenmiyor. Maviyi de jungle a bırakıyorum oh mis...

Luluyu ben sadece ad oynuyorum topta. Çok zevkli oynaması 2 tane pentam var suana kadar ad lulu ile

Henüz triple ı aşamadık Lulu ile pentam zaten hiç yok

• Benim build. Kana susamış mahvolmus runaanın kasırgası saldırı hızlı ayakkabı ebedi kılıç son item de genellikle koruyucu melek çıkıyorum. Belki işine yarar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanatakan2

Benim build. Kana susamış mahvolmus runaanın kasırgası saldırı hızlı ayakkabı ebedi kılıç son item de genellikle koruyucu melek çıkıyorum. Belki işine yarar :)

Botrk, pd, ie, duruma uygun bot, static,kanasusamıs ya da mr resist veren saldırı itemi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.