Şimdi Ara

Detaylı N96 İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
18.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dalgıç murat

arkadaşım 500-600 tl farklık hiç bişey yok mu diyosun ..ben n95 8gb teli 8 ay kullandım nasıl olduğunu çok iyi biliyorum sana 20 adet fark yazdım sadece videosu bile yeter diyorum fark için ..yazdıklarımın hıçbirini n95 8gb da yok....sana göre fark olması için ne yapması lazım TANSİYON ÖLÇÜP ŞEKERİNE Mİ BAKMASI GEREK ..senin n96 alman benim cebime para koymazki ister al ister alma senin bileceğin bişey ..ama benim şu ana kadar kullandığım tellerin içinde en memnun olduğum en iyisi n96
    quote:

Orjinalden alıntı: hata_I

hocam süper oluş eline sağlık hala aklımda var n95 8gb dan n96 ya geçeyim mi diye ama çok fazla bir fark göremedim yinede. Özellikle 500-600 ytl farklık hiçbirşey yok.

İsteyen biri de N96 almamak için 30 neden sayabilir, yeterki görmek istensin o nedenler ;)

• boş konuşuyosun arkadaşım paran yoksa tabi alamazsın tek sebep o sen kullanmadığın tel i nebilicenki
    quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

arkadaşım 500-600 tl farklık hiç bişey yok mu diyosun ..ben n95 8gb teli 8 ay kullandım nasıl olduğunu çok iyi biliyorum sana 20 adet fark yazdım sadece videosu bile yeter diyorum fark için ..yazdıklarımın hıçbirini n95 8gb da yok....sana göre fark olması için ne yapması lazım TANSİYON ÖLÇÜP ŞEKERİNE Mİ BAKMASI GEREK ..senin n96 alman benim cebime para koymazki ister al ister alma senin bileceğin bişey ..ama benim şu ana kadar kullandığım tellerin içinde en memnun olduğum en iyisi n96
    quote:

hocam süper oluş eline sağlık hala aklımda var n95 8gb dan n96 ya geçeyim mi diye ama çok fazla bir fark göremedim yinede. Özellikle 500-600 ytl farklık hiçbirşey yok.

İsteyen biri de N96 almamak için 30 neden sayabilir, yeterki görmek istensin o nedenler ;)

• quote:

boş konuşuyosun arkadaşım paran yoksa tabi alamazsın tek sebep o sen kullanmadığın tel i nebilicenki
    quote:

quote:

quote:

Telefonumu yaklaşık 1 ay önce aldım ve emin olki bir telefona 1 milyarın üstü bir para veriyorsam 200 ytl de üstüne koyabilirdim ;) neden daha yavaş bir işlemciye, daha düşük bir pile ve kullanılamayacak bir televizyona 200 ytl fazladan para vereyim? Gps e 30 saniye daha erken bağlanıyor diye mi? ya da ayda bir en fazla 5 dklık çektiğim, her şeyini çok da güzel anlayabildiğim, çok net olan videonun daha kaliteli olup da her gün en az 10 tane çektiğim fotoğrafın daha kalitesiz olması için mi? Lütfen güldürmeyin beni, verdiğiniz parayı haklı çıkarmak için bu kadar çabalamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 9 Aralık 2008; 0:21:16 >

• boş konuşmaya devam ediyosun fotosuna kalitesiz demen senin şahsi görüşün çok güzel çekiyor ve n95 den aşağı değil üstünlüğü var şu anda yeni yazılım güncellesi çıktı..bana n95 8gb nin 30 saniyede gps ye bağlandığı yalanını söyleme ben 8 ay kullandım o telefonu 40 dakika uydu aradığım zamanları biliyorum ben..işlemcisinin yavaş olduğu ise senin yalanın araştır öyle konuş..tv sinin yakında devreye girdiini göreceksin,video konusu ise en önemli konu sen kendi ailene sor bakalım sesli canlı haraketli kalıteli hatıra olarak çekilmiş videolar mı yoksa fotoğraflarmı daha önemli (şuanda n96 foto su daha iyi n95 den)..eğer foto amaçlı telefon istiyosan samsung innov 8 alacaktın dostum niye n95 aldınki,ben innov8 de kullandım fotoda bizimkilerden daha üstün bir tel ama sadece fotoda..ve son konu ise ben verdiğim parayı haklı çıkarmaya çalışmıyorum o senin görüşün aksine sen kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun 400-500 daha verip n96 alamadığın için...
    quote:

quote:

boş konuşuyosun arkadaşım paran yoksa tabi alamazsın tek sebep o sen kullanmadığın tel i nebilicenki
    quote:

quote:

quote:

Telefonumu yaklaşık 1 ay önce aldım ve emin olki bir telefona 1 milyarın üstü bir para veriyorsam 200 ytl de üstüne koyabilirdim ;) neden daha yavaş bir işlemciye, daha düşük bir pile ve kullanılamayacak bir televizyona 200 ytl fazladan para vereyim? Gps e 30 saniye daha erken bağlanıyor diye mi? ya da ayda bir en fazla 5 dklık çektiğim, her şeyini çok da güzel anlayabildiğim, çok net olan videonun daha kaliteli olup da her gün en az 10 tane çektiğim fotoğrafın daha kalitesiz olması için mi? Lütfen güldürmeyin beni, verdiğiniz parayı haklı çıkarmak için bu kadar çabalamaya gerek yok.

• yazılım güncellesi çıktı..bana n95 8gb nin 30 saniyede gps ye bağlandığı yalanını söyleme ben 8 ay kullandım o telefonu 40 dakika uydu aradığım zamanları biliyorum ben..işlemcisinin yavaş olduğu ise senin yalanın araştır öyle konuş..tv sinin yakında devreye girdiini göreceksin,video konusu ise en öne boş konuşmaya devam ediyosun fotosuna kalitesiz demen senin şahsi görüşün çok güzel çekiyor ve n95 den aşağı değil üstünlüğü var şu anda yeni mli konu sen kendi ailene sor bakalım sesli canlı haraketli kalıteli hatıra olarak çekilmiş videolar mı yoksa fotoğraflarmı daha önemli (şuanda n96 foto su daha iyi n95 den)..eğer foto amaçlı telefon istiyosan samsung innov 8 alacaktın dostum niye n95 aldınki,ben innov8 de kullandım fotoda bizimkilerden daha üstün bir tel ama sadece fotoda..ve son konu ise ben verdiğim parayı haklı çıkarmaya çalışmıyorum o senin görüşün aksine sen kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun 400-500 daha verip n96 alamadığın için...

• Bir kere, telefonun parayla alakası yoktu, teknosa'dan 1325 ytllik hediye çekim vardı yani istediğim telefonu alabilirdim para verememekle alakası yok. Sen gps e bağlanmayı bilmiyorsan burda telefonun bir suçu yok. En fazla 2 dakika sürüyor ki o da her tarafın evlerle dolu olduğu dar bir sokakta. Tv si 3g ile birlikte gelmeyecek, tamamen başka bir şey ve daha çok uzun süre geleceğini sanmıyorum. 3d hızlandırıcı yok ki bu da ngage oyunlarını direk ilgilendiren bir şey. Telefonun işlemcisi N95 8gb a , N82 ye, N81 e göre en yavaş işlemci. Ayrıca videoları çekip tv ye bağladığımda çok da güzel her şeyi anlayabiliyorum, sanki n95 le çekilen videodan hiçbir şey anlaşılmıyormuş gibi konuşuyorsun. Ayrıca madem fotoğrafına kötü demem benim görüşüm, videosuna iyi demen de senin görüşün.

yazılım güncellesi çıktı..bana n95 8gb nin 30 saniyede gps ye bağlandığı yalanını söyleme ben 8 ay kullandım o telefonu 40 dakika uydu aradığım zamanları biliyorum ben..işlemcisinin yavaş olduğu ise senin yalanın araştır öyle konuş..tv sinin yakında devreye girdiini göreceksin,video konusu ise en öne boş konuşmaya devam ediyosun fotosuna kalitesiz demen senin şahsi görüşün çok güzel çekiyor ve n95 den aşağı değil üstünlüğü var şu anda yeni mli konu sen kendi ailene sor bakalım sesli canlı haraketli kalıteli hatıra olarak çekilmiş videolar mı yoksa fotoğraflarmı daha önemli (şuanda n96 foto su daha iyi n95 den)..eğer foto amaçlı telefon istiyosan samsung innov 8 alacaktın dostum niye n95 aldınki,ben innov8 de kullandım fotoda bizimkilerden daha üstün bir tel ama sadece fotoda..ve son konu ise ben verdiğim parayı haklı çıkarmaya çalışmıyorum o senin görüşün aksine sen kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun 400-500 daha verip n96 alamadığın için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 9 Aralık 2008; 13:13:36 >

• kendini kandırma almışın bikere şimdi n95 i yapacak bişeyin yok sen yenisin ben 8ay kullandım herşeyini iyi biliyorum n93 den n96 ya kadan hepsini kullandın96 çıktıında bende n95 8gb vardı aynen bende senin gibi düşünüyodum değmez fazla paraya dedim gittim innov 8 aldım ama fotodan başka öne çıkan bişeyi yok hemen sattım ve almam dediğim n96 yı inceledim ama alıcı gözü ile ve aldım ve ister inan ister inanama yemin ederim en memnun olduğum telefon şuanda ngage hızlandırıcısı olmadan oyun oynanmıyomu .benim zaten oyunla işim yok ama n96 hakkındaki topicdeki bytekin arkadaş işi iyi bilenlerden ve arada pek fark olmadığını söylüyo ..ve işlemcisinin yavaş olduğu senin görüşün dostum ben heriki telide kullandım hiç fark yok ..3g reklamlarını iyi izle tv den sözediyor...son olarak ben n95 8gb nin videosu kötü demedim hele innov8 ile mukayese edilmeyecek kadar iyi ama n96 ya göre konuştum ben bende hepsınin video ları var görünen köy kılavuz istemez foto örnekleride var pc de benim gözüm görüyor yeni yazılımı yükledim seni inandırmaya mecbur diilim ama fotsu şuanda mükemmel....ayrıca n95 ilk çıktıında fotosu güzel diildi zamanla yeni yazılımlarla iyileştirildi ...ayrıca aldın telefonu bikere satmaya kalksan telefoncu 600 den fazla vermez öyüzden satma zaten kullan zarar etme n98 i bekle derim...iyi bayramlar dostum

Bir kere, telefonun parayla alakası yoktu, teknosa'dan 1325 ytllik hediye çekim vardı yani istediğim telefonu alabilirdim para verememekle alakası yok. Sen gps e bağlanmayı bilmiyorsan burda telefonun bir suçu yok. En fazla 2 dakika sürüyor ki o da her tarafın evlerle dolu olduğu dar bir sokakta. Tv si 3g ile birlikte gelmeyecek, tamamen başka bir şey ve daha çok uzun süre geleceğini sanmıyorum. 3d hızlandırıcı yok ki bu da ngage oyunlarını direk ilgilendiren bir şey. Telefonun işlemcisi N95 8gb a , N82 ye, N81 e göre en yavaş işlemci. Ayrıca videoları çekip tv ye bağladığımda çok da güzel her şeyi anlayabiliyorum, sanki n95 le çekilen videodan hiçbir şey anlaşılmıyormuş gibi konuşuyorsun. Ayrıca madem fotoğrafına kötü demem benim görüşüm, videosuna iyi demen de senin görüşün.

yazılım güncellesi çıktı..bana n95 8gb nin 30 saniyede gps ye bağlandığı yalanını söyleme ben 8 ay kullandım o telefonu 40 dakika uydu aradığım zamanları biliyorum ben..işlemcisinin yavaş olduğu ise senin yalanın araştır öyle konuş..tv sinin yakında devreye girdiini göreceksin,video konusu ise en öne boş konuşmaya devam ediyosun fotosuna kalitesiz demen senin şahsi görüşün çok güzel çekiyor ve n95 den aşağı değil üstünlüğü var şu anda yeni mli konu sen kendi ailene sor bakalım sesli canlı haraketli kalıteli hatıra olarak çekilmiş videolar mı yoksa fotoğraflarmı daha önemli (şuanda n96 foto su daha iyi n95 den)..eğer foto amaçlı telefon istiyosan samsung innov 8 alacaktın dostum niye n95 aldınki,ben innov8 de kullandım fotoda bizimkilerden daha üstün bir tel ama sadece fotoda..ve son konu ise ben verdiğim parayı haklı çıkarmaya çalışmıyorum o senin görüşün aksine sen kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun 400-500 daha verip n96 alamadığın için...

• inceleme için teşekkürler
  • kendini kandırma almışın bikere şimdi n95 i yapacak bişeyin yok sen yenisin ben 8ay kullandım herşeyini iyi biliyorum n93 den n96 ya kadan hepsini kullandın96 çıktıında bende n95 8gb vardı aynen bende senin gibi düşünüyodum değmez fazla paraya dedim gittim innov 8 aldım ama fotodan başka öne çıkan bişeyi yok hemen sattım ve almam dediğim n96 yı inceledim ama alıcı gözü ile ve aldım ve ister inan ister inanama yemin ederim en memnun olduğum telefon şuanda ngage hızlandırıcısı olmadan oyun oynanmıyomu .benim zaten oyunla işim yok ama n96 hakkındaki topicdeki bytekin arkadaş işi iyi bilenlerden ve arada pek fark olmadığını söylüyo ..ve işlemcisinin yavaş olduğu senin görüşün dostum ben heriki telide kullandım hiç fark yok ..3g reklamlarını iyi izle tv den sözediyor...son olarak ben n95 8gb nin videosu kötü demedim hele innov8 ile mukayese edilmeyecek kadar iyi ama n96 ya göre konuştum ben bende hepsınin video ları var görünen köy kılavuz istemez foto örnekleride var pc de benim gözüm görüyor yeni yazılımı yükledim seni inandırmaya mecbur diilim ama fotsu şuanda mükemmel....ayrıca n95 ilk çıktıında fotosu güzel diildi zamanla yeni yazılımlarla iyileştirildi ...ayrıca aldın telefonu bikere satmaya kalksan telefoncu 600 den fazla vermez öyüzden satma zaten kullan zarar etme n98 i bekle derim...iyi bayramlar dostum

• dalgıç murat bu kadar tel kullanmışsın ama daha teknolojiler hakkında yeterli bilgin yok 3g geldiğinde bütün 3g destekleyen tellerle tv izlenebilecek.n96 da olan dvb-h tv tuner özelliği yurt dışında kullanılıyor türkiyeye gelmesi 2-3 yılı bulur.birçok arkadaş bu teli gereksiz bir model olarak görüyor.sense aksini iddaa ediyorsun.senin beğenmeğin 500 milyona 2 .el temiz k850i alırsın.kullandığın telden daha karizmatiktir.daha iyi fotoğraf çeker vede daha iyi müzik dinlersin.

ama karasal yayın ücretsiz bir olaydır radyo dalgalrın görüntülü olanı uydudan ama türkiye gelmesi daha kesin belli bir yıl yok

3g kulnmak için 1000 kontür yüklüyecen veya hatlı kunnncan no yu bu kadar basit eeeeeee artık saabncının tanıdığı filan olmak lazım o kdar oarayı kontür paarsı fatura parası ödemek için
  • senin görüşün o foto hariç 8mp teller hariç video gps vs. n96 rakibi yok senin sözünü ettin telefonlarda dahil (döküde satılıyolar onlar) hepsinin osuruğunu keser ve 1 düzine alır onlardan k850 i 6500 slide ile bile boy ölçüşemez çalıştıım yerde kıyaslamasını yaptık dostum s.e. tellerin en iyisinin bile video çözünürlüğü 320x240 ı geçmiyo o tel de yeni çıkan 8mp olanı neyi kıyaslıyosun sen kardeşim dünyada ve türkiyede en çok satan teller rakamına bak SE motoroladan bile geride nokia geçen yıl 100 milyon tel satmış samsung,se.motorola ,lg,siemens,vs toplam satişları 20 milyon ...madem telleriniz bukadar iyi niye yerlerde sürünüyolar ikinci elleri niye geberik satmaya kalk çoğü telefoncu almıyo bile YA NOKİA düşünün bikere...ayrıca n96 beğenmiyosunuz madem NE İŞİNİZ VAR N96 TOPİĞİNDE niye ilgileniyosunuz bukadar ??????hayranlık olmasın sakın
    quote:

Orjinalden alıntı: ax

dalgıç murat bu kadar tel kullanmışsın ama daha teknolojiler hakkında yeterli bilgin yok 3g geldiğinde bütün 3g destekleyen tellerle tv izlenebilecek.n96 da olan dvb-h tv tuner özelliği yurt dışında kullanılıyor türkiyeye gelmesi 2-3 yılı bulur.birçok arkadaş bu teli gereksiz bir model olarak görüyor.sense aksini iddaa ediyorsun.senin beğenmeğin 500 milyona 2 .el temiz k850i alırsın.kullandığın telden daha karizmatiktir.daha iyi fotoğraf çeker vede daha iyi müzik dinlersin.

• diğer özelliklerini say bakalım neymiş bende baktım özelliklerine iş amaçlı bir tel ve150 gram 5 mp optik zom dan bahsetmiyo klavyelı olmasımı iyi yoksa dokunmatik olmasımı nesini sayacan söylede bilelim
    quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

bana kalırsa bu satten sonra n96 alınmaz n97 beklemek gerek tam bir multı media canavarı 3.5 inç yüksek çözünürlüklü dokumatik ekran diğer özeliilerini saymama gerek yok topicine giirn incelyin
  • kardeş sen tipik bir nokia fanatiğisin senle tartışmak anlamsız.nokianında istediği senin gibi müşteriler.satış rakamlarına bakıpta kıyaslamaya girme.motorolanın sony den ileride olması ne kadar mantıklı.açık söyleyim ben bu güne kadar hep se kullandım.eksiklerini biliyorum.ama sony şarj kalitesi,ekran,kamera,müzik vede tasarımda nokiadan ilerde.sen n96'ını kullan keyfine bak.diğer kişilerinde düşüncelerine saygılı ol.
  • ya arkadaşım video çozünürlüğünü söylesene bana sony nin nesi ilerde yaa videoda nokianın ve n96 nın üstüne tanımam..benim avuç içi sony kameram vardı sattım niyemi n96 şuanda aynı işi fazlası ile görüyo,ve fotosu ise yeni yazılım yükledim ve şuan mükemmel çekiyor ve foto için 2 mp çözunurlük zaten yetiyor bende foto özellikli yazıcı var normal 10x15 kağıda çıkardığım fotolarda 2 mp ve 8 mp ile arasında fark yok ama büyük tablo çıkarıcaksan fark ozaman anlaşılıyor ve kaç kişi tablo çıkarıcaksa artık...müzik ve ses konusunda n96 yı dinlemeni tavsiye ederim kıyaslamanı öyle yap... şarj konusunda sana katılıyorum..ençok satan telefonların listesini araştır sony nın kaçıncı sırada oldugunu görürsün kardeşim ve ben nokia fanatiği değilim teknoloji fanatiğiyim okuduysan samsung innov8 aldığımı kullandığımı ve beklentilerimi karşılamadığı için sattığımı yazdım önceki yazılarımda ve n96 nın 20 farklı üstünlüğünü yazdım yukarda hangi telefonda var bunlar allah için söyleyin...sony,samsung,motorola vs daha üstününü yapsın nokiayı geçsin yemin ederim onu alırım....ayrıca n96 nın topiğinde niye dolaşıp yorum yapıyosunuz merak ediyorum?????? ben sony,veya motorolanın topiğine girmiş bile diilim daha....bu arada herkesin düşüncesine saygım var isteyen istediini kullanır o ayrı bir konu ben beklentilerimi karşılayanın n96 olduğunu yazdım ve n96 ımla çok mutluyum...saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: ax

kardeş sen tipik bir nokia fanatiğisin senle tartışmak anlamsız.nokianında istediği senin gibi müşteriler.satış rakamlarına bakıpta kıyaslamaya girme.motorolanın sony den ileride olması ne kadar mantıklı.açık söyleyim ben bu güne kadar hep se kullandım.eksiklerini biliyorum.ama sony şarj kalitesi,ekran,kamera,müzik vede tasarımda nokiadan ilerde.sen n96'ını kullan keyfine bak.diğer kişilerinde düşüncelerine saygılı ol.

• Güzel ve objektif bir inceleme olmuş. Teşekkürler.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • sen videoyu önemsiyorsan n96 tabiki sonylerden üstün şuan.başkasıda ses ve fotoğraf çekimine önem veriyor.ayrıca madem bu kadar videoya takıntılısın lg kc910 renoir çıkacak.hem 8 mp(kaliteli lens)ayrıca video çekimi n96 dan üstün aradığın özelliklerin hepsi onda var.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.