Şimdi Ara

Detaylı İngilizce Öğrenme ve Konuşma Rehberi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
301
Favori
136.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İngilizce alt yapınız varsa bir filmdeki herşeyi anlıyorsanız discord indirin girin serverlara konuşun aga xd, eğer benim ingilizce dilim yok diyorsanız grammer olarak he she it her hers his has had they them that those these and this, öğrenin ve sürekli kelime öğrenin her gün 15 illa 30 kelime faydalıdır açın memrise'ı her gün öğrendinizi tekrar edip yeni kelimeler öğrenin diğer grammer kurallarını film izleye izleye kulağınız kapıyor zaten.
  • Ayrıca unuttuğuö birşey daha var ingilizcede cümle kurmak için özne+fiil+nesne olayını ezberleyin yoksa çok saçma cümle kuracağınızı bilin.
  • @rat.planet isimli hocam nerelerdesiniz size nasıl ulaşacağız? Herhangi bir mail adresi ,sosyal medya hesabınız ve ya başka bir platformda adresiniz varsa alabilir miyiz ?
  • En iyi ingilizce kelime öğrenme yolu bence EVE (English Vocabulary Exercise) uygulamasını kullanmak. EVE uygulaması size sizin seçtiğiniz saatlerde sizin seçtiğiniz aralıklarla size bildirim atarak İngilizce kelimelerin Türkçesini ve telaffuzunu öğretmeyi hedefliyor. Şimdilik sadece android de var. Google Play Store Linki:

    play.google.com
    English Vocabulary Exercise - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hasanakay.eve



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzayliingiliz -- 19 Haziran 2022; 18:1:3 >
  • Bu ingilizce programını uygulayıp öğrenen ve tam verim alan var mı ? Bu İngilizce programını gördüğümde dh hesabı açtım ama şimdi de rat planet isimli arkadaş ortada yok maelesef keşke ulaşabileceğimiz mail falan olsaydı en azından buraları okuyorsa bir dönüş yapsa
  • rat.planet kullanıcısına yanıt

    Hocam bir haftadır yazdıklarınızı heyecanla okuyorum. Dizi önerinize kadar okudum. Netflix aboneliğim yok. Dizi yerine Voscreen uygulamasını tavsiye eder misiniz. Burda amaç diziniz konusal bütünlüğüne hakim olarak daha iyi öğrenme ve anlamayı mı sağlamak. Merak ediyorum. Çünkü Yöntemlerini Voscreen ile uygulamayı düşünüyorum. Eğer uygun görürseniz.

  • Maelesef rat planet foruma girmiyor artık
  • Ey Rat Planet buradaysan cevap yazda bu forumu ciddiye aldığını görelim
  • Arkadaşlar, rat.planet hocamın verdiği tavsiyeler vs değerli fakat bilimsel olarak adım adım çok açık bir şekilde ingilizce öğrenmenin yöntemi şu websayfasında anlatılmış, vaktinizi boşuna buralarda harcamayın :


    Antimoon: How to learn English effectively


    Not : bu yöntem yökdil vs sınavlar için çok uygun olmayabilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanpsy

    Maelesef rat planet foruma girmiyor artık

    İşlerim var.Siteye vakit ayıramıyorum.Zaten burada bir eksiklik yok.Her şey yazılmış.


    Sorunuzu yazın vakit bulduğumda cevap yazarım.

    İyi akşamlar.

  • Voscreen. Hocam bir hafta önce burda yazılarınızla V kullanıcısına yanıt

    Dünyanın en iyi üniversitelerinde işlenen dersleri internettende olsa öğrenmek istiyorum

    Yazılımda gelişmek istiyorum

    Çok kaliteli kurslar var bunları anlamak istiyorum

    Beynimi geliştirmek istiyorum

    Bir adım önde olmak istiyorum

    Dünya tarihine farklı acıdan bakmak istiyorum

    Ekonomiyi ve politikayı daha iyi kavramak istiyorum

    Yabancı başını anlamak istiyorum


    Bunlar öğrenme nedenidir bence

  • Merhaba. Bu sene üniversitede egitim dili Türkçe olan bir bölüme başlayacağım. Ama öncesinde ingilizce öğrenmek için hazırlık okumak istiyorum. Sizce hazırlık okuyup okul + sizin çalışma programınızı mı uygulamalıyım yoksa direkt bölüme başlayıp ingilizceyi 4 sene içinde mi öğrenmeliyim?
  • Genelde zaman kaybı oluyor maelesef ama bu sürede kendini tamamen yabanci dile verip öğrenirsen avantaj olabilir. Bir cok arkadaşim hazirlik okudu ama zaman kaybi oldu onlar için
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Rat planet merhaba dizi izlerken diyaloglar yazılacak demişsiniz ama ben 10 dakikalık içinde konuşma yoğunluğu az olan bir videoda dahi deftere sığdırmak zor olmuştu çünkü çok tutuyor. 1 saatlik bir dizide bunu nasıl yapacağız onu merak ettim 200 saatlik dizi 1500 saate çıkar çünkü
  • gokhanpsy G kullanıcısına yanıt

    Hazırlık senesinde kendimi iyice ingilizceye vermeyi düşünüyorum. Direkt bölüme başlarsam, derslerden ingilizceye zaman kalma ihtimali düşük, o nedenle sıcak değilim. Sizce okul eğitimi + Rat Planet programını entegre etmek mantıklı mı yoksa herhangi bir karmaşaya yol açar mı?

  • Umarim rat planet görür ama eger kendini tamamen Ingilizceye vereceksen mantikli olur
  • Arkadaslar selam ben bu konuyu cok eskiden beri takip ediyorum suan B2 seviyesine geldim CBC dersleri silinmis sanirim elinde linki olan varsa paylasabilir mi?
  • sebatet S kullanıcısına yanıt
    Nasil çalıştınız acaba seviyeniz önceden sıfır mıydı? Bu çalışma yöntemiyle devam ediyorsanız C2 düzeyine gelmeniz gerekirdi
  • Online İngilizce kursu arıyordum. Mehmet Nabi Özsoy isminde birini buldum. Türkiye'yi bırakın Dünyada tekim dedi. Ders almaya başladım. Adam ukala, aşırı kendini beğenmiş, derste kalem kullanmayı bilmiyor her şeyi çorba ediyor. Bulaşmayın online ders hevesimi kırdı...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1562321 -- 19 Eylül 2022; 10:18:39 >
  • Curuk elma emre. Cevabimi niye sildin. Ders alip parasini odemedigini herkes okumasin diye mi. Cevap versene. Hep buradayim. Bekliyorum.iftira atip kacmak yok

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.