Aracın döşemeleri açık renk olduğundan çabuk kir tutuyor. Şuanki görüntüsü gerçekten berbat. İlk kendim temizlerim diye düşündüm bakım kiti alarak veya halı yıkama makinesiyle fakat şimdi vazgeçtim yapcaksa işi bilen birinin yapması daha doğru. İstanbul'da bu uygulamayı yapan yerler hakkında bilgi verebilirmisiniz? Nerde olduğu, fiyatlar, uygulamadaki kalite vs. Anadolu yakası tercihimdir.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Benim arabanında içi açık renk (bej) iç koltuk döşeme temizliğini kendim yapıyorum. Bunun bakım kiti ile olacağını falan sanmıyorum sonaxın araç içi temizleyicisini komple koltuklara yan döşemelere sıktım peşine elime bi lif alıp kosla oxi türü bi deterjanla sıcak suyla köpürtüp bastıra bastıra ovaladım her yeri. Ardından halı yıkama mak. ile çektirdim bi gece kapıları açık bıraktım sabahındada güneşin altına çıkarttım araba 2-3 saat mis gibi çıktı.
bu detaylı iç temizlik tamamen para tuzagı. sanki 3 sene önce iç temizlik yapılmıyormuyduda sonaxı zibartı bilmemnesi çıktı. yaptıkları tek şey halı yıkama makinesi ve uygun deterjanla(kosla dan iyisini bulamassın) koltuk tavan ve zemini temizlemek.onemli not:1) aşırı vakumla kumaşı yapıştığı yerden ayırmamak gerekir. 2)adam gibi kuruyana kadar arabayı kapatmamak gerekir. diğer olay plastik yüzelere parlatıcı(ayakkabı cilası) uygulamak.yok 36 saatmiş. yok antibaktöriyalmışmiş. sanki yatağınızı antibaktöriyel özellikle temizletiyorsunuzda oto koltuğunuz kaldı. doğru dürüst bi oto yılamacı bunların hepsini 20 tl ye 2 saatte yapar kurusun diye 3 saat bekler bu kadar basit. akıl tutulması yaşamayın. eşiniz anneniz evinizdeki koltuğu halıyı yatağı nasıl temiz tutuyorsa sizde arabanızı öyle temizleyin.
Koltuk yıkamak için farklı bir makina vardır.Puzzi Sadece koltuk yıkamak için üretilmiş özel kimyasallar vardır. Tapi Extract Seriler
Atıp tutmanıza gerek yok.Arayın öğrenin nasıl yapıldığını.İstiyorsanız yaptırırsınız.Fiyatları uygundur.