Bildirim
Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (661. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bad Juju ornamentleri Cadılar bayramna özel mi yoksa sonradan eklenecek mi radiant treasure a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Thorn quest'i nihayet dün düştü ve gecesine silahı aldım. Niyeyse bir türlü gelmemişti haftalardır. Ölüp bittiğimi söyleyemem zira pvp'de öncelikli tercihim yine ill will ve hawkmoon'dan yana olur. Bu arada eklemek isteyen olursa psn id'm: akchamurat
-
ana oyunu alsak yeterli olur mu başlamak için? illa ek paketleri de mi almalıyız?
? -
Ek paketleri sonradan almaya kalkarsan baya yüklü tutar. Yeni alacaksan bütün paketleriyle beraber almak daha uygun. Zaten öylesine biraz oynayıp bırakacağım demiyorsan bütün paketleri alman zorunlu bu oyunda. -
O degil de, benim gibi Trials ozurlusu bir lighthouse virgin'e flawless yaptirabilen biri olursa harbiden tebrik edicem -
destiny oyunu için turkiyede tek forum burası burada da herkes paylaşıyor yaptıklarını neden hemen dalga gecersiniz ki
tebrikler arkadaşlar ben tanımam etmem bu klanıda -
quote:
Orijinalden alıntı: nizzzzzy
destiny oyunu için turkiyede tek forum burası burada da herkes paylaşıyor yaptıklarını neden hemen dalga gecersiniz ki
tebrikler arkadaşlar ben tanımam etmem bu klanıda
Olması gereken senin yaptığın gibi yapmaları dostum. Bunlar bişey beceremedikleri için milletin yaptığı başarılara anca leke sürmeye çalışırlar. Bizde güleriz
Hocam psn adresinizi pm den yollayın
Cok saolun hocam, Trials da kendine guvenen iyi oyuncular oldugunu gormek guzel :) -
Selam,
Son iki sayfa içindir uyarım;
Konu içerisinde huzuru ve düzeni bozmaya yönelik davranışlar forum kurallarımız gereğince yasaktır, gereğide yapılıyor.
Yapılan yada yapılacak olan tüm tartışmalarda anlatma biçiniz, deyiş ya da yapış biçimimize özen göstermek karşınızda ki forumdaşınıza saygı göstermek ile birebir olduğunu unutmayın.
Temiz ve saygılı bir forum dileğiyle iyi forumlar..
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurkans
quote:
Orijinalden alıntı: die.Rache
quote:
quote:
Zor değil ama iyi bir koordinasyon istiyor.
Hocam tebrikler,ilk siz mi bitirdiniz Aksis Challenge'ı Türkiye'de?
Öyle bir iddiam yok, sadece bitirdik. Takım arkadaşlarım da Kanada Avusturalya gibi muhtelif dünya ülkelerindendi :)
Tekrar tebrikler :)
-
Tebrikler hocam
Bu arada iron banner iyi drop atıyor arkadaşlar bilginize light yükseltme ihtiyacı olanlara iyi gelecektir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X