Arkadaşlar bir konuda tecrubelerinize ihtiyacım var. galaxy s2 telefonum da aldıgım gunden beri yankı ve sesimin boguk gitmesiyle ilgili sorun yasıyordum. ilk aldıgım zamanlar cok onemsemedim ama aradan 1 seneye yakın bir zaman gecti problem beni rahatsız etmeye basladı karsı taraftakiler sesimin boguk gittiginden cok sikayetci olmaya basladılar bende telefonumu samsung sitesinde yazan destek bilişim firmasına garantiye verdim. Sesin boguk gitmesi ve yankı problemi diye belirterek garantiye verdim.
Bugun garanti formuna online baktıgımda acıklama kısmında sarj soketinde sıvı teması belirlendi diye yazmışlar. Soket ucreti 174 TL olarak belirtilmiş. Benim telefonumun sarjk soketinde hiçbir sorun yoktu, formda da boyle bir durumdan zaten bahsetmedim. Sarj soketi ilie ilgili bir problemde yasamadım. Zaten sıvı teması dedikleri şeyde hiç olmadı.
Firmayı aradım telefonu henuz acmadılar. Ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor? Mahkemeye kadar gotururum ben bu işi, yazılanı asla kabul etmiyorum. Sarj soketi ile iligli bir işlem yapılmasını istemiyorum eski haliyle istiyorum (-ki sarj soketinde bir sorun yoktu) Haklarım nelerdir, sadece boguk ses ve yankı probleminin giderilmesini talep etme hakkım varmı, Telefonumu almak için parayı odemek zorundamıyım?
Bu konuda tecrubeleriniz varsa paylasırmısınız ne yapmam gerek?
arkadaşım bu firmalar samsung firmasının yetkili servisleridir merdiven altı servisler değildir yani..
sıvı teması dedikleri şeyde hiç olmadı yazmışsın nerden biliyorsun olmadığını 7\24 telefonla berabermi duruyorsun senin bilgin dışında sıvı giremezmi cihaza.??( bebekler ağzına alıp soketten sıvı tükürük bırakırlar genelde bu nedenden sıvı teması oluyor soket kısmında.)
teknisyen açıp içini kontrol etmiş vede sıvı teması var demiş olmayan bir şeyi neden olmuş gibi yapsın deme ???? servisten resimlerini isteyebilirsin sana ispatlamak göstermek zorundadırlar.
soketteki arıza giderilmeden cihazın hiç bir arızası yapılmaz istediğin yere şikayet edebilirsin. sadece ses sorunu düzeltilip verilmez. zaten değişen parçada mikrofon olduğundan tüm arızaların giderilecektir.
Telefonumu almak için parayı odemek zorundamıyım? cihazı yapılmadan iade isteyebilirsin. zaten onlarda cihazını aynı şekilde toplayıp sana geri verirler.
"sıvı teması dedikleri şeyde hiç olmadı yazmışsın nerden biliyorsun olmadığını 7\24 telefonla berabermi duruyorsun senin bilgin dışında sıvı giremezmi cihaza." bu cevabınızın mantığını cozemedim. Evet 7.24 beraber duruyorum cihazla, gece yatarkende bas ucumda duruyor işim nedeniyle ve aldıgım gunden bu yana 1 damla su bile girmedi cihaza. ebaydan darbelere dayanıklı kılıfla kullanıyorum. Evde bebek yok cocuk yok, benim dısımda telefonu kullananda yok. Bende suya sokmadım dusurmedim. Benim kullanımımdan kaynaklı 1 damla bile su girmediğini biliyorum.. Cihaz içinde bir şekilde toksitlenme nasıl olmuş ise benden kaynaklanan bir sekilde olmadıgı kesin. Ben neden para odemek durumunda kalıyorum. Bana da haksızlık oluyor.
Bu toksit denilen şey yayıla yayıla cihaza zarar veriyorsa yankı problemi için kulaklığa kadar gitmesi gerek oraya gelene kadar butun cihazı bozması gerekmiyormuydu?
Cihazı yaptırmadan geri aldım. Benim magduriyetim soz konusu ama servisle uzlasma saglayamadık.
(bu arada galaxy s2 modellerinde yankı ve ses boguklu sorunu bircok cihazda mevcut, bu forumda da bu konu hakkında sikayetci olanlar oldu, coguda garantiden yaptırdı, bu forumda ve diger sitelerde mevcut, servislerde bu sorunun oldugunu biliyor sarj soketi ile ilgli bir durum degil yani, onu bahane ederek para kazanmak için beni magdur ettiler)