Şimdi Ara

Desteğinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hoşlandığım bir kız var yaklaşık 1 senedir tanışıyoruz. kıza bi kez açıldım ama düşünmüyorum deyip salladı... diyarbakırda okuyorum kız da ankarada dersaneye gidiyor... bu kıza öyle bi doğum günü mesajı yazmalıyım ki hem hala sevdiğimi anlasın hem de duygulansın... Lütfen yardımcı olun...

• sni duygulandıracak ve seni sevdiğimi anlatacak güzel bir mesaj bulabilmek için dh konu dışındaki arkadaşlardan destek almak için konu açtığını söle yada direkt bu konunun linkini gönder.....

Edit: Ciddiyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonelist -- 19 Kasım 2012; 18:18:44 >

• ciddi beyler ciddi
  • Doğum günün kutlu olsun. Seni seviyorum
  • s.et sen söyleyince anlayıpda nolcak o yine kendi seçtiği birine vericek. Uğraşma bence şimdiye kadar anlamıyan kilometrelerce uzaktaki kız için bu kadar heycanlanmaya değmez.

Artık kızlar çok rahat böyle sümsükleri bırak senin için yanıp tutuşcak bi sürü kız bulursun
  • Tacettin'i çağırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biiiiip -- 19 Kasım 2012; 23:43:02 >
  • Hocam farklı şehirlerdesiniz. İnan bana o kız orada gününü gün ediyordur. Sende onu düşünüp düşünüp iç geçiriyorsundur.

Tecrübeyle sabit. Bu hep böyledir.

Özet: Unut gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmada kız sana resmen git başka kapıya demiş. Sende hala gelip ona bir şey yazacağım diyorsun. Bu yaptığın sadece kızın egosunu tatmin eder.
  • Doğum günün kutlu olsun ve unutma her geçen gün ölüme yaklaşıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up beyler uzun süredir yazmıyordum kendisi mesaj atmış yaşıyormusun diye... bence beni yedekler de tutuyor ama unutamıyorum onu... bana neredeyse tapan birisi var ve ikisinden birini seç deseler ben yine onu seçerim....
  • up
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanzxD

up beyler uzun süredir yazmıyordum kendisi mesaj atmış yaşıyormusun diye... bence beni yedekler de tutuyor ama unutamıyorum onu... bana neredeyse tapan birisi var ve ikisinden birini seç deseler ben yine onu seçerim....

yazardım duygusal bi şeyler ama gönlümden kopmadı valla sevmiyo seni, sevmicek de. kendini ezik konumuna sokma

• seni seviyomzxD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.