Şimdi Ara

desktop.ini nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunun masaüstüyle ilgili bişiy olduğunu duymuştum ama bu ismi kullanan Trojanımsı yaratık versiyonlarının da varolduğunu öğrendim. soru şu: desktop.ini gerçekten ne işe yarar, nerde bulunur, kaçtane olmalıdır, silsek ne olur?? ve fake olmadığını nası anlarıss?

• uzantısına bak trojen olup olmadığını oradan anlarsın masaüstündeki simgelerin özellikleri falan yazıyo içinde herhalde şimdi arattırdım bende öyle bir dosya bulamadı sen onu bir taramadan geçir temiz çıkrsa bırak kalsın bi de tabi uzantısına bak
  • Aratarak bulamazsınız. Gizli dosyadır. Bir klasörde araçlar > klasör seçenekleri > görünüm > gizli dosyaları göster deyin. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam belgelerim de oluyor idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Aratarak bulamazsınız. Gizli dosyadır. Bir klasörde araçlar > klasör seçenekleri > görünüm > gizli dosyaları göster deyin. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam belgelerim de oluyor idi.

hocam ben de öyle biliyorum ama gizli dosyaları onaylayınca Belgelerimde gözükmesi gerekiyor ama gözükmüyor işte.. oysaki bilgisayarımdaki belgeleri formattan önce atmıştım CDye, orda bisürü desktop.ini gözüküyordu, 1den fazla olması ilginç değilmi sizce? ve bi de Thumbs diye bişeyler daha oluştu CDye atma işleminden sonra. onu da bilenler olursa aydınlatırlarsa sevinicem...

• yok kardes panik yapma xp nin yarattıgı bir dosya o gizli sekilde duruyo
  • Desktop.ini dosyaları, Gizli olan dosyalardır. sistem tarafından oluşturulmuştur. Bu tür dosyalar, Not Defteri ile açılabilmesine rağmen, bir uygulamayla açılmayacağı gibi belirli bir programla ilişkilendirilmez.

• Premiumbird P kullanıcısına yanıt

17 yıllık konuyu hortlatanı banlayacaksın bu ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.