Şimdi Ara

Desire X vs Xperia P vs Htc 8s ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , Yeni bir akilli telefon alacagim . Muzigi iyi olan, kamerasi idare edecek , şık bir telefon ariyorum. Uygulamalari kasmayan bir telefon olmali. WP8 i cok begendim bu yuzden seceneklerim arasina ekledim 8s i. Ancak Ram i az gibi geldi . WP 8 icin 512 mb ram iyi midir? Kasmasindan korkuyorum , su an elimde wonder var fakat 512 mb ram yetmiyor sinirimi bozuyor kasmasi. Sizce hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• desire x kullanıcısıyım müzik hakkında söyleyeceklerim telefona kulaklık takınca ses şahlanıyor,bas sesleri çok iyi çıkıyor
    kamera da gayet iyi. güneş altında çekmek istersen fotoğraf, güneşin ekranı etkilememesi için hdr modunu açabilirsin gerçekten fark yaratıyor
    ram de iyi diyebilirim ayrıca jb güncellemesi de alacak 768mb rami olduğu için
    söz konusu htc ise tasarım konusunda gözü kapalı alabilirsiniz bence tasarım olarak çok güzel telefon çıkarıyorlar
    arayüz geçişler gayet hızlı,tatminkar

telefon hakkında söyleyeceklerim bu kadar.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

desire x kullanıcısıyım müzik hakkında söyleyeceklerim telefona kulaklık takınca ses şahlanıyor,bas sesleri çok iyi çıkıyor
    kamera da gayet iyi. güneş altında çekmek istersen fotoğraf, güneşin ekranı etkilememesi için hdr modunu açabilirsin gerçekten fark yaratıyor
    ram de iyi diyebilirim ayrıca jb güncellemesi de alacak 768mb rami olduğu için
    söz konusu htc ise tasarım konusunda gözü kapalı alabilirsiniz bence tasarım olarak çok güzel telefon çıkarıyorlar
    arayüz geçişler gayet hızlı,tatminkar

telefon hakkında söyleyeceklerim bu kadar.

Saygılar

Teşekkürler hocam .

Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.