Şimdi Ara

Desire X alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Desire X almak istiyorum ama bazı sorunları var diyenler olmuş kullanıcılar yardım ederse çok iyi olur benim icin... telefonun kronik sorunları var mı? Oyun performansı nasıl lütfen yardımcı olun. Yoksa Galaxy S Advance ya da 2.el Galaxy S2 alıcım ama en çok Desire X istiyorum Sense arayüzü kullanmak istiyorum Touchwiz sıktı artık Touchwiz 5 bile çok çekici gelmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toucwiz sıktı diyorsunuz fakat o paraya s3 mini var bu cihazdan bikaç gomlek ustun hele s2 kıyas dahi goturmeyecek kadar ustun bi cihaz

• S2 falan fazla istemiyorum daha yeni cihazlar almak benim icin daha iyi dead triggeri donmadan oynasam yeter bundan daha üstün oyun oynamıyorum grafik olarak.

• Sensenin bir esprisi yok desire xde. Kırpılmış bir sense var. Asphalt 7de grafikler berbat. Arabanın tekeri dönmüyor kutu gibi oynuyosun. Dead trigger kasmıyor fakat detaylar eksik. Mesela aynı oyunlar solada binkat iyiydi. S3 mini al bence yada xperia p alabilirsin. Pişman olursun x alırsan. Kulaklık sesi çok iyi kamerasıda 5mp hakkını veriyor mobil cihaza göre

• quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

Sensenin bir esprisi yok desire xde. Kırpılmış bir sense var. Asphalt 7de grafikler berbat. Arabanın tekeri dönmüyor kutu gibi oynuyosun. Dead trigger kasmıyor fakat detaylar eksik. Mesela aynı oyunlar solada binkat iyiydi. S3 mini al bence yada xperia p alabilirsin. Pişman olursun x alırsan. Kulaklık sesi çok iyi kamerasıda 5mp hakkını veriyor mobil cihaza göre

saol kardeşim çok çekici geliyor x ondan biraz kapıldım sanırım bu gidişle ya s advance alcam ya da arc s alcam sanırım s3 minide bakarım. Xperia P çok istiyorum ama biraz bütçeyi zorluyor.
  • Kapılma sakın ha aman diyeyim. Bazen oluyor öyle seni anlıyorum o an çok hoşuna gidiyor ama anlık hevesler geçince elindekine bakıp pişman olmanı istemem. Arc s artık eskidi gibi senin bütçen tam olarak ne kadar?

Ekleme:

http://www.buroteknik.com/Sony-Xperia-P-LT22i-Siyah-Cep-Telefonu-Paralel-ithalat-_45939.html

http://www.buroteknik.com/Samsung-i8190-Galaxy-S3-Mini-Beyaz-Cep-Telefonu-Paralel-ithalat_89346.html

Büro teknik çok güzel ilgileniyor. Hemen ulaşabiliyorsun açıklar insana karşı. Sorunları da çözüyorlar yüzyüze gibi. Vebalini almak istemem tabi ama ben olsam bu iki seçeneği düşünürdüm. Zaten ilk parti cihazlar ortdan kalkmıştır artık bunlar en son sorunsuzlardır. Ki garantilerinde getiren dist.ler hep sorun çıkarsa kimse satamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 9 Mart 2013; 14:47:26 >

• quote:

Kapılma sakın ha aman diyeyim. Bazen oluyor öyle seni anlıyorum o an çok hoşuna gidiyor ama anlık hevesler geçince elindekine bakıp pişman olmanı istemem. Arc s artık eskidi gibi senin bütçen tam olarak ne kadar?

2.el düşünüyorum maksimum 650 TL civarı Xperia P en çok istediğim ama o fiyata çok çok zor S advance S3 Mini ve S2 var şuan aklımda. Desire X'ide unutmuş değilim çünkü forumda bazı kullanıcılar gerçekten iyi olduğunu söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 9 Mart 2013; 14:46:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus zenfone 5 alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

quote:

Kapılma sakın ha aman diyeyim. Bazen oluyor öyle seni anlıyorum o an çok hoşuna gidiyor ama anlık hevesler geçince elindekine bakıp pişman olmanı istemem. Arc s artık eskidi gibi senin bütçen tam olarak ne kadar?

2.el düşünüyorum maksimum 650 TL civarı Xperia P en çok istediğim ama o fiyata çok çok zor S advance S3 Mini ve S2 var şuan aklımda. Desire X'ide unutmuş değilim çünkü forumda bazı kullanıcılar gerçekten iyi olduğunu söylemiş.

Neye göre iyi olduğunu söylemişler. Allah aşkına ben kullandım, sevgilimde de sola vardı şöyle söyleyeyim desirexin tek +sı kulaklık çıkışı, kimine göre de ekranıdır. Cut the rope, dead trigger, asphalt7 ve biçok oyun daha denedim solanın daha hızlı olduğunu (örneğin loadingler daha kısa diyeyim) gözümle gördüm. hatta biçok kez denedim asphaltta şok olup pişman olmuştum. O yüzden kanma kimseye. He yok ben ille de alacağım diyorsan ona birşey diyemem.

• Desire x kullanıp iade etmiş biri olarak söyleyeyim telefonun ekranı kamerası arayüzü ve akıcılığı çok güzel ama performans bakımından çok giriş seviyesi bir telefon daha çok ne yapacağına bağlı telefon la iade etmemin sebebi performansını beğenmemem ve kronik olarak ekranın sol alt köşesinde ki oynama ve bastırınca oluşan renk değişikliği teknoloji marketleri gezip denedim hepsinde aynı sorun var birde siyah renkte belli olan ışık sızması baya soğumaya sebeb oldu.Aslında bu ekrandaki renk değişikliği için bir üst başlık açılsa millet bu sorundan haberdar olsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehlika -- 9 Mart 2013; 14:57:55 >
  • @ehlika aynı sorunlar bende de vardı. Katılıyorum sana.
  • quote:

@ehlika aynı sorunlar bende de vardı. Katılıyorum sana.

peki sonuç olarak ne öneriyorsunuz Desire X derecesinde...
  • Dediğim gibi s3 mini, xperia p diyorum. ikinci el demişsiniz bunlarınkini bulursanız hayırlı olsun. Sola da güzel telefon ama 4.1 gelmeyecekmiş sanırım. Elektronikte 2 ele pek güvenmiyorum ben. He adam almıştır beğenmeip 1 hafta sonra satıyodur tamam ama 1 sene kullanmış düşürmüş etmiş vs. Sizin fiyat bandınızda paralel ithalat xperia sola var. 2el almaktansa paralelde olsa 0 sola daha iyi. Fiyatlar birden artıyor 800 900 1000tlye. Ace 2 var ama ben pek beğenmemiştim plastiğini tasarımını falan. Sonra galaxy s3 mini xperia p xperia s geliyor one s vs vs gidiyor...
  • Ace 2 daha iyi bir seçim olur.
  • quote:

Dediğim gibi s3 mini, xperia p diyorum. ikinci el demişsiniz bunlarınkini bulursanız hayırlı olsun. Sola da güzel telefon ama 4.1 gelmeyecekmiş sanırım. Elektronikte 2 ele pek güvenmiyorum ben. He adam almıştır beğenmeip 1 hafta sonra satıyodur tamam ama 1 sene kullanmış düşürmüş etmiş vs. Sizin fiyat bandınızda paralel ithalat xperia sola var. 2el almaktansa paralelde olsa 0 sola daha iyi. Fiyatlar birden artıyor 800 900 1000tlye. Ace 2 var ama ben pek beğenmemiştim plastiğini tasarımını falan. Sonra galaxy s3 mini xperia p xperia s geliyor one s vs vs gidiyor...

saolasın kardeşim bende şuan S3 mini yada Xperia P düşünüyorum ya da S Advance alcam zaten en fazla 3-4 aylık olacak.
  • quote:

quote:

Dediğim gibi s3 mini, xperia p diyorum. ikinci el demişsiniz bunlarınkini bulursanız hayırlı olsun. Sola da güzel telefon ama 4.1 gelmeyecekmiş sanırım. Elektronikte 2 ele pek güvenmiyorum ben. He adam almıştır beğenmeip 1 hafta sonra satıyodur tamam ama 1 sene kullanmış düşürmüş etmiş vs. Sizin fiyat bandınızda paralel ithalat xperia sola var. 2el almaktansa paralelde olsa 0 sola daha iyi. Fiyatlar birden artıyor 800 900 1000tlye. Ace 2 var ama ben pek beğenmemiştim plastiğini tasarımını falan. Sonra galaxy s3 mini xperia p xperia s geliyor one s vs vs gidiyor...

saolasın kardeşim bende şuan S3 mini yada Xperia P düşünüyorum ya da S Advance alcam zaten en fazla 3-4 aylık olacak.

Şimdiden hayırlı olsun o zaman

• Eyvallah.

• quote:

Eyvallah.

hocam eğer 3 telefon arasındaysanız kesinlikle xperia p derim arkadaşım s3 mini aldı çok pişman doğru dürüst oyun oynatmıyor takılma vs sıkıntılar yaşıyor s advance ı bilmiyorum ama oda s3 mini gibi ara üründür yani yüksek performans vermez
  • Xperia p - Desire X - S3 mini - S Advance - Xperia Sola veya buna benzer telefonlar tamamen çöptür gereksizdir ara modeldir yazıktır günahtır.

Galaxy Nexus Prime - Nexus 4 - Atrix Hd - Droid Razr serisi - Lumia 620- 720

gibi telefonlardan almalısınız.
    bu arada
    2013'ün telefonları yeni yeni çıkıyor piyasa değişecek eski fiyatlardan alıp pişman olmayın.
  • quote:

quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun o zaman

http://www.youtube.com/watch?v=TqKzY2zNtLM
    peki buna ne diyeceksiniz beyler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.