Şimdi Ara

desire hd su döküldü ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu evde bırakmıştım bırakmaz olaydım geldim ki şu oda fısfıs parfümler vaya devrilmiş içindeki akmış..telefonun silikon kılıfı vardı biraz o kurtarmış devrelere gitmemiş ama ekran çok tuhaf birde telefon mis gibi kokuyordu..aldım hemen bataryasını,kartları çıkardım bi kaba pirincin içine koydum..kabıda aldım kaloriferin üstüne koydum..kaloriferin sıcaklığını kombiden düşürdüm beklemeye bırakttım..1 gün sonra açtım telefonun herşeyi çalışıyor test ettim..sorun ise ekranda..dik açıdan bakınca problem yok ama resimlerde de görüldüğü gibi farklı açılardan çatlak gibi çizgiler var..bu neden oldu ki acaba renklerde bişey yok ama kılcal çizikler oluştu..acaba kaloriferden mi oldu çokda sıcak açmamıştım..yoksa dökülenin kimyasalı ekrana bişey mi yaptı..telefon yurtdışı bir cihaz garanti yok nasıl halledebilirim..o su kalıntıları gider mi??

http://imageshack.us/photo/my-images/252/1000878p.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/15/1000879y.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/80/1000882z.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/72/1000883u.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/252/1000886.jpg/

• Siyah izlerde çıkmış sanırım.
    Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7
  • telefona düz bakınca renklerde bişey yok ama nedense o çizgiler artmaya başladı ..dokunmatiği herşeyi çalışıyor ama bu neden oldu anlamadım ..kimyasal bir etki olabilrmi yada ekranın katmanı falan mı çatlıyor??açıp temizleyince geçer mi acaba.ben elimi sürmeye korkuyorum toparlayamam diye

arkadaşında dediği gibi genel kural eğer cihaz saf suyla ıslanmadıysa önce yabancı içerikten arındırmak sonra kurutmaktır. görünen o ki parfüm içindeki kimyasallar ekranı etkilemiş.

Orijinalden alıntı: UZUNCO

telefona düz bakınca renklerde bişey yok ama nedense o çizgiler artmaya başladı ..dokunmatiği herşeyi çalışıyor ama bu neden oldu anlamadım ..kimyasal bir etki olabilrmi yada ekranın katmanı falan mı çatlıyor??açıp temizleyince geçer mi acaba.ben elimi sürmeye korkuyorum toparlayamam diye

Keşke ekran koruyucu falan kullansaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markhov

quote:

telefona düz bakınca renklerde bişey yok ama nedense o çizgiler artmaya başladı ..dokunmatiği herşeyi çalışıyor ama bu neden oldu anlamadım ..kimyasal bir etki olabilrmi yada ekranın katmanı falan mı çatlıyor??açıp temizleyince geçer mi acaba.ben elimi sürmeye korkuyorum toparlayamam diye

Keşke ekran koruyucu falan kullansaydın.

ekran koruyucu silikon kılıf ikiside var su arasından girmiş varya nerden bu başıma anlamıyorum açıp temizlesem geçer mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

ekran cok şekil duruyor ama hee

çizikler çapraz gidiyo ne garip ..gören bazıları beğendi bu halini..hatta 8800 sirocco vardı ya bi ara ekranı bi tuhaftı hani safir gibiydi..bu da ona benzedi hakkaten

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Tuzlu su v.b durumlarında cihazı saf su ile yıkayın ve pirincin içinde bir iki gün bekletin.Bataryada dahil.

saf suyla yıkayınca geçe mi acaba??aslında ben cihazi açmak stemiyorum..arkadaşlar geri toparlayamazsn diyorlar..telefoncu ya götürsem titizlikle yapar mı ondan da emin değilim şaşırdım bu şekilde kullanmak zorunda kaldım..

quote:

Tuzlu su v.b durumlarında cihazı saf su ile yıkayın ve pirincin içinde bir iki gün bekletin.Bataryada dahil.

saf suyla yıkayınca geçe mi acaba??aslında ben cihazi açmak stemiyorum..arkadaşlar geri toparlayamazsn diyorlar..telefoncu ya götürsem titizlikle yapar mı ondan da emin değilim şaşırdım bu şekilde kullanmak zorunda kaldım..

Hocam bencede açmayın toplaması çok zor oluyor. Güvenilir bir telefoncu bulursanız hiç birşey olmaz.Cihazın garantisi devam ediyorsa KVK ya sor istersen.Yani cihaz bozulmamış sonuçta sadece ekranı temizleyecekler.

quote:

quote:

Hocam bencede açmayın toplaması çok zor oluyor. Güvenilir bir telefoncu bulursanız hiç birşey olmaz.Cihazın garantisi devam ediyorsa KVK ya sor istersen.Yani cihaz bozulmamış sonuçta sadece ekranı temizleyecekler.

keşke garanti olsaydı cihaz yurtdışı..ekranın çizikleri şimdi biraz daha arttmış sanki ben alıştım ama gören bi tuhaf oluyor..bişey mi çatladı içinden ne oldu anlamadım sizce o çizgiler ne olabilir..kalıcı mıdır ??

• Hocam ekranın içindeki panel çatlasaydı dokunmatik çalışmazdı diye tahmin ediyorum. Dökülen kimyasal ya içinde kalmıştır ya da cihazdaki kimyasallarla temastan böyle birşey oluşmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 8 Şubat 2012; 15:51:21 >

inş öyledir ne biliyim sevmedim sinir oldum bu haline.. ben masaya koymuştum bişey dökülür diye başka bir yere kaldırmışlar olan orda olmuş işe bak ya

Şanssızlık işte hocam. Bence ekran koruyucu aldım benim SGS II ye ondan sonra ekranın görüntüsünü bozuyor diye çıkardığım gün ön tarafı gelecek şekilde yere düştü. Allah tan kırılmadı. :)
  • Bence bir süre daha pirince yatırın.Sanırım ekranda veya ekranın flex kablolarına sıvı etkiyor buda görüntüyü bozuyor.Bence denemekten zarar gelmez.3 gün daha pirinçte dursun
  • gecmis olsun ama sekil olmus telefon

quote:

inş öyledir ne biliyim sevmedim sinir oldum bu haline.. ben masaya koymuştum bişey dökülür diye başka bir yere kaldırmışlar olan orda olmuş işe bak ya

Şanssızlık işte hocam. Bence ekran koruyucu aldım benim SGS II ye ondan sonra ekranın görüntüsünü bozuyor diye çıkardığım gün ön tarafı gelecek şekilde yere düştü. Allah tan kırılmadı. :)

@lazloo
    benimde iki sefer aynı şekil düştü bişey olmadı sgs2 sağlam bi telefon youtube da düşürme testlerinde başarıyla geçmişti ama hiçbir telefon 3310 un eline su dökemez

@picco_z
    pirinçte durdurursam ben telefonsuz ne yaparımacaba geçer mi bu pirinçler tutmuş telefonun mis gibi parfüm kokusunu çekmiş ne güzel kızlara hava atcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 9 Şubat 2012; 6:52:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.