Şimdi Ara

Desen kilidini yanlış girme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumun desenini yanlış
    girmişler gmailden oturum açmam
    isteniyor. Hesabımı da şifresini de biliyorum

Ama asıl sorun şu: Şifre ve hesabı doğru yazmama
    rağmen kabul etmiyor. Sanırım internete bağlanması gerekli
    ama İnternet ve wifi kapalı.
    Üstteki çubuğunu indiremediğim için
    interneti açamıyoruuuum

İçinde kaza namazları felan önemli bilgiler var
    fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum
    Gmail şifresini bildiğim için de diğer yollarla
    uğraşmak istemiyorum.

LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOOOK ÖNEMLİ
    İNTERNETİ NASIL AÇABİLİRİM? ÜSTTEKİ ÇUBUĞU NASIL İNDİREBİLİRİM??
  • stok recovery e gırıp oradan kurcalanabılır ama net bılgım yok.
  • Teşekkür ederim. Bilmeden kurcalamak istemiyorum ama bir arkadaş bu forumda recoveryde password.key diye bi dosyayı sildiğini ondan sonra da çubuğu indirip interneti açabildiğini yazmış. Acaba recoverye nasıl girebiliriz bir programı var mı?
  • Recovery mode a almak basit bir işlem. Ama dediğiniz password key silme vb. Islemleri bilmiyorum. Ancak Recovery mode a almak için telefonunuzda Custom recovery yüklü olması gerekli diye biliyorum. Aksi halde Recovery mode a alayım derken tüm bilgileri sıfırlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deseni unutmanıza ya da yanlış girilmesine önlem olarak herhangi bir yedekleme pin'i belirlememiş miydiniz? eğer bu pin varsa, gmail hesabı ile oturum açmaya zaten gerek kalmıyor, telefon açılıyor diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Recovery mode a almak basit bir işlem. Ama dediğiniz password key silme vb. Islemleri bilmiyorum. Ancak Recovery mode a almak için telefonunuzda Custom recovery yüklü olması gerekli diye biliyorum. Aksi halde Recovery mode a alayım derken tüm bilgileri sıfırlarsiniz.

telefonumda custom rec. diye bi program yoktu ki. Sadece bir ara rootluydu ama sonra garantisi daha bitmedi garanti dışı olmasın diye superuseri kaldırdım başka da bir şey kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: montani

Deseni unutmanıza ya da yanlış girilmesine önlem olarak herhangi bir yedekleme pin'i belirlememiş miydiniz? eğer bu pin varsa, gmail hesabı ile oturum açmaya zaten gerek kalmıyor, telefon açılıyor diye biliyorum ben.

Sanırım yedekleme pini gibi bişey koymadım zaten gmail istiyor, olsaydı istemezdi herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç böle bir durumla karşılaşmadım ama bilgisayara bağlamayı denediniz mi ?
  • Yedekleme pini koymuş olmanız çok kuvvetli bir ihtimal. Çünkü, az önce baktım. Kilit ekranı için desen belirlerken, yedekleme pini ekranı otomatik olarak geliyor. Deseni unutmanız durumunda, telefonunuza erişim sağlayabilmeniz için orada bir pin belirleyip, ilerliyorsunuz.

Hatta deneme yapıp, deseni 5 defa yanlış girdim. Gelen kurtarma ekranında, hemen ekranın üstünde, yedekleme pini yazabileceğim kutucuk, onun altında da gmail hesabım ile de kurtarma yapabilmem için, gerekli yerler mevcuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadutt

hiç böle bir durumla karşılaşmadım ama bilgisayara bağlamayı denediniz mi ?

Yok deniycem onu da ama USB kablom yok şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: montani

Yedekleme pini koymuş olmanız çok kuvvetli bir ihtimal. Çünkü, az önce baktım. Kilit ekranı için desen belirlerken, yedekleme pini ekranı otomatik olarak geliyor. Deseni unutmanız durumunda, telefonunuza erişim sağlayabilmeniz için orada bir pin belirleyip, ilerliyorsunuz.

Hatta deneme yapıp, deseni 5 defa yanlış girdim. Gelen kurtarma ekranında, hemen ekranın üstünde, yedekleme pini yazabileceğim kutucuk, onun altında da gmail hesabım ile de kurtarma yapabilmem için, gerekli yerler mevcuttu.

Denemeniz için teşekkürler ama ben desen kilidi koyarken öyle birşey çıkmıyordu sürümden kaynaklanıyor olabilir. Ama zaten çıkmışsa da gmail yoluyla kurtarma yolu çoktan seçilmiş deseni yanlış çizen kuzenim tarafından
  • Merhaba
    Samsung Galaxy Tab A 10.1 tabletimin desenini çocuklar birçok defa yanlış girmişler. şimdi doğru deseni girmeme rağmen kilit açılmıyor. neden sizce?
    Resetleme yapmak ta istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.