Arkadaşlar haftalardır takip ediyorum... Hamburg maçından sonrada son kararımı verdim. Şimdi galatasarayımızda aykutun kaleye geçememsindeki sebep yan toplardaki zaafı ama aykut bence türkiyenin en iyi çizgi kalecisi. Ve bir kalecinin yan toplarda zaafı olabilir. Ama de santicsin sorunu cephe toplarında. Adam haftalardır çekilen şutları yiyor ki daha topl gelmeden bi tarafa atlıyor... Bugün yenen birinci gol ve direkten dönen topta bunun bir kanıtı gibiydi.
Düşüncelerinizi merak ediyorum..
De Sanctis'in konsantrasyon problemi çektiğini düşünüyorum, Mondragon'un yerini doldurmaktan çok uzak. Ben Orkun'u daha çok beğeniyorum Aykut'tan. Neyse sezon sonu da gider heralde Sanctis zaten, yine de hakkını yememeli iyi kaleci.
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
De Sanctis'in konsantrasyon problemi çektiğini düşünüyorum, Mondragon'un yerini doldurmaktan çok uzak. Ben Orkun'u daha çok beğeniyorum Aykut'tan. Neyse sezon sonu da gider heralde Sanctis zaten, yine de hakkını yememeli iyi kaleci.
Burdan gazi veriyosun sonra puanlari biz kaybediyoruz. Cakal.
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Sanki biz kaybetmiyoruz
quote:
quote:
quote:
Sanki biz kaybetmiyoruz
De Sanctis'i o yuzden ovuyorsun zaten siz kaybederken biz de kaybedelim diye.
quote:
quote:
quote:
quote:
Sanki biz kaybetmiyoruz
Yok bana farketmez Sanctis - Orkun - Aykut olması, bence aralarında öyle büyütülecek bir farkı olmayan kaleciler. O yüzden kim geçerse geçsin, ben savunmanızı seviyorum sizin. Siz de bizim orta sahamızı, forvetimizi sevin
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sanki biz kaybetmiyoruz
Yok bana farketmez Sanctis - Orkun - Aykut olması, bence aralarında öyle büyütülecek bir farkı olmayan kaleciler. O yüzden kim geçerse geçsin, ben savunmanızı seviyorum sizin. Siz de bizim orta sahamızı, forvetimizi sevin
Sanctis çok büyük hatalar yapıyor lig maçlarında da !! bana göre hiç gerek yok yabancı kaleciye 2 tane taş gibi stoper çak ortaya kaleciye zaten iş kalmaz! defansın kötü ise kaleciye çok iş düşer kalecide eline yüzüne bulaştırır sonunda... gelecek sezon Aykut veya Orkun bize yeter bence defans ortasaha veya forvet'e kaliteli yabancı takviyeleri gerekiyor...
takımda kalacak yabancılar sanırım şuan için Baros ve Kewell görünüyor! 4 tane daha yabancı alınacak gelecek sezon...
Geçen sene kaleci konusunda da keşke böyle konuşsaydınız. Daha Aykut'un sezon başında Steaua maçında yaptığı hata gün gibi ortada.
Almanya'daki Hamburg maçında kalede Aykut-Orkun olsaydı 4-5 yerdik.
Almanyada ki maçta sıradan bir kalecinin çıkarması gereken toplar dışında hangi topu çıkardı ki.
İlk geldiği günden beri bu adamın bizim takıma yakışmadığını düşünüyorum. Sanırım bir göz kırma kusuru var... Topları dışarı çıkacak sanıyor, salıp seyrediyor... Uzaktan her gelen top bizim ağlarda
bence iyi kaleci. şu an formsuz
kaleci değil, top toplayıcı. çünkü defansı çok zorluyor, hava topları falan yumruklayamadığı toplar, dışarı çelmesi gereken topları içeriye çelebilmesi vs. bize daha iyi biri lazım. 2-3 golü kurtar 1 tane hata yap eyvallah ama hata yapmadan her kaleye gelende gol olmaz ki yahu. şanssızlıksa alsın uğursuzluğunu da gitsin o zaman. zaten kiralık , bonservisine para verirsek çok yazık olur...
Bu adam tamamen ezber üzaerine oynayan bir kaleci. -bu sene yediği goller hep sektirerek, cepheden, çıkarken birden duraklama, yetersiz refleksden oldu.
de sanchez tecrübeli diye adlandırılıyor ama tek tecrübesi çaprazdan karşı karşıya kalınca yeni uyanmış biri gibi ellerini havaya kaldırıp birleştirerek 30 derece açıyla yatmak olmuş.
bugün yenen gol top sert top değil, defansa çarpmış olabilir ama bi ayak müdahalesiyle çıkarılabilcek gol. hamburg maçında ilk golü seyretti, 2. golde çaprazdan gelen adamın defans sol tarafınbı kapattı sola vurma şansı yok, tek şansı vardı sağ direğine doğru vurmak, de sanchez nereye yattı sola:S. 3. gol karşı karşıyasın kaleden çıktınmı emin çıkıcaksın, durmicaksın. de sanchez her maçta önce 3 adım atar sonra 2 bacak arasını açar ayaklarının altın ateş yanıyormuş gibi hareketler yapar.
bundan önceki maçlarda çok hata yaptı.
aykut hamburg maçında olsa 5 yerdik gibi laflar kombine çoluk çocuk lafları. yediğimiz gollerin %60 ı refleks golleri. aykut 1 hata yaptı. oda topa vurdu yükselmedi adama çarptı. o top durdurulabilirdi hakan balta tarafından ama hakan ağır kaldı.
unutmayınki gol yenmedikçe değeri bilinmiyor kalecinin. geçen sene aykut son maçlarda kaleyi aldığında üst üste kalesinde gol yemeden maç çıkardı. sivas maçında ise sorun yaşadı. 1 golde hatası vardı diğerleri efansa ait.
bugün kalede de sanchez olmasının nedeni aykut veya orkundan biri konulunca ezbere taraftarlar ve medyanın hedefi olacağından ve de sanchez yabancı olduğundan, yediği gollerde ne kadar hata olsada şu beygirlere takılan dalgayla baktıklarından kale değişmiyor.
bu hersene böyle olucak
mondragon ve song gönderildi.yerlerinede meira ve de sanctis getirildi.
quote:
Orjinalden alıntı: Böğretmen
mondragon ve song gönderildi.yerlerinede meira ve de sanctis getirildi.
Aurelio-Appiah-Tuncay-Anelka-Hooijdonk gönderildi yerine ;
Josico-Maldonado-Uğur Boral-Güiza-Deivid alındı.
Ne biçim yönetiyorlar takımı anlamıyorum ki.
3 büyüklerde mükemmel kaleci yok zaten. De sanctis istikrarsız bir kaleci, bazen panter gibi bazen kova gibi. Bu açıdan türk kalecilerine benziyor. Ama şu aşamada volkan'ın gerisinde bir performansı var.
Nedense son iki maçta toplara sadece bakıyor. en azından uçup kurtarmaya çalışması lazımdı.
Son zamanlarda favorim petkoviç
Aman haaa Santic 1-2 hafta daha kalede kalsın. FB maçından sonra değiştirebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Aman haaa Santic 1-2 hafta daha kalede kalsın. FB maçından sonra değiştirebilirsiniz
sen meraklanma bu medya taraftar varken o kalede yabancı kaleciden başka biri olmaz, DeSanctis den başka yabancı olmadığına göre korkmana gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
sen meraklanma bu medya taraftar varken o kalede yabancı kaleciden başka biri olmaz, DeSanctis den başka yabancı olmadığına göre korkmana gerek yok.
Nasıl bir kalecidir anlayamadım. Uzaktan gelen topları tek seferde tuttuğunu pek görmedim çoğunlukla sektiriyor. Hocam hatırlarsan FB maçında da Carlos'un frikiğine baraj kurdurmamış topu sektirmiş ve golü yemişti. Son maçlarda ise top seyretme hastalığı başladı gelene bakıyor gidene bakıyor. Hamburg maçında yediği saçma gollere çok kızmıştım ama Eskişehir maçında yediği gole sevindim. Umarım FB maçında da kalede olur.