Şimdi Ara

Desa'dan alışveriş yapan var mı?(Kışlık bot)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Desa'nin internet sitesinde bir bot begendim, bu tarz bir bot alacam ama o kadar para vermeden once ekside bi yorumlari okuyayim dedim de alisveris yapmadan markadan sogudum, hep yermisler ben de tereddute dustum. Botu da begenmistim halbuki
    Bot bu:https://www.desa.com.tr/urun/erkek-bot/6055/42462

Bu markadan ayakkabi alan var mi daha once, onerir misiniz ? Yoksa onereceginiz baska marka ve bu tarz modelleri de yazin. Inci, kemal tanca, dockers gibi markalar da var aklimda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 3 Ekim 2016; 23:38:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıl Desa da çalışan bir arkadaşım vardı, ayakkabıları gayet güzel diyordu ama ben hiç kullanmadım. Linkteki bot güzel gözüküyor, parası sorun değilse ve beğendiysen alabilirsin bence Desa'dan kötü bir mal çıkacağını sanmıyorum.

• Kesinlikle almanı önermem tabanları plastik gibi çok kötü.Aldığım gibi iade ettim
    Hotiç in kaliteli modelleri var trendyol,1v1y,markafoni vb. sitelerde daha uyguna da bulunabilir.Kemal tancanın da bazı modelleri fason yaptırdığını öğrendim almıyorum.
  • 3 sene evvel ayakkabı lamıstım halen giyiyorum desadan
  • Kafam daha da karisti yine birbirine zit yorumlarla yarin gidip bi deneyeyim su begendigim ayakkabiyi alirda kalitede sorun yasarsam o verdigim paraya yazik olur

• Bende daha 6 ay olmadı alalı hocam günlük ayakkabılardan aldım. Nubuk olduğundan hafif renkte değişme oldu ama oda bi tatlı gösteriyo ayakkabıyı. Geri kalan sıkıntısı yok, alınabilir

• Hush Puppies ve Timberland bu tarzda güzel botları var ama nasıl bulursun bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    güzelmiş beğendim. eğer alırsan, kullanıp denedikten sonra haber verebilir misin? nasıl iyi mi parasına değer mi? su geçirme vs
  • O markalardan desa dışında alma bot, desanin internet sitesini bilmem ama ürünleri kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

O markalardan desa dışında alma bot, desanin internet sitesini bilmem ama ürünleri kalitelidir.

Desadan ayakkabi begendim zaten ama hakkindaki yorumlardan dolayi diger markalara yonelmistim sense tam tersini soyluyorsun iyi o zaman alirim buyuk ihtimalle. Desadan ayakkabi bot vs. kullandin mi hic ?

Rajeesh: Burada senin icin deneme tahtasi oluyorum galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

O markalardan desa dışında alma bot, desanin internet sitesini bilmem ama ürünleri kalitelidir.

Desadan ayakkabi begendim zaten ama hakkindaki yorumlardan dolayi diger markalara yonelmistim sense tam tersini soyluyorsun iyi o zaman alirim buyuk ihtimalle. Desadan ayakkabi bot vs. kullandin mi hic ?

Rajeesh: Burada senin icin deneme tahtasi oluyorum galiba

Annem de 3-4tane botu var ki ucuz şeyler de değil ama o memnunsa bir bildiği vardır kalitelidir demekki. Ben daha çok hayvani botlar seviyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.